fredag


TJENAAAA!

Allt bra med er? Ikväll blir det ju myskväll med Flisan :) Igår var jag med Martin, åt middag och mös! Felicia skulle egentligen kommit upp men hon orkade inte gå i kylan och mörkret, vilket jag förstår!

Nu skall jag måla naglarnaaa :)
Talk to you all later!
SMISK PÅ DE! / ANNA


hos Felicia, under sportlovet

NICOLE , STILIKON

JAG INSPERERAS AV NICOLE RICHIE . ÄLSKAR HENNES STIL.


SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER


Godmorgon!

Godmorgon allesammans! Jag är uppe tidigt idag,Jag vaknade runt halv 9 tiden helt otroligt. Men samtidigt väldigt skönt tycker jag endå. Jag har aldrig varit den som sover bort hela dagen det är inte min grej. Jag gillar att vakna i lugn och ro och äta frukost och bara ta det lugnt på morgonen. På vardagar är jag så förbannad över att tvinga mig upp så tidigt på morgonen och då kan jag vara riktigt sur. Jag vill vakna av mig själv och ta det lugnt på morgonen.

Men nu har jag ätit frukost och alting och klockan är strax innan 10. Jag har tänkt att gå och sola om en stund , efter det blir det en lång promenad med hunden.  Nu skall jag gå och ta mig lite Kaffe med mycket mjölk i det är godast så.
 

SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER

bostonterrier?

Vi snackar om en ny familjemedlem här hemma plus en kompis till chanell !




smisk på de // felicia ohlander

fredagskväll

Hallå fredagskväll mindre okej. Jag hade en tooppen förmiddag idag gick ut på en powerwalk med hunden sedan åkte jag ner till stan och träffade camilla tog en take away Té och satte oss vi kanalen. Senare kom hennes kompisar förbi.
Det var en bra förmiddag. När jag kom hem käkade jag räkor med familjen hade det mysigt men sedan gick kvällen åt spillo. Jag har suttit här själv igen? ännu en helg i min ensamhet med familjen. Jag har mig själv att skylla på , visst kan jag vara med mina vänner , men Anna är med sin pojkvän nu på helgerna vilket jag förstår. Sedan går dom flesta av mina vänner jag umgås med ut på krogen.
Eftersom jag inte har åldern inne än får jag sitta här och tycka synd om mig själv på helgerna. Vilket idag var den sista gången jag tänker göra det!

Men imorgon blir det en mysig heldag med Anna hemma hos henne. Vi skall äta middag tillsammans och snacka en massa tjejsnack. Sen skall vi baka äppelpaj också !
Vi skall även kolla på en film som kommer på Tv 4 imorgon.
Men först på morgonen skall jag gå och sola och ta en joggingrunda.

SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER

HEIDI MONTAG GALET KÄR

Heidi montag måste vara galet kär i sin spencer pratt. När det var Alla hjärtansdag hade hon fixat naglarna med hjärtan och skrivigt SP på naglarna.



SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER

MORGON

Kom precis inanför dörren har varit ute med Hunden och gått en lång promenad i det härliga vädret!
riktigt skönt var det. Gå där i solen med musik i öronen och bara ha det skönt.
Snart skall jag hoppa in i duschen och fixa i ordning mig. Jag skall in till stan senare och träffa Camilla. Vi skall gå en runda på stan och kolla runt. Jag har sådant shopping sug ni får se vad jag kommer hem med senare.
Vi sklall också ta en fika.



SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER

UTANFÖR MITT FÖNSTER



Nät jag vaknade kl 7 imorse. Så jäkla härligt att vakna när det är ljust ute, man får en mycket bättre start på dagen! :)

/ ANNA

EN BÄSTA VÄN

Uppskatta era bästa vänner! Jag är så otroligt glad att jag har en vän som Felicia, som förstår mig på alla sätt och vis. Vad skulle jag göra utan henne? En pelare som stödjer en i alla lägen. Det är en bästa vän, som lyssnar, ger råd, pratar och förstår.Och att man kan skratta med varandra, att man vill varandras bästa! Min bästa kompis är en underbar tjej, jag älskar henne!



SMISK PÅ DE! / ANNA

AMAZING



SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER

I LOVE YOU



SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER

I HAD A BAD DAY AGAIN

Vad är det med mig just nu ? Jag har verkligen inte den bästa perioden just nu..jag är jätte känslig börjar gråta för det minsta lilla som kommer i vägen. Det är inte likt mig själv , jag har varit helt nere dom senaste dagarna. Jag börjar gråta hysteriskt för ingenting. Jag har vaknat på nätterna och sovit halv kasst. Jag förstår inte vad det är för det är inget allvarligt som hänt mig. Jag pratade med Anna i telefon nyss och då bara bröjade jag lipa och sedan sa jag till henne ; ser du jag förstår inte vad problemet är med mig ja gråter ju för ingenting?  för att jag äter nyttigt men endå inte är nöjd med mig själv. Det känns jätte jobbigt. För att jag har en kille som jag gillar som inte vet vad han vill. För att de känns depp att gå till skolan. För att vädret är pissigt.

Det är helt konstigt ,  små saker som man inte borde vara ledsen för och gråta och vara helt nere för? Men de är en sådan period som går över snart hoppas jag. Nu börjar jag känna mig sjuk också jag fryser smått och haft huvudvärk hela dagen i princip.
Jag får inte bli sjuk nu till helgen jag orkar inte det. Jag och Anna skall ju ha en mysig lördag tillsammans!


// FELICIA OHLANDER


FIKA MED AMINA

Efter skolan så kom Martin och mötte mig och Felicia på kapellplatsen :) <3 Sedan hoppade vi på 16 bussen där Amina redan satt så åkte vi till markland och Martin åkte vidare :) Vi gick in på ICA, köpte mazariner och cookies till mig och Amina och Felicia köpte en Marabou Premier - Pistage till sig :)

Vi drog vidare till Felicia och drack kaffe till fikat där vi satt och tjöta :) Vid 4 tiden drog jag och Amina hemåt :) Måste göras oftare girls!

