GOTT NYTT ÅR!

Ut med det gamla och in med det nya! Härligt ändå med ett nytt år, känns som man kan börja om på nytt och nya möjligheter kommer upp, nice!

Ikväll blir det middag hos Johanna och sedan fest i Partille. Hoppas jag eller Felicia hinner blogga från Johannas place men annars får ni ha en underbar kväll och ett gott nytt år!

HAPPY NEW YEAR, EVERYBODY!
HAVE A GREAT EVENING AND I HOPE
THAT YOU WILL CELEBRATE IT IN YOUR BEST MOOD!

SMISK PÅ DE! / ANNA


Bilder från igår






BLACK PEARL

Alla ni som set Pirates of Carribean känner nog igen den här, efter en minut så blir det världens partylåt! Love it! =)



/ ANNA

give me ,million dollar

läste precis blondinbellas frågor och svar , det här är ju helt sinnes !!!!!!!!!!


Hur mycket tjänar du på din blogg i månaden?

Mitt aktiebolag får in några hundratusen i månaden som jag själv plockar ut en valfri lön ifrån. Sedan har jag även Bellme som redan omsätter miljoner. Så jag sparat mycket och investerar!

smisk på de // felicia ohlander

SNABBSHOPPING

Drog iväg till Frölunda Torg en snabbis för att införskaffa mig en nyårsblåsa som jag har spanat in! Den fick jag med mig hem, nya strumpbyxor samt en Betty Boop t-shirt! Jag är N.Ö.J.D!





SMISK PÅ DE! / ANNA

Tidig kväll

Hej, nu har jag kommit hem ifrån partajandet. Det blev en tidigt kväll för min del. Ni kanske tycker det låter tråkigt , men ingen idé att vara kvar på  festen när man inte tyckte det var så roligt. Vi började hemma hos sofia och käkade lite sedan drog vi på en annan fest i kullavik i ett jätte stort fint hus. Det hade jag verkligen inte tackat nej till . Det var massor med människor där och jag och johanna kände inte någon alls , så det var lite tråkigt. Visst är det roligt att träffa nytt folk också men nej , inte dom människorna där kanske.

Well well , jag deppar inte för det. NYÅR snart ! ♥
bilder kommer imorgon..

imorgon har jag mycket att utgöra , jag skall till apoteket,doktorn,sola,träna,planera med Girlsen.

SMISK PÅ DE // FELICIA

TIPS: PARTYLÅT TILL NYÅRSAFTON!

Flo Rida - Right Round


Sofie som tipsade mig! Thanks hun!
SMISK PÅ DE! / ANNA

Hey everyone!

Nu är många utav mina tjejkompisar på Sofias 18-årsmiddag, and of course that I want to be there too! Lite sorgligt, man fyller ju bara 18 en enda gång... And I´m not there, feels crap!

Kollat 3 filmer idag, i min stora gosiga säng. Dock själv - and that feels like crap too! Ingen boy att mysa med här inte. Killar asså. Complicated things... Don't you think so?

Btw, vad tycker ni om min fina svEngelska? :) Jag gillar den!

Best wishes to Sofia, and all of you that celebrating her! Love you!
SMISK PÅ DE! / ANNA


Sofiaaaaaaaaaa

SÄNGLIGGANDE

Yes, that's me!
Legat i sängen hela dagen, samt sov jag 11 timmar inatt. Vilket kanske är ett tecken på att jag inte är helt frisk. Men fan, jag hade mer än gärna varit med och firat Sofia! Men om man inte känner sig bra så är det nog ingen bra idé. =(

Hopps ni får en trevlig måndags kväll. Har inget intressant att blogga om idag, för jag har ju inte gjort NÅGONTING.
SMISK PÅ DE! / ANNA


party

Jag kom  precis hem från stan. Har varit där idag igen men denna dagen var jag där med Johanna och Fred. Vi gick runt och kollade lite smått i affärer fast jag fick blunda för jag har inte några pengar att spendera mera nu. Men vi hade trevligt vi tog en fika på Sweet coffé bar.

nu skall jag hoppa in i duschen och fixa mig för ikväll blir det FEST. Sofia fyllde 18år igår så idag blir det fest för henne tyvärr kunde inte Anna följa med för att hon känner sig dålig. Alla är verkligen sjuka. Men nu skall jag göra mig iordning

SMISK PÅ DE // FELICIA

INTE 100 %



Japp, jag är inte 100 %! Fuck, fuck, fuck... Vill inte vara sjuk nu till nyår, vill inte vara sjuk över huvudtaget. Jag kan lova er, att om jag är sjuk på nyår, då, då kommer det att komma tårar! Vem fan vill vara sjuk då egentligen - not me!