SMISK PÅ DE! / ANNA

Amina den fina och Anna


underbara Felicia


Mazariner är mumsigt


Coffeelover


FLÄTOR



Våra frisyrer som vi gjorde på varandra. Antar att det är MÅNGA mer än jag som avundas Felicias långa hår?!

SMISK PÅ DE! / ANNA

SARAH JESSICA PARKER



Hennes nya hårfärg klär henne inte alls lika bra som sitt blonda ruffs i S.A.T.C-filmen! Mycket finare i ljust, eller hur? Hiss eller diss? KLAR diss från min sida :P

SMISK PÅ DE! / ANNA


TIME FOR SCHOOL

"school's out for summer!" Nee, tyvärr inte riktigt än! Men vi håller ut i några månader till!

Fick ett sms av Felicia "fy fan vilket väder" kan inte mer än att hålla med, man vill ju inte gå ut! Men nu måste jag springa :) Kommer hem sedan efter fikan med Amina efter skolan!

SMISK PÅ DE! / ANNA

RED NAILS

Jag tröttnar inte på röda naglar! Tycker det är skit snyggt! Idag målade jag på en nyans som är lite varmare från Malava. Riktigt bra! :)

Felicia har stått för bloggningen idag, och det är väl inte ni ledsna för? :D Underbar är hon! Själv så åt jag nyss färsk ananas, inte helt fel!

SMISK PÅ DE! / ANNA

plattång

Jag tycker att det blir ett bra resultat att locka håret lite lätt med sin plattång man har hemma.
Jag gör det ganska ofta och jag tycker att resultatet blir bra.



Älskade Mamma

Nu skall jag ringa min älskade Mamma och fråga om hon kan ta med sig några skvaller tidningar hem till mig nu när hon slutar jobbet.   skall sätta mig och kolla på The city avsnittet nu först!



SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER

CURRY ÄR GOTT MEN INTE PÅ GRÖT!?

Jag älskar kyckling ris och curry. Det är jätte gott verkligen . MEN nyss när jag skulle göra mig lite risgrynsgröt med KANEL på som jag är galen i tror ni inte att jag står och häller på mängder med CURRY på gröten då. Jag tog alltså fel på Curryn och Kanelen. Jag läste inte utan tyckte de såg ut som kanel. Smart där felicia!

tillslut fick jag min gröt med Kanel på !




SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER

SYSTRARNA SETTERGREN!

Hello , jag tänkte slänga ihop ett litet inlägg nu innan systrarna settergren kommer hit !
Jag kom hem ganska tidigt så jag gick ut med vovven och sedan slängde jag ihop en liten lunch knäckebröd,kaffe,banan och lite yoghurt.

Jag skall hinna sola senare idag och sen blir det dansen. Jag skulle kunna träna dans varje dag det är riktigt roligt och en jätte bra träning för den delen också. Veckan springer iväg redan torsdag imorgon!
så helgen är på väg igen helt sjukt snabbt. Det är bara ett plus!

nu skall jag fixa lite innan dom kommer =)




SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER

INBROTT HOS AUDRINA PATRIDGE


VILKA JÄVLA NOLLOR HAHA.


LÄNGTAR!!!!!


skolarbete

Jag sitter nu iskolan och skall göra ett eget arbete om en produkt. Jag har valt att jobba med victoriassecret och deras produkter. Det skall ju vara intressant eller hur ? och det är ju super intressant eftersom jag älskar deras produkter!




SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER

GOKVÄLL!

Sitter och mumsar i mig min kvällsmat, eller mat och mat haha! Flingor och yogurt! Funkar lika bra det eller hur? Förlåt för min dåliga uppdatering idag, har inte suttit något vid datorn. Varit med Martin hela dagen så nu skall jag ringa Felicia och höra hur hennes dag har varit, har inte pratat med henne någonting idag efter skolan och det, det var längesen vi inte pratade på ungefär 7-8 timmar! Not okeeey!

Nu skall jag ringa min pingla!
SMISK PÅ DE! / ANNA

DEPP

Okej deppigt värre. Jag som var så uppåt förut vilket gällde vädret och min jogging tur jag skulle ta när jag kom hem. Gott kaffe hade jag också förväntat mig. Men nej inget av det.

jag kom hem och skulle dricka kaffe men de va helt äckligt med typ kaffekärnor som smulat sig i usch. Slängde kaffet och gjorde mig en kopp té sedan har solen försvunnit bort och de blåser storm och är svin kallt. Min joggingrunda får vänta om de ens blir någon nu på grund av det.
Jag tror jag skall lägga mig i sängen och vila en stund. Lyssna på musik och bara rensa ut alla jobbiga tankar i huvudet . Sorry mitt negativa inlägg . Blir på bättre humör senare !



SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER


Lunch

Nu sitter jag här i skolan har näthandel lektion. Solen lyser och de är jätte kallt ute !
Men skönt att solen skiner iallafall.

Jag Anna och Lina har varit och tagit en lunch på Café Vasa. Jag käkade en lax och spenat paj Den var faktiskt jätte god.
Men jag hade velat ha en grov fralle med ost och skinka och Kaffe jag var så sjukt sugen på det. Men då kunde dom inte ge mig en vanlig fralla utan smör?! Jag gillar inte deras smör okej , jag gillar inte något smör. Men endå café har ju typ 700 lager med äckligt smör dom kletat på.

om drygt 45 minuter åker jag hem och dricker kaffe och sedan blir det ut i det fina vädret och springa . Skall även plugga matte idag hemma jag måste bara göra det tyvärr.

SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER

Frukost

Jag har precis ätit frukost havregrynsgröt .Skall fixa iordning mig snart och sedan åka iväg till skolan.
Men jag skall först kolla klart lite på The voice!




SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER

FELICIA, TITTA!