Så nu sitter jag här, skulle jobbat idag mellan 12 - 16, men gick hem runt halv 4 för att jag inte kände mig så bra. Men jag har faktist känt mig lite piggare sedan jag fick i mig lite mat och varvat ner från stressen på jobbet. Blev erbjuden att jobba imorn men känner att jag hellre är hemma och blir frisk. Låter inte det bättre?

Och nu sitter jag bara och skriver en massa strunt på grund av att jag är uttråkad! Men hoppas ni inte blir det... Så, nu skall jag vara tyst efter jag har skrivit "smisk på de/ anna".

SMISK PÅ DE! / ANNA

Kär i kärleken

Det är ingen tvekan om att jag är Kär i kärleken. Jag kollade precis på bonde söker fru och det var ett par där killen friade till tjejen och dom var så kära och ville leva lyckliga i ala sina dagar tillsammans och allt sånt där fint. Jag GRÄT på bonde söker fru helt sjukt haha. Så Camilla du kanske har rätt iaf , jag gråter för det minsta lilla . Men det finns inget bättre än att vara kär när kärleken väl är på topp.




SMISK PÅ DE // FELICIA

jag bjuder på en bild på Anna !


SHOPPING FÖR FELICIA

Jag kom precis hem från en runda på stan med Camilla. Jag fick iallefall shoppat lite nu på julrean vilket jag inte trodde jag skulle fått gjort. Men innan vi åkte hem gick vi in på Monki och där var det massor med 50% lappar och jätte mycket snyggt !

                   

Nyårsklänning                  skjorta                          linne/tunika
200 -                                    150 -                               150 -

SMISK PÅ DE // FELICIA

GODNATT!

Nu skall vi sova, schöööööööööönt!

PINSAMT GESSLE?


LEJONKÄRLEK

true story





HELLOOO

Hey guys! Allt bra?
Sitter i min säng, tittar på tv och skall strax äta - skinkstek & grekisksallad. MUMS!

Asså killars parfymer, det finns ju hur många parfymer som helst. Både för killar och tjejer. Men killarnas, yummiiiiiie! Man får ju lust att äta upp killar som doftar som gudar! Doftorgasmer, det låter väl härligt? haha

Nej nu skall jag käka! Vi höres!
SMISK PÅ DE! / ANNA


BABYSITTER

Just nu så är jag barnvakt åt Lucas, as I said yesterday!
Han har precis fått i sig lunch och ligger nu och tar sig en tupplur!
Det hade väl inte jag heller tyckt varit helt fel, men men.
Ikväll har jag faktist inga planer direkt, utan får se vad som händer.

Har verkligen inget intressant att skriva, lite tråkigt för finns inte mycket jag kan göra nu när han sover haha. Borde kanske också äta något i stil med lunch, har ju trots allt inte ätit något sedan min frukost i morse kl 8.

SMISK PÅ DE! / ANNA

Borta bra men hemma BÄST

Borta bra men hemma bäst som man säger. Det kan jag verkligen hålla med om , det är så skönt att vara hemma i sitt egna rum och göra vad man känner för. Nu ikväll har jag träffat Anna en stund sedan har jag inte hunnit göra så mycket mera. Jag fick precis ett sms från Anna om att jag skulle sätta på 4an för det går en jätte bra kärleksfilm där just nu. Så jag får väl ta och sätta på tv:n och kika om det är någon bra film där. 

SMISK PÅ DE // FELICIA


GOKVÄLL ALLEMAN!

Sitter i Felicias säng och väntar på att min syster skall hämta upp mig, skall sova där och imorgon skall jag passa Lucas skiten! :)

Har bara chillat här hemma hos Felicia nu ikväll, vi har inte kört månag knop alls. Felicia känner ju sig inte 100 %, utan fortfarande lite förkyld.

Men nu måste jag kila!
pusspussssss
SMISK PÅ DE! / ANNA


JULREAN 2009

Någon mer som var ute i julrushen idag som tyckte att allt var en flopp? Eller så kanske det är mig det är fel på... Jag kom hem med 2 saker, 2 SAKER! För en ynka peng.

Nej hade hoppats på med "wow, va snygg" eller "wow, vad billig". Men inget sådant för min del.
Ena saken var en klänning från Rut m.fl:
(Jag har inte bestämt mig ännu om jag skall ha den på nyår eller ej)

Andra saken var en ljus beige/rosa t-shirt från Monki med en annorlunda design:
  Den går ner på sidorna som ni ser.

Ikväll skall jag sova hos min syster för jag skall upp och passa Lucas tidigt imorgon på grund av att både Camilla och Jörgen skall jobba.

Hoppas på att hinna förbi Felicia en snabbis innan också.
SMISK PÅ DE! / ANNA
 

GÅR INTE ATT UNDGÅ, JAG ÄR SÅ SNYGG!



Eller vad tycker ni? Hahaha

SMISK PÅ DE! / ANNA

Victoria's Secret Fashion Show





SMISK PÅ DE // FELICIA

godkväll

Godkväll goingar!  det ser ut som min familj får åka hem till göteborg redan imorgon. Min bror har blivigt sjuk nu med feber och allting som jag hade. Det är väl så himla typiskt när man åker bort blir så trött.. samtidigt blir det skönt att komma hem och sova i sin egna säng och göra allt man vill göra.

Nu sitter jag här i soffan på under våningen med kusinerna och brorsan. Propp mätt har ätit god mat våran ( norska tradition) och till efterätt käkade vi risalamalta ..nu ser vi på pirates of caribbean som går på tv ikväll. Jag är så trött idag så att mina ögonlock gör ont. Jag har inte sovit riktigt bra på 3 nätter nu pga att jag vaknat på nätterna av febern plus att man inte alltid sover bra borta.


En tjejs dröm

Vissa fick paket i jul av tomten och andra köpte sig en bil istället?

Barbie bilen tillhör Paris Hilton
grymt snygg

CHRISTMAS DAY

Idag blir det en väldigt lugn dag med familjen.
Skall gå runt i myskläder hela dagen, och bara allmänt njuta av lovet!
Vad skall ni göra? Hört att många skall ut på krogen eller?

Får säga grattis till Felicias "kusin" Tobbe som fyller 21 idag, antar att vi syns på nyår? haha :D
SMISK PÅ DE! / ANNA



(en rolig bild på Lucas och Sebban, arga leken på G, haha!)

MOMMIES HAIRMAKEOVER



Ja! Alla ni som har träffat min mamma vet ju hennes hår vanligtvis brukar vara!
Här provade jag min nya plattång som jag fick av pappa (var jättebra) och mamma
blev jätteglad när hon fick se sitt hår, haha, lilla mamma!

SMISK PÅ DE! / ANNA

JULKLAPPAR



Det var det jag fick!
Det var en jättetrevlig julafton och jag är nöjd över det jag fick, hade inte önskat mig så jättemycket men över vissa julklappar blev jag överraskad!

Hoppas ni alla hade en trevlig jul! :)
SMISK PÅ DE! / ANNA

Vit jul i Stockholm

Godmorgon , jag kan börja med att säga att jag mår mycket bättre idag !
Det är jag verkligen jätte glad för. Igår var det julafton och jag var jätte sjuk , jag hade hög feber och låg i sängen hela förmiddagen. Jag fick vara osminkad hela julafton iår och ha på mig pjamas fruktansvärt. Jag visste att jag skulle bli frisk dagen efter julafton så typiskt. Men jaja jag fick massor med fina paket och blev bättre igår kväll , och nu har jag ingen feber och mår bättre.

Familjen och släkten skall gå ut på en lång promenad i den vita skogen som vi har här i Stockholm det är jätte fint. Det är inte jätte mycket snö men det är 5 minus och frost över träden och marken. Jag vill också hänga med på en lång promenad men jag får stanna hemma här i huset eftersom jag varit sjuk.

Jag har inte hunnit ta så många bilder ännu , men jag skall ta massor med fina bilder senare. Jag lägger upp dom när jag kommer hem till Göteborg


TILL ANNA MÅSTE JAG SÄGA ATT DET VAR VERKLIGEN  ETT FINT INLÄGG DU SKREV TILL MIG ÄLSKAR DIG OCKSÅ GUMMAN, SES NÄR JAG  KOMMER HEM! ♥

SMISK PÅ DE / FELICIA

TILL FELICIA

Hej gumman!
Hoppas du läser detta. För er som inte vet så är Felicia stackaren sjuk med hög feber, frossa och huvudvärk samt en förkylning på de!

Jag hoppas att du frisknar till och att du har energin att öppna julklappar samt att försöka få i dig lite julmat tillsammans med familj och släkt. Så mycket som du har sett fram emot julafton och stockholm, så går du och blir sjuk. Stackare!

Älskar dig vännen min och jag hoppas VERKLIGEN att du blir frisk NU!
GOD JUL! / ANNA

GOD JUL!

Ja, julafton idag! mamma och robert är lika stressade så här hemma är det fullt upp! Släkten kommer vid 12-tiden för att äta jullunch här. Efter Kalle åker jag och robert till vår syster och firar jul med hennes släkt och med pappa :)

Men ville bara önska er en god jul och hoppas att ni får en bra dag! Skriver säkert ett inlägg ikväll när jag kommer hem från allt stoj!