Mums! Titta vad jag skall äta nu =D


En dammsugare!

SMISK PÅ DE! / ANNA

DANS

Idag var det en början på en ny vecka! Sedan nu i eftermiddags så var det dans :) Innan så var jag och Felicia på solariet, vi båda köpte var sitt månadskort så nu är operation "solbränd" påbörjad! Nu blir det C.S.I och mys! Sovmorgon imorgon till 9.50, inte helt fel, eller hur? ;)

SMISK PÅ DE! / ANNA

SUNDAY IT IS



Dagen började med frukost med Martin och tillsammans med Robban och Elin :) Sedan kom Felicia över en stund och så drack jag cappuchino och Felicia té. Så satt vi och tjöta affärsideér haha! Även massa USA osv.

Sedan så skulle alla pojkar spela basket så jag följde med upp och kollade på, sedan gick jag hem till pappa för jag skall vara här denna veckan!

Imorn börjar skoooolan - skall man skrika woohoo eller buuhuu?
SMISK PÅ DE! / ANNA

GÅRDAGENS IMPULSKÖP



ENDAST 79:-! KÄNN PÅ DEN =D Härlig att ha en sommarkväll tycker jag :)
SMISK PÅ DE! / ANNA

JAG VET VAD JAG VILL



SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER

Laddad för den nya veckan?

Är jag riktigt laddad för den nya veckan som börjar imorgon nu ?
det måste jag vara i vilket fall som helst. Jag skall utföra mina viktiga saker till 110% det känns bäst då.
Det blir en massa pluggande den här veckan. Träna en massor blir det också hela veckan. Jag skall köpa mig ett solkort den här månaden också , jag börjar blekna. Jag hade ju solkort förra månaden men när de tog slut bleknar jag.

Jag skall vara i toppform när veckan är slut de skall kännas så. Det skall kännas som jag förtjänar en helg och de kommer jag att känna när veckan är slut. Det blir en tidig kväll i säng idag för mig måste läsa ut min bok !
nu börjar the hills igen.

SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER

Söndags mys



Gossip girl och chilinötter !

WE BELONG TOGETHER

Nu sitter jag och lyssnar på Gavin´s låt We bleong together den är bara för bra!
Jag är rastlös jag vill hitta på någonting men de känns hopplöst på en söndag. Plus att de hade varit så mycket bättre om snön var helt borta. Jag borde igentligen städa i min garderob men de är inte roligt.

smisk på de // Felicia ohlander


DAGENS TIPS



En av mina och Felicias favoritlåtar. Denna dansar vi även till! Sjukt bra till dans och party!
SMISK PÅ DE! / ANNA

GUTENMORGEN!

Vi ligger fortfarande i pyjamas! Det är gott att bara slappa ibland :)
Vi kollade på The Hills förut på tv och åt resten av glassen från igår! Det kallar jag en riktigt bra start på lördagsmorgonen haha!

Vad händer idag?
Skall försöka få tag på Martin men jag vet inte vad jag skall göra :P Ikväll är det melodifestivalen och det skall både jag och Felicia se!

Hörs sen!
SMISK PÅ DE! / ANNAAAA


PATRICIA !

Så jävla ballt jag och Anna gick in på Ica då jag fick syn på Patricia som gick i min förra klass på framsidan av DEMO tidningen. Hur ballt är inte det att vara med på ett omslag sådär bara.





// FELICIA OHLANDER

Fredag?

fartfylld fredag kanske?
Jag sov ingenting inatt kändes det som låg och vred mig i timmar.. det är så jobbigt. Sedan skulle ja upp klockan 06:30 men jag vaknade istället 07:20 när min buss gick 20 i. JAg skyndade mig upp slängde i mig frukost och fixade mig snabbt. stack iväg till bussen vilket jag hann helt otroligt. Iskolan hade vi prov och jag blev så glad för jag kände för en gång skull att yes va bra det gick! Vi fick slutat halv 12 idag. När jag kom hem käkade jag lite lunch och pratade lite med mamma. Sedan gick jag iväg en stund för att lösa en sak. Men jag vet inte ifall de gick så bra... Så jag hamnade hemma hos Anna en stund på kaffe också.

Vid 4 tiden hade jag en träff istan med Camilla för en fika. Vi satt och snackade och drack massa te i två timmar. Nu sitter jag hemma hos mig med Anna och vi har ätit Glass och kexchoklad. Jag åt god vanilj light glass med frysta bär till, hallon och blåbär. Anna åt en god hallon sorbet!


RIGHT ROUND

Sitter och lyssnar på Flo-Rida - Right round nu, om och om igen! Sjukt bra låt och man blir på VÄLDIGT glatt humör! Skolan var seeeg idag, kunde inte sova inatt, inte Martin heller. Var typ för varmt eller något. Så vi sov ca 5 timmar.

Sedan efter skolan stack jag till jobbet en stund och hoppade in för Claudias son var sjuk. Sjukt trött, i kropp, knopp och fossingar!

Nu skall jag plugga lite till inför Näthandels provet imorn. Wish me & Felicia good luck!
SMISK PÅ DE! / ANNA


SEMLA

TILLAGNING
  1. Smält smör i en kastrull. Häll i mjölk och låt blandningen bli fingervarm (ca 37°C).

  2. Smula jäst i en bunke och häll spadet över. Tillsätt socker, salt och det mesta av mjölet. Knåda väl till smidig deg. Låt jäsa under duk till dubbel storlek (ca 30 min).

  3. Knåda degen väl på mjölat bord. Dela degen i små portionsbitar. Forma bullar.
    Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Jäs bullarna under bakduk i 30 minuter.

  4. Sätt ugnen på 250°C. 
    Vispa upp ägg med gaffel och pensla bullarna. Grädda i ugnen 5-10 minuter.
    Ta ut och låt bullarna kallna.

  5. Fyllning: Skär (helst kall) blockchoklad tunt med en vass kniv. Skär ut ett lock på semlan. Gröp ur lite innanmäte och fyll på med lite chokladspån. Vispa grädde och smaksätt med chokladsås. Lägg på grädde och strö över skuren choklad.