GOD JUL! / ANNA

p.s någon som undrade vad jag jobbar med - någon gång då och då så hoppar jag in extra på Mexx eller Esprit (klädaffärer). Sommarjobbade där men nu blir det nästan inga tider.

well well

Hej igen felicia här , jag har mått bättre nu några timmar pga av ipren . Men nu börjar den nog släppa igen så frossan kommer tillbaka. Well well , Klockan är 10 och det känns som den är mycket mera. Men nix planerar nyår lite smått och nu vet vi vad som händer. Först tjejmiddag med dom bästa tjejerna. Och sedan drar vi oss till partille på fest med tobbe och dom härliga gubbarna.

jag är så taggad på nyår och jag vet att man inte skall hoppas på för mycket för det är så överskattat med nyår , men nej jag skall ha kul och det skall jag se till ! ♥

Slänger upp en skit söt bild på LC och LO från the hills.


BEYONCE KNOWLES



Can't help it, but I am so EXCITED!

SMISK PÅ DE! / ANNA

HEKTISK DAG - SOM SATAN!

Ja, som sagt jobbade jag idag 13.00 - 18.00. Alltid gott med pengar eller hur? Idag var jag en "lagerråtta", var nere i lagret hela dagen och fixade. Ganska härligt ändå så jag slapp alla stressade människor nu inför julen. Vem är inte stressad egentligen?

Åka hem fort som fan, springa hem från hållplatsen, ringa runt för att hitta ett ATG-ombud som har öppet - thank god for axel dahlströms! Möta upp Johanna utanför affären, Felicias pengar har jag redan men Amina får jag inte tag i så jag lägger ut pengar åt henne så länge - nu är det fixat!

BILJETTERNA TILL BEYONCÉ ÄR UTHÄMTADE! KOMMER BLI EN OTROLIG KVÄLL PÅ MÅNGA SÄTT! VI 4 TJEJER - AMINA JOHANNA, FELICIA & ANNA.

SMISK PÅ DE! / ANNA

SJUK

Okej , hej på er alla ! ändrade planer jag tog med mig datorn sådan nörd som jag är . Jag har åkt bil hela dagen och frysigt som ett djur usch så hemskt. Men inte nog med det jag har gått och blivigt SJUK. Jätte roligt verkligen nu när jag sett fram i mot att åka till stockholm och fira julen här med släkten. Då går jag och blir sjuk jag har aldrig turen med mig så är det bara. jag sitter här med en filt runt mig och fryser , jag har fått feber. JAG VILL INGET MER ÄN ATT BLI FRISK .


Jag kan bli sjuk vilken dag som helst , men inte nu under julen ?
Och hur ofta åker jag upp till stockholm en gång i halvåret. Nej det här var riktigt nerstämmande. På allting glömmde vi ALLA Mammas julklappar hemma.


SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER

WORK OUTIFT





Kommer hem runt 7 tiden så det  blir nog ett inlägg ikväll! :)
SMISK PÅ DE! / ANNA

23 DECEMBER

Imorn är det julafton! Vad känner ni kring det? Har ni kännt att julen har kommit? If you ask me - I have not! Inte änns det lilla minsta faktist. Men det kommer väl imorgon I guess...

Felicia är påväg upp till sthlm och jag är fast här nere i gbg. Skall jobba nu kl 13 så får gå hemifrån om en timma ungefär!
Tänkte lägga upp min jobboutfit sedan om jag hinner!

SMISK PÅ DE! / ANNA

GAGA

HAHA tittade precis runt på youtube och hittade Lady GAGA digga åt sin egna låt !



Hello everyone!

Har nyss tagit mig ett "schööönt" bad! :) Det var behövligt och en härlig start på lovet ;)

Men nu är det andra saker som måste göras som inte är lika sköna - nämligen städa! Sedan kommer mamma hem och då blir det käk och sedan ikväll skall jag träffa Felicia, Fanny o någon mer säkert!

Hörs sen när jag har något mer intressant att berätta!
SMISK PÅ DE! / ANNA

SOLARIUM

NU MÅSTE JAG SPRINGA TILL SOLARIET!

SMISK PÅ DE! / anna

nytt år

I N S P E R E R A D

Jag är så ivrig. Jag känner mig verkligen taggad på att göra alla dessa idéer som jag skall göra nästa år. Det kommer att bli ett aktivt år för min del förhoppningsvis. Men nu skall jag inte avslöja för mycket det återstår och ser.  man kan om man vill mohaha.♥

Nu skall jag snart gå och sola med Fanny och Anna. Sedan blir det att  träffa Camilla för min del , får se vad vi hittar på. Men något kul blir det alltid. Imorgon åker jag till Stockholm och blir borta tills lördag. Då får Anna blogga för fullt !!

Smisk på de / FELICIA OHLANDER


Brittan

G O O O O D M O R G O N !




Lyssnar på britnyes fantastiska nya låt  If you seek amy  herer den. Hennes nya låtar är förvånadsfullt grymma. Fast iof så har jag alltid gillat britney. Men nu har hon verkligen kommit med nya fräscha låtar.

smisk på de / FELICIA OHLANDER


Tomhet

Det är som ett röksug sveper runt inne i mig. Det bara strömmar runt inuti i mig , det är hemskt en tom känsla som jag inte kan göra någonting åt. Den kommer och går hela tiden fram och tillbaka ibland blir det jobbigare än vanligt. Det är alltså inte riktigt röksug jag har för att jag inte röker utan ifrån att jag saknar att ha honom här vid mig. Det känns konstigt för vi snackade ju trots allt varje dag innan , så det känns väldigt ensamt.

Det jobbigaste är när jag är hemma och inte hittar på saker då är det honom jag tänkter på hela tiden. Men när man hittar på saker får man tiden att gå och man har andra saker just  för tillfället att tänka på. Men sedan lika snabbt kommer tanken tillbaka där det slår mig att  jag precis förlorat min Bästa vän och även min pojkvän det känns verkligen. ..



SMISK PÅ DE // FELICIA

Julbak

Julbakat i timmar med Mamma nu helt slut. . Vi har bakat massor av olika grejjer och en del blev helt misslyckat så de var lagom kul. Men vi lyckades bra med cornflakes crispen som såg skit goda ut , dom var doppade i sjukt mycket choklad.  Visst tycker jag det är mysigt med julen men nu kan den väl snart vara över ? lite tjatigt blir det faktiskt..




SMISK PÅ DE / FELICIA

HEY GUYS

Inte bloggat någonting idag, aja baja! Inte kört många knop idag om man säger så. Hängde ju med Felicia och fixade hennes julklappar sedan tog vi en fika hos henne! :)

Denna veckan har jag flyttat ner till mamma. Och nästa vecka bär det upp till pappa igen! En söndagskväll som denna finns det inte mycket att göra så jag sitter här i sängen med min kanin som sällskap som jag har haft sedan jag var 9. Kan det bli mer tragiskt?

yeye :D SMISK PÅ DE & SÅ BJUDER JAG PÅ EN BILD FRÅN IGÅR! / ANNA



(detta skrev jag för 1 o ½ timma sedan, men det har dampat så det kommer upp nu)

Goddag

Goddag  , jag kom nyss hem. Jag , Anna och Sebastian körde till solariet men det var helt uppbokat tyvärr. Jag vill verkligen sola upp mig nu innan jul och nyår. Men det blir solning imorgon istället då.

Idag vaknade jag upp hemma hos Anna och vi käkade frukost och sedan kom pappa och Sebastian och hämtade upp oss för att åka och köpa dom sista julklapparna. Skönt att jag fått köpt färdigt alla julklappar nu. 
Nej nu skall jag städa färdigt i mitt rum .

Senare skall jag och Mamma baka massor med julgodis och annat myspys. Vi hörs senare puss!♥


Morgon mys

här bjuds det på lite morgon mys , med carolina ... fyfan


VIDEOS

Anna och Amina dansar och sjunger


Folk sjunger och dansar haha.



Felicia och Domenique dansar


Anna och Felicia DANSAR för fullt


Födelsedags sång för dome

PARTY TIME

Godkväll ! kvällen för våran del blev jätte bra. Vi åkte hem till Domenique och där träffade vi på massor med människor som dansade och partajade. Domenique fyller år imorgon söndag alltså haha. Så han hade lite partaj hemma hos sig , det blev mycket dans och vi fick en rolig kväll trots att vi var inställda på en hemma kväll . Så det kan bli !

   Smisk på de // FELICIA OCH ANNA

RUNNING TO THE BUS!



Nu springer vi till bussen!

SMISK PÅ DE! / FELICIAAAA

PARTY

Det blev ingen chillkväll som jag och Felicia hade förväntat oss! Amina bjöd med mig, felicia och johanna på Dommes 19års fest! Så nu är vi hemma hos Felicia och fixar oss! Bussen går ca 21.40!

Vi skall inte dricka ikväll men vi är inte dom som bangar dansgolvet! Om det nu blir något... haha =D

Hörs inatt eller imorn!
Bjuder på en go partylåt!
SMISK PÅ DE! / ANNA


haha check this out!

Någon som varit inne på Li´s blogg på finest?
Haha här har ni en direktlänk till ett as undehållande inlägg! Hon är lite sjukt men det är jävligt kul att läsa!

http://finest.se/userBlog/?uid=6233&beid=1032126

SMISK PÅ DE! / ANNA

VIDEOINLÄGG

Videos från idag!