IS KALLT!

fyyyfan! vilket väder det är ute idag. Det är så kallt så att de är sjukt de gör ont när man är ute så jag tänker hålla mig inomhus idag kan jag lova. Jag vill bara sitta och kolla på the hills dricka té och äta godsaker. Men ja skall åka och handla med pappa och plugga lite. Men jag skall nog inte plugga så värst mycket jag skall mysa med té och the hills senare !

Usch vilket väder håll er inomhus!
jag som hoppades på våren?

drömmer sig bort till härliga sommarkvällar!



smisk på de // FELICIA OHLANDER

Vart tog danskvällarna vägen?


ABSOLUT INGEN TID FÖR DATORN

Jag har ingen tid till datorn den här veckan igentligen ingen alls!
Jag måste plugga plugga plugga och träna träna!
Jag skall återgå till mitt pluggande nu i en halvtimma sedan skall jag nog gå ut på en powerwalk. Sedan blir det Dansen klockan 7 också !





Smisk på de // FELICIA OHLANDER

BED & COFFEETIME

Sitter nu och smuttar på mitt varma kaffe och tuggar på mina Digestive kex. Skall lägga mig i sängen och vila strax för att huvudvärken som jag har haft nu sedan 1 ungefär har fortfarande inte gått bort :( Måste ju bli pigg till dansen! + att jag måste plugga!

SMISK PÅ DE! / ANNA



Snart ett år sen - 1 mars!

sug

Jag har ett väldigt sug efter mat på kvällarna eller jag är oftast sugen på någonting att tugga på då. Det får bli att jag äter knäckemackor på kvällarna det är ju så himla gott ! Men de mättar ju inte så väldigt mycket. Iaf jag har knaprat knäckebröd och ätit k-special nu och snart skall jag lägga mig ner och läsa min bok jag bara måste läsa ut. Den är spännande men de känns endå lite segt att gå och lägga sig nu för att läsa. Jag är ju inte tjejen som gärna läser böcker om man säger så.




Smisk på de // FELICIA OHLANDER


HALLOOO BLOGGEN

Nu sitter vi här framför datorn, dricker té och äter Digestive kex!

Anna:
Idag så glömde jag mobilen i skolan! Det upptäckte jag när jag var på markland, nästan hemma, då hittade jag inte mobilen! Men så åkte jag tillbaka till skolan och den låg kvar på samma stället! Puuuuuuuh... Med tanke på att det nästan går 2000 elever på Hvitfeldtska så var det ett under haha!
Sedan träffade jag Martin en stund och nu sitter jag här med FeFe :)

Felicia:
Jag har varit i skolan som vanligt och efter skolan så åkte jag hem satte mig ner och pluggade lite och sedan käkade jag mat. Efter maten var det dags för pluggande igen och de är så det kommer att se ut för min del nu framöver. inte något jag gillar inte alls min grej. Men jag måste stå ut.



SMISK PÅ DE! / GLOOMIES

DAGENS TIPS

På Alla hjärtansdag så såg jag och Martin på Will Smith's nya film "7 pounds", den var lite krånglig att förstå men i slutet av filmen när man fattade hela sammanhanget och syftet varför han gjorde si och så: så forsade det ut tårar! Jag kunde verkligen inte hejda dom, jag GRÄT, det var inte så att det kom några tårar utan jag GRÄT. Till slut så frågade Martin "Är det något annat du är ledsen för?" Haha.

Men helt klart en av de bästa filmerna jag sett!
SMISK PÅ DE! / ANNA


GODNATT JORD

Så säger alltid mamma, på något konstigt vis, har faktist aldrig frågat varför, kanske är dags att fråga nu snart? Dansen gick bra men vi hade en vikarie vid namn Nathalie. Lotta var i Italien på någon danstävling :)

Imorn efter skolan skall jag träffa Martin, senare så skall jag och Felicia träffat Sofia som vi inte träffat sedan Johanna fyllde år :) Mycket, mycket trevligt!

Hörs imorn!
SMISK PÅ DE! / ANNA

HELLUUUU

Jag känner mig seg, och inte riktigt så peppad på dansen men det kommer kännas så jävla gott efteråt då man vet att man har satsat 110 % och att man verkligen har kämpat...

Har totalt fastnat för min bok "Sista sommaren (med dig)" den är så jäkla bra! Det är en kärleksroman och sättet dom beskriver alla romantiska stunder, kyssar etc. är så jäkla bra att man drömmer sig bort! Och en utav de bästa sakerna med boken är att den utspelas på en ö, utanför New york, under sommaren =) Love it!

Nu skall jag kila, hörs säkert sen med dagens tips! remind me!
SMISK PÅ DE! / ANNA

Fika

Jag och alla dom här fikorna alltså jag får aldrig nog. Det är det mysigaste som finns nästan. Sitta och snacka en massa skit med sina tjejkompisar och bara ha de trevligt. idag slutade jag vid 2 tiden så jag gick ner till schillerska och mötte upp Gabriella och Amina. Camilla hängde också med ner till café vasa där vi tog en liten fika. Det var kul att träffa Gabriella och amina som jag inte träffat på ett tag nu, Klart de va roligt att träffa Camilla också like always !

 bild från tidigare i veckan !




Well well nu skall jag kolla klart the hills sedan Dansen !

smisk på de// FELICIA OHLANDER

SÅDÄR JA!

Heej bloggen! I'm back! Haha, saknat mig? Skoja bara :) Men som sagt så var det ju alla hjärtansdag-helgen så det beror på den dåliga uppdatering! Men imorn börjar ju skolan igen, känns inte skönt överhuvudtaget, en vecka till hade vart perfekt :)

I fredags så började jag och Felicia kvällen hemma hos henne med några drinkar och sedan kom Martin och efter en stund Victor. Det blev en trevlig kväll med mycket skratt, iallafall från min sida haha!