LÖRDAG FÖRMIDDAG

Felicia ringde och väckte mig kl 11.00 tur det! När hade jag annars vaknat tro? Slängde ihop en frukost och begav mig till solariet för att möta upp Felicia, ingen väntetid! TACK! Sedan så åkte vi för att prova på Sportlife i Frölunda. Stort och fräscht! Där tränade vi i dryg 1 timma. Sedan skulle Felicia handlat julklappar men det blev inte av. =)

Nu ikväll så skall Felicia komma till mig, sedan skulle Johanna höra av sig och sedan får vi se vad som händer!
SMISK PÅ DE! / ANNA


FANNY, FELCICIA & ANNA

Som sagt var vi tre med varandra på en trevlans fredagkväll!
Bilder:








SMISK PÅ DE! / ANNA

TRÄNING

Jag är så fruktansvärt Pepp och sugen på att hård träna nu massor till sommaren. Jag skall verkligen vara vältränad som fan den här sommaren. Jag älskar att träna men de har inte blivigt så mycket med det nu. Men nu är det nya tag beachen närmar sig . WOHOO TRÄNA TRÄNA.




SMISK PÅ DE // FELICIA

I try ..

Nu sitter jag här klockan är strax över 12 , Anna och Fanny gick precis hemifrån mig. Vi har haft en såkallad Chill Fredag med bara massa prat och skratt . Det var jätte härligt att ha en sådan dag som jag haft idag efter allt som hänt. Då behöver man sådana här dagar inte några party dagar mitt i allt. 

Imorgon är det lördag och 4 dagar innan julafton helt sjukt. imorgon har jag så mycket jag vill hinna med att göra men hälften kommer säkert att bli gjort. Jag vill ut och springa på morgonen först sedan vill jag handla  dom sista julklapparna och så vill jag hinna åka till stallet och på kvällen skall de styras upp ett litet krök. Jag som precis skrev att jag inte är så sugen på det efter allt som hänt med victor och det. Men jag kan alltid vara med och ha lite trevligt. Jag hör av mig mer imorgon så får vi se vad jag har hunnit med. Godnatt på er. ♥ 

En bild från i sommras på Golfklubben ..


underbara

Ni är helt underbara ! ♥
my favorit girls  // FELICIA OHLANDER


Julbak hos annas syster

Hejsan , jag tycker alltid de är lika svårt att skriva hej,hallå,tjena. Man vet inte vad man skall välja mellan. Men idag fick det bli hejsan. Iallafall jag kom hem för en stund sedan , har varit hos Annas syster och bakat pepparkakor. Alltid lika trevligt att vara där och hälsa på Lucas och familjen . Vi satt och fikade med té och mackor och sedan satt vi och snackade.

Här kommer lite söta mobil bilder på Anna och Lucas.


SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER


BROKEN

Det är helt sjukt. Hur en människa som man älskar kan göra såhär som han gjode idag mot mig?
det känns inte verkligt , det känns inte som det är han som lämnade mig i ös regnet full av tårar och skakade i hela kroppen på grund av hur kall och blöt jag var. vi har varit med varandra från och till nu i snart 3 år. Och det slutade såhär.?

Jag träffade victor min dåvaranda pojkvän. Som ringde mig och frågade om vi skulle ses idag? jag hade frågat honom innan om han bara ville ses för att umgås , eller om han ville säga något speciellt. Då var hans svar att umgås. Men det blev något helt annat. Jag hade själv planerat att ha ett snack med honom angående vårat förhållande som inte sett så bra ut . Eftersom han inte behandlat mig som sin flickvän , inte velat ses mer en en gång i veckan och tagit mig i sista hand varje gång. Så vi möttes upp stod i regnet jag frågade honom ifall vi kunde gå hem till mig eller honom men han ville få det snabbt överstökat och svarade - nej men jag skall typ ut på krogen snart....  Där hade vi det igen !
Han skulle ut på krogen och ta mig i andra hand skita i mig totalt?!. Jag skakade på huvudet och sa jaha varför träffade du mig ens då? - för att jag vill säga en sak typ svarade han . Då sa jag jaha okej vi kanske har samma sak att säga till varandra...


Regnet började ösa ner och jag frös bara mer och mer han stod bara där och tittade på mig och jag kollade ner i marken. Vi stod där i minst en halvtimma utan att säga ett ljud till varandra jag sa ; jag går hem om du endå inte säger något. .. Så tillslut sa han okej men jag tänkte säga att det inte känns rätt endå. för att han gjorde nämnligen slut för några veckor sedan där hans orsak var ; vi har inte samma åsikter..Men han ångrade sig efter några timmar och ville att vi skulle försöka igen. Jag har varit helt förblindad i honom , för att han betyder så otroligt mycket för mig. Jag älskar verkligen honom. Men IDAG trampade han verkligen på mitt hjärta han var så kall och jag vet att han brukar såra mig , MEN aldrig skulle jag tro att han hade kunnat GÖRA SÅ HÄR MOT MIG? .. Jag grät jätte mycket framför honom och satt ner och skakade av allting, och han bara stod och kollade på mig , sa inte ett ljud till mig. Han sa jag har inget att säga faktiskt ..... Och sen lämnade han mig i regnet utan att säga något utan en hejdå kram utan ett ljud.... så mycket betydde vår tid tillsammans , våra stunder och våran relation.


GOODBYE TO YOU...

HEY GUYS

Som sagt, har förjävla ont i rygg/nacke. Blir ingen sleepover hos Felicia och får se om jag orkar ta mig till skolan imorn. Vet inte hur jag skall sitta eller ligga för att det inte skall göra ont och ibland vill jag bara hugga av kroppen från halsen och neråt så jag inte skall känna att det gör ont. Mysigt va?

MEN MEN, här skall jag inte klaga! Hoppas ni får en trevlig torsdagskväll för imorn blir det loooov!
SMISK PÅ DE! / ANNA

FY FAN VAD ONT DET GÖR!

Jag vet inte vad, hur eller varför jag har så jävla ont i ryggraden mellan skulderbladen. Hur skall man förklara det... Det typ strålar värk. Att böja huvudet bak, höger eller åt vänster gör inte ont. Men när jag skall böja huvudet fram ifall jag t.ex. jag skall titta neråt då gör det jätte ont! Så jävla typiskt! Känner mig stel som ett kassaskåp hoppas att det går över snart och att det inte är någon muskelbristning som pappa sa... Tar ju evigheter innan det fixar sig ordentligt då...

IKVÄLL SKALL JAG SOVA HOS FELICIA, GIRLSNIGHT! & IMORN BLIR DET LOOOOV!
SMISK PÅ DE! / ANNAAA

CRUNCHY

Någon mer än jag som tycker crunchy är redigt gott?!
Åt nyss crunchy med vanlijyogurt smaksatt med sommarbär! Haha smakar godis!

SMISK PÅ DE! / ANNA

GYNNING

WONDERFUL PICT



SMISK PÅ DE // FELICIA

Dream on

Skönt med sista lektionen nu innan lovet. Nu sitter jag här och snokar runt på olika sidor. Mitt humör , idag är väldigt svängigt upp och ner hela tiden. Well well , när jag kommer hem skall jag göra mig en kopp té och städa mitt rum. Sätta på bra musik och bara ha det mysigt för mig själv haha.

Föresten på tal om Drömmar det är en konstig sak igentligen. Vissa kommer inte alls ihåg vad dom drömmer på natten och vissa drömmer hela tiden drömmar som dom värken vill komma ihåg eller inte. Jag tycker att det är roligt att drömma ibland. Helt sjuka drömmar kan man ju ha haha. Det är konstigt att jag oftast drömmer helt sjuka sex drömmar som man ibland verkligen vill vakna ifrån och ibland bara ligga kvar och drömma hela dagarna om mohaha.

SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER

FULA MÖSSOR

Heidi och Spencer kanske borde köpa sig ett par nya mössor för sina pengar? ;)

Annars är bilden jättefin!



SMISK PÅ DE! / FELICIA OCH ANNA

TOM´S ORGINAL ELLER HEIDI´S COVER?

Alla har ju nog sätt Heidi´s Guitar Hero reklam på tv men kanske inte förknippat den med Tom Cruises orginal från en av hans första filmer?

Vilken gillar ni bäst, Heidi´s eller Tom´s?


SMISK PÅ DE! / ANNA

Party dress

Jag och Fanny tog fikan idag isället, Det var jätte mysigt. Efter jag och Anna, Linna hade gått i stan så gick jag och mötte fanny utan för Fröken ohlson så satte vi oss och pratade om allt möjligt. Det var jätte roligt att ses igen efter all tid. Trots att jag och Fanny inte umgåtts på över 1 år så kändes det precis som vi alltid umgåtts. Som sagt när man har så mycket minnen tillsammans är det kul att träffas igen.

Jag hittade en julklapp till mig själv . Så får se vad tomten kommer med !!
hoppas på den här skönheten.