SMISK PÅ DE! / ANNA

DAGENS TIPS


Mascara

Mitt dagens tips idag blir den super grymma Mascaran Max factor False lash effect. som jag använder varje dag. Den gör din ögonfransar långa och fylliga !

kostar 175 kr



Smisk på de // Felicia ohlander

Förlåt



Förlåt  för den dåliga uppdateringen här på bloggen idag. Jag har verkligen varit helt seg och inte haft mycket att blogga om heller. Anna har sovit hos martin igår till Idag så hon har väl inte riktigt haft tid. Men iaf Min Alla hjärtansdag igår som jag klagade över blev inte så dåligt tillslut. Jag fick besök här inatt som var mycket trevligt!
Så jag hade trots allt en mysig alla hjärtansdag. ♥

Idag har jag inte gjort så mycket vi gick upp vid halv 1 tiden vilket är väldigt sent. Men det är härligt att bara ligga och mysa sådär på morgonen. Sedan gick vi upp och käkade frukost. Jag somnade en stund under dagen , eftersom de inte blir så mycket sovande utan mest pussande under natten när vi sover tillsammans.
sedan lagade jag mat. Anna kom förbi och vi spelade kort drack té och tittade på Gossip girl.

Hoppas ni haft en trevlig söndag nu drar skolan igång igen det är riktigt Deppigt!

Smisk på de // felicia ohlander

DEPPIGT VÄRREEEEE!!!!!!!!!!

Okej ! det blev inte alls en rolig dag. jag har varit helt ensam på Alla hjärtansdag!
Det är absolut inte helt okej. Jag sa innan att jag inte skulle deppa men jag kan inte låta bli. Jag tycker de här va det dåligaste på länge mina bästa vänner tillbringar inte längre dagen med mig. Dom har pojkvänner att vara med.  Jag är helt ensam usch vad synd det är om mig själv. det här gjorde det inte alls bra. ........ faaaaaaan

JAG ÄR ALDRIG SJÄLV ANNARS. MEN NU PÅ ALLA HJÄRTANSDAG ÄR JAG INTE ENS MED MINA BÄSTA VÄNNER.


/// felicia


HAPPY VALENTINES DAY!

Just nu sitter jag hemma hos Martin och vi äter Noblesse, dricker kaffe och tittar lite på matchen mellan Barcelona -  Betis och det står 2-2 nu! Spännande!

Vi har ätit thaimat, haft tända ljus, tittat på film och vi skall nog se en till film senare. annars skall vi bara mysa :) Det är faktist första allahjärtans dag som jag har pojkvän :P

And the reason why I havn't wrote anything on the blog today is:
  • Varit på frölunda torg med pappa
  • sedan åkte vi och hälsade på farmor på toftaåsens äldreboende
  • träffat Felicia :)
  • och sedan åkte jag hit till martin!

Så jag kommer inte blogga något mer idag utan vi hörs imorn!
Happy valentines day!
SMISK PÅ DE! / ANNA

Let it be.


BLACK


ett hjärta av sin bästa vän

Min bästa vän Anna kom över för att fixa en gullig grej till sin pojkvän och samtidigt hade hon köpt ett gulligt hjärta till mig med mörk choklad i. Så himla gulligt av henne. Jag gav henne ett hjärtkort som jag hade skrivigt lite grejjer i och satt in ett kort på henne och mig tillsammans. Det är bra att ha en bästa vän.


underbart!

Jag kom precis hem från en lång promenad i det underbara vädret. Jag och hunden gick ut och gick en lång snabb härligt frisk promenad. Det var så himla skönt jag gick där pch lyssnade på musik och solen lös. Jag blev verkligen jätte glad och jag gick där och kände mig så nöjd. Glad för att man är frisk ,pigg och snygg. Nej men man skall verkligen uppskatta alla bra stunder istället för att gräva ner sig i dom dåliga.

Trots att det är Alla hjärtansdag som borde vara jätte deppigt för alla singlar och underbart för alla par som dom också sa på radion. Så har jag haft en härligt början på dagen och jag känner inte att jag skall gå och deppa ihop för att den jag igentligen vill vara med den här dagen inte vill vara med mig. Okej de kanske är jätte deppigt men jag har deppat för många gånger för det. Min dag skall inte förstöras trots det ja skall vara possetiv nu.

Hoppas ni par har en underbar dag framför er med en massa mys, goda kyssar och underbart sex haha!♥

HAPPY  VALENTINE´S DAY! HAPPY  VALENTINE´S DAY! HAPPY  VALENTINE´S DAY! HAPPY  VALENTINE´S DAY! HAPPY  VALENTINE´S DAY! HAPPY  VALENTINE´S DAY! HAPPY  VALENTINE´S DAY! HAPPY  VALENTINE´S DAY! HAPPY  VALENTINE´S DAY! HAPPY  VALENTINE´S DAY! HAPPY  VALENTINE´S DAY! HAPPY  VALENTINE´S DAY! HAPPY  VALENTINE´S DAY! HAPPY  VALENTINE´S DAY! HAPPY  VALENTINE´S DAY! HAPPY  VALENTINE´S DAY! HAPPY  VALENTINE´S DAY! vHAPPY  VALENTINE´S DAY! HAPPY  VALENTINE´S DAY! HAPPY  VALENTINE´S DAY!







SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER

Camilla och jag !



BILD FRÅN IDAG

Camilla och Felicia =)



SMISK PÅ DE! / ANNA

FIKA

Idag så skall jag fika med Felicia och Camilla =) Skall bli jättekul och det är så jäkla härligt väder!

Tänkte att jag skall slänga upp en dagens också:



hörs sen
SMISK PÅ DE! / ANNA

SKVALLERTIDNINGAR!

Skall faktist krypa ner i sängen om en halvtimma ungefär, har 2 skvallertidningar att hugga tag i så det skall bli mysigt :) Imorn är det fredag och jag är redigt partysugen, vill bara dansa hela kvällen! Någon som har något förslag till vad man kan göra imorgon när man inte har fyllt 18 ännu och inte vill ligga och titta på tv i soffan? - SÄG TILL DÅ!

SMISK PÅ DE! / ANNA


FIKA PÅ TIN TIN

Efter Mykonoz så drog vi, trion, till café tin tin och beställde in varsin té =) Amina och Fanny kom dit också och höll oss sällskap, trevlig fika och härligt att tjöta om allt och ingenting :) Amina har jag ju nästan inte träffat på en MÅNAD och ändå bor vi 2 min ifrån varandra.

Det är faktist helt sjukt hur sällan man stöter på någon som bor riktigt nära, har inte ni tänk på det någon gång?
Tack för en mysig kväll tjejer!

SMISK PÅ DE! / ANNA


MYKONOZ

Mykonoz - mysig grekisk restaurang i Göteborg med otroligt god mat!
Jag, Felicia och Johanna var där och åt :) Allihopa tog "Gyrostallrik" och det var jättegott! När vi gick därifrån så var vi ju absolut mätta!

Ni måste äta där! Det är riktigt gott! Och är faktist en ganska billig restaurang. Den ligger vid hållplatsen Olivedahlsgatan nära där =)


SMISK PÅ DE! / ANNA




GÅRDAGSKVÄLLEN

Igår så hade ju jag och Felicia dans, sedan så skulle vi kolla på film med Martin och Victor, men filmen orkade vi inte anstränga oss för att kolla på så det blev mest en massa tjöt och gott att äta!

Tack för en mysig kväll!





SMISK PÅ DE! / ANNA

KVINNAN ÄR FANTASTISK

Jag älskar britney spears !
hon är så sjukt bra och snygg för den delen också . Hennes låtar är grymma.


SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER


ALLA HJÄRTANSDAG



på lördan är det alla hjärtansdag som vi alla är medvetna om. Men för mig blir det ingen sådan dag. Jag kommer försöka låtsas som den inte finns alls. Det är meningslöst för oss singlar som inte har någon att dela den dagen med och det är ganska tragiskt iaf för någon som mig som är kär i kärleken. Tänk vilken mysig dag det är för alla par där ute som skall hitta på en massa mysiga saker med varandra.

Men för dom som inte har någon att dela dagen med kan det ju kännas ganska deppigt för. När man vet att alla sina kompisar som har pojkvänner har det jätte mysigt !
Hoppas ni får en bra Alla hjärtansdag iaf !



SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER


Mys

Nu sitter jag här och ätit mörk choklad och druckit té och självklart kollat på mysiga The hills avsnitt. Jag skall snart städa lite i mitt rum och sedan blir det att träna lite. Senare ikväll skall vi ut och käka med några tjejer skall bli jätte mysigt. Det blir grekiskt och gott ! Bilder från det kommer upp här på bloggen senare ikväll. ha det så trevligt så länge !




SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER

Promenad med Mamma

Jag och Mamma gick en jätte skön promenad i slottskogen i vårsolen men det var sjukt kallt. Det måste bli lite värmare ute annars fryser man ihjäl när man går ut och går och det är ju inte skönt. Men annars var det jätte fint väder och skönt att gå ut och gå sådär love it..

smisk på de / FELICIA OHLANDER



GODMORGON!

Vi skall strax åka iväg till jobbintervjun. Vi gick upp klockan 8 imorse och vi kände oss inte så pigga men nu är det helt okej! Senare ikväll har vi dans och vi funderar på vad vi skall göra efter. Förslag någon?

Hörs sen!
SMISK PÅ DE! / ANNA



Maj 2008

GOKVÄLL!

Nu sitter vi här hemma hos mig, Anna, och har tittat på Hundtricket! Riktigt rolig och bra film, för att vara Svensk haha! Första gången jag såg den, men Felicia har sett den innan =)

Imorn skall vi på en jobbintervju inför ett jobb, sedan på kvällen blir det dans och efter det så vill vi hitta på något kul med några tjejer tänkte vi!

SMISK PÅ DE! / FELICIA OCH ANNA


STAY THE NIGHT



SMISK PÅ DE! / ANNA

i min ..VÄNTAN PÅ MUPPARNA


VARFÖR ÄR JAG TRÖTT?

Jag sov 11 timmar inatt! 11 timmar! Det är sjukt mycket och ändå är jag trött, helt sjukt! Från halv 12, till halv 11 - not normal!

Dansen var sjukt rolig idag, vi alla blev jättesvettiga och det kändes verkligen i kroppen efteråt! Så det skall vara, eller hur? Nu sitter jag bara här och babblar om ingenting så vi hörs imorgon =)
SMISK PÅ DE! / ANNA


MARTIN THINKS HE'S COOL



Haha en bild från igår när jag, Felicia och Martin skulle titta på "The break-up" men istället tjötade vi bort kvällen och så provade Martin min brills, så jävla cool är han!

SMISK PÅ DE! / ANNA

SKOGSMULLEN FELICIA



En bild när vi hade kämpat oss upp för bragebacken! Haha skoja men här är Felicia och Chanell, en bild från idag =)

Strax skall jag och "the 2 F's" (fanny och felicia) pallra oss till dansen, sedan så blir det hem och duscha o så, sedan åker jag förmodligen till Martin :) Mysigt!

SMISK PÅ DE! / ANNA

SISTA SOMMAREN (med dig)



Jag började läsa på min bok "Sista sommaren (med dig)" i morse, tror att jag verkligen kommer gilla den men har endast läst 4 kapitel hitills :)

Sedan gick jag och Felicia ut på en härlig promenad som ni säkert redan läst, men det blev inte som vi hade tänkt haha. Jaja, sedan blev det té hos Felicia och nu har jag förlyttat mig hit till pappa :)

SMISK PÅ DE! / ANNA


Jag och mina snygging systrar


Mysig lördag hos mig


godmorgon

Godmorgon ! första dagen på lovet drar igång idag då. SKÖNT!
Jag och Anna skall strax gå ut och gå på en lång promenad / power walk  I änggårdsbergen. Det är skönt att gå ut och gå i skogen ibland och idag blir en sådan dag. Jag skall försöka få med mig kameran ut så jag kan ta några fina bilder.


SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER


FRANKIE MILLER - DARLIN

Det är faktist riktigt härligt med gammal musik ibland, och in bara massa "dunka dunka" haha. Har har ni en gammal go låt som min mor gillar. Haha



SMISK PÅ DE! / ANNA

SUNDAY

Jaa, förlåt! håller med Felicia, och det kan bero på att jag är med Martin haha. Vi vaknade upp i morse runt 11 tiden och låg och drog oss ett tag, sedan vid 1 åkte vi hem till han en stund och fikade. Sedan kom min bror och hämtade oss och nu har vi precis ätit middag hemma hos mig =) Robban och Martin spelar fifa 09 nu på robbans xbox så nu skall jag tjöta lite med mamma =)

Sedan kommer Felicia hit och det blir filmkväll förmodligen!
Hörs säkert sen!
IMORN BÖRJAR LOOOOOOOOOOVET!
SMISK PÅ DE! / ANNA

FÖRLÅT

Förlåt för våran dåliga bloggtid vi tydligen haft nu det senaste. Har inte alls suttit  vid datorn mycket i helgen så jag har inte kunnat blogga och Anna har väl också slarvat lite med att blogga. Kan ju kanske bero på att hon är med Martin hela tiden nu och pussas och myser hela tiden då har man ju inte tid för datorn. haha!

Idag är det söndag och alla söndagar är ju lika sega och ibland kan dom faktiskt kännas sköna. Men vanligtvis gillar jag inte söndagar. Men min söndag idag har varit skön! Det känns också väldigt bra att vi har en veckas lov nu så att man inte behöver kämpa sig upp imorgon på morgonen för att gå till skolan. nu skall jag hoppa in i duschen vi hörs senare!


 Jag ,Anna och Amanda från förra sommaren!




SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER


TACK FÖR IGÅR TJEJER!




APRIL 2008

Snart ett år sen den här bilden togs. Då hade vi en trevlig räk och vin kväll hemma hos johanna!
Idag blir det en räk och vin kväll hemma hos FANNY !
Skall bli skit mysigt. Hoppas ni också får en fortsatt trevlig kväll .



SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER

LOOOOV !!! GALET GÖTT


LOOOOOOOOOOOOOOV!

Yes man! Nu är det lov, men endast i en vecka! Men fy vad skönt! Varför? Jo;
  • slippa ställa klockan
  • inga prov, inga läxor
  • gör exakt vad man känner för när man vill
  • men det jag tycker är skönast är nog att man skall få sova UT!
Åh vad härligt! Och lovet skall firas med en räk & vin kväll med tjejerna! Skall bli skit kul att sitta och äta, dricka och tjöta i timmar! Absolut något att se fram emot =)

SMISK PÅ DE! / ANNA

THE NOTEBOOK . EN FILM MAN MÅSTE SE


ÄR DU EN GLASSÄLSKARE MEN ÄNDÅ VILL VARA SMAL?

Yoghurtglassen är helt underbar och den är inte heller så onyttig!
ät och njut , jag älskar den!



SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER

GOKVÄLL

Sitter här och försöker få lite svenska gjort inför provet imorgon, går inte så bra i.o.m att jag är HELT omotiverad till att plugga! Usch...

Martin sitter och spelar xbox med min bror så sitter jag här själv, men det är lugnt! Måste ju ändå plugga :P Åt en sjukt go middag idag, potatis i ugn - hemmagjorda pannbiffar - svampsås & lingonsylt! Husmanskost och inte helt fel!

Nu skall jag återgå till böckerna!
SMISK PÅ DE! / ANNA

Gammal bild från sommar 07, Elin, jag och min bror =)

Paparazzi foton från festen förra helgen

Jag och Johanna ganska tidigt av kvällen



Jonna och Jag



Jag och Anna




Nathalie och jag



Nathalie , jag och Fanny


Fanny och Jag



Jag och Fanny i slutet av kvällen !!



DÅ VAR DE DAGS ATT GÅ HEM!


Drömmar+Jogging + plugga

Fikan var också jätte god såklart. Kan inte bli annat än bra när man sitter och knaprar i sig dom godaste kakor som finns.
En av alla goda kakor som finns iaf haha. Jag är ett riktigt kakmonster igentligen visst är det sjukt gott!

Efter Frukosten och fikan och allting, Gick jag ut och tog mig en joggingtur grymt skönt. Sprang förbi solariet också och solade en stund. Nu skall jag snart sätta mig och plugga lite Svenska nu innan provet imorgon !





SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER

Frukost

Godmorgon alla sköna. Nu har vi precis ätit frukost hemma hos mig jag och Anna. En jätte God frukost var det med färska frallor och allt !
Sedan skall vi fika med té och vanilj drömmar mums!





Smisk på de // felicia ohlander

DANCE

Hello ! Vad har lilla jag och tillägga en sådan här skön kväll då , jo att jag är ledig imorgon det är så skönt.
Okej igentligen är jag väl inte helt ledig. har igentligen idrottsdag men ingen har fått reda på vilka tider aktiviteterna är eller någon annan information. Jag och Anna skall ha en mysig frukost imorgon hemma hos mig hon kommer hit vid 11 tiden och då har hon köpt med sig frallor. Vi skall dricka kaffe äta en jätte stor frukost i timmat och tjata om allt och inget.

Dansat idag också det var riktigt roligt idag. Jag och Anna dansade loss som aldrig förr haha nejdå. Men vi övade och övade så nu sitter dansen grymt.

haha en galet glad bild från isommaren


DAGENS TIPS

Te! I alla dess former! Té är så jäkla gott och båda jag och Felicia dricker minst 1-2 koppar/dag! Det finns flera olika sorter och det finns t.o.m téer som renar kroppen! Visst, kanske inte lika goda som svart té men det är ändå bra! Drick té människor i detta kalla, äckliga land!



Té med digestive kex till är inte helt fel! Jag uttalade det "dajästive" alltså engelskt uttal för det har jag vuxit upp med från mammas sida =P Men nu har Felicia lärt mig att säga "digestive" som det stavas - "för vi bor ju faktist i Sverige" haha. Så nu säger jag digestive som alla andra. Ifall det var någon som tycker det var intressant...

SMISK PÅ DE! / ANNA


HELVETES ONSDAGEN?

Jaa, så brukar det faktist kännas! Men inte idag, inte överhuvudtaget! Bilden gick fort, Bransch och Produktkunskapen satt jag och kollade dansklipp på Youtube, Matten var en person där och pratade om valet inför tvåan och på småföretagandet så pratade vi om intressanta saker som skapar ett företag och vad som behövs. Sedan var idrotten inställd! Så jävla gott! =D

På matten tog även jag och Felicia en massa kort haha. Så här kommer några =)







SMISK PÅ DE! / ANNA

BILDER FRÅN SKOLAN IDAG


Lina och Anna


De utan ansikten


Felicia ♥


Adam jobbar på flitigt

godnatt och
SMISK PÅ DE! / ANNA

TOPPEN

Min tisdag har varit jätte bra. Jag var först i skolan och började vid 10 sedan hade jag engelska och svenska plus en administrations lektion inte jobbigt. Efter skolan pallrade jag mig ner till min gamla skola då jag gick schillerska. Hälsade på min klass och sedan gick jag och Gabriella iväg till stan för att fika. Vi kollade i affärer och jag hittade mig en jätte söt t-hirt inne på Monki för endast 120 kr.

Nu skall jag slå upp Svenska boken och plugga lite tänkte jag. Det är ju sååååå roligt att plugga eller vad säger ni?
jaja. Det blir lite roligare när jag gör mig lite té och sätter mig i soffan med love music som bakrund . Det är mysigt . SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER!


GUTEN MORGEN!

Har precis ätit frukost så nu skall jag fixa mig, en kort och go skoldag idag 10 - 14 =)
Det är sååå det skall vara! Sedan skall jag till Ann (frisören) så skall hon toppa mitt hår,
för mitt hår är riktigt torrt och slitet. Hoppas ni får en bra dag!

SMISK PÅ DE! / ANNA


DANCING IN THE MOONLIGHT!

Jaa, idag blir det dans!
Och Fanny börjar i dansen idag med, så jävla kul! =D
2 underbara tjejer :)


Hörs sen!
SMISK PÅ DE! / ANNA

VÅÅÅÅR

Hello hello , tänkte skriva mig ett inlägg innan jag drar iväg till solariet och Dansen!
Jag skall kanske hinna ta mig lite yoghurt glass innan jag går iväg Eller så får det bli när jag kommit hem senare ikväll kanske. Jag har pluggat lite svenska idag också har ett prov på Fredag innan det sköna lovet drar igång.
på tal om annat så tycker jag att det är så jävla skönt rent ut sagt att våren närmar sig. Bara det att man vaknar på mogonen och det är ljust ute ! hur skönt är inte det liksom. Slippa vara så himla trött på morgonen när de är kolsvart ute men nu är det ljust och dom här två dagarna har det till och med bjudits på sol !
Tummen upp för det. Nu skall jag iväg.



SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER


GODMORGON!

Kommer inte ens ihåg sist jag hade såhär god tid på mig innan skolan att jag hann sitta vid datorn! Skall gå hemifrån om ca 40 minuter! Seg dag idag, slutar 15.50, så kommer vara helt slut men ikväll är det dans som gäller! Woohoo! Efter förra veckans träning så hade jag en otrolig träningsvärk, undra om det blir likadant nu?

Vi hörs sen!
SMISK PÅ DE! / ANNA


Bild från igår, jag och Robban =)

basket

Efter fikan med Camilla gick jag hem och slängde i mig mat och sedan körde jag och sebastian upp till högsboskolans idrottssal och dom skulle spela lite basket. Jag ville inte vara med idag så jag var fotograf haha.






smisk på de //  Felicia ohlander


JAG OCH CAMILLA !


WANTED

Om ni orkar, se trailern nedan:


Jag tyckte att filmen var riktigt bra, kom alltid något nytt! Men ibland så blev den lite konstig och kanske lite överdriven haha. Men helt klart sevärd för er som gillar action =)



SMISK PÅ DE! / ANNA

VIDEO

En video från i fredags då vi var hos Lina! =)

Självklart kan ju alla "Paradise City" med G'n'R


SMISK PÅ DE! / ANNA

Skönt

Hello. Mitt humör idag är mycket bättre och det känns skönt att det är så!
Jag började morgonen med att vakna utvilad efter att somnat vid halv 12 igår. Vaknade och gick upp och hade frukosten serverad. Det blev äggmacka havregrynsgröt och apelsinjuice ! så gott är det. Efter frukosten gick jag Mamma och Pappa ut med hunden på en lång skogspromenad i det fina vårvädret. Det känns så sjukt härligt efter man har gått den långa friska promenaden. Nu har jag gjort mig iordning och skall strax åka in till stan för en Fika med Camilla !
vi hörs senare .



SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER


GRATTIS MAMMA!

Idag fyller mamma år! Så nu är jag nere hos henne och vi firar henne lite. Min ena morbror är här, Michael, skulle egentligen inte vara något kalas men ett litet blev det! hon blev jätteglad över sina presenter!

Senare ikväll är det basket/fotboll som gäller med min bror och hans kompisar! Felicia kanske skall vara med också :) Skall bli sjukt roligt!

Vi hörs sen när jag kommer upp till pappa, men senare ikväll så åker jag ner till mamma igen efter basketen :)
SMISK PÅ DE! / ANNA

RSS 2.0