ROSA MI

Kort skoldag, hade endast bild och sen Idrott. Vi var och bowlade på valhallas bowlinghall. Bowlade med killarna och jag hade nog slått er om jag inte hade kommit in senare! ;)

Sedan bjöd Lina oss på lunch på hennes mammas café Rosa Mi på hisingen!
Sedan bar det av till stan igen för julklappsshopping! And guess what? I´m done! Now I can relax, mohaha!

SMISK PÅ DE! / ANNA

Ajusste, Felicia är kvar i stan. Är nog inte allt för härligt väder att åka hem i... Brrr!


Felicia på caféet!

REGN I GÖTEBORG

Alla ni som bor i Göteborg har nog inte kunnat undgå det hemska, äcklig, onödiga, ruskiga, blöta, blåsiga osv. Jag kan bara fortsätta nämna mer negativa saker om vädret här nere! Usch och fy! JAG HATAR REGN! Hellre snö än regn. Detta vädret är hemskt!

Men vi ni? Jag har ett tips om ni vill få lite "positiva vibbar" angående vädret - tänd några ljus, mys med film, träffa pojkvännen, ta en fika! Man får mysa i detta vädret, man har inte så många alternativ. Eller hur?

Nu sitter jag i sängen med en kopp té, tända ljus och MYSER.
SMISK PÅ DE! / ANNA

SKOLKLÄDERNA

Fick skolkläderna från Hvitfeldtska igår =D Storlekarna var lite knepiga men aja, det får funka!


MYSIGT!
SMISK PÅ DE! / ANNA

VIDEO

Video från igår! Försökte övertyga mamma att jag hade ont i huvudet och var varm för att jag gick hem från skolan. Men i själva verket så orkade jag bara inte =D haha!

P.S Min röst låter helt cp! :)


SMISK PÅ DE! / ANNA

Hallå i det grå

Hallå i det grå , Passar väl bra att säga nu . Jag har precis kommit hem från frölunda torg var där och handlade julklappar äntligen.  Fick köpt lite julklappar till släkt och familj men är inte klar än.  Jag hittade ett armband till mig själv på HM som jag blev förälskad i så jag var bara tvungen att köpa det. Jag och Sebastian , min bror var och solade tidigare idag också det behövdes verkligen. Jag bjöd han på en solning så körde han bilen bra där. ♥

sämst mobil bild.


SMISK PÅ DE // FELICIA


GOD MORGON!

Skall göra i ordning mig nu, nu, NU! Har lite bråttom men tänkte bara säge hej. Hej!
Idag blir det en kort och go dag, matten är inställd - yahooo!

Hörs sen!
SMISK PÅ DE / ANNA

Stockholm

Om en vecka bär jag av till stockholm. Det skall bli så fruktansvärt mysigt !
Komma iväg lite från Göteborg och hälsa på Stockholm igen. Fira en mysig jul med familj och kusiner!
åker upp med bilen och sedan vara hos kusinerna under jul och annandagen. Sedan hälsar vi nog på morbror också innan vi åker hem till göteborg igen. Jag får lite panik för jag har inte köpt några julklappar än !!
JULEN NÄRMAR SIG.

SMISK PÅ DE // FELICIA


kvälls babbel

Håller med Anna med komentarerna , det är ju trots allt en del som läser bloggen vilket vi är tacksamma för. Men släng in en komentar också.  Jag käkade middag nyss vilket var väldigt gott för magen min.  Fick laga mig lite mat när jag kom hem från fikan som vi var på , jag lagade mig wookade grönsaker med kyckling filé mumma.

Imorgon börjar jag klockan 1 , Jag skall inte klaga på mitt schema !
imorgon blir det förmodligen en fika med Fanny också , det ser jag fram imot. Jag har inte träffat henne på ett halv år och innan det umgicks vi inte alls mycket. Jag och Fanny har varit väldigt nära vänner hela uppväxten så det saknar man lite. Man har ju mycket roliga minnen tillsammans som man kan skratta åt. Så det skall bli kul att träffas och snacka om inget och allt.


KOMMENTERA, NÅGON?

Varför är det ingen som kommenterar, av alla ni som läser bloggen så är det väl någon som kan kommentera? Sjukt kul att veta vilka det är som läser. Kanske är det någon som man inte känner som har hittat hit? Maybe baby.

Aja, skulle bara säga det för det är kul med kommentarer - så kommentera! =)


OLD PICS FROM THE EARLY 90'S


PAPPA OCH JAG, BORÅS DJURPARK 1994


LUCIA PÅ DAGIS, 1995, CARRO LÄNGSTFRAM,
SEDAN JAG SOM LUCIA OCH JOHANNA BAKOM MIG.

HAHA SJUKT KUL ATT TITTA PÅ GAMLA BILDER!
SMISK PÅ DE! / ANNA

GOKVÄLL VÅRA CORNFLAKES

Idag så var jag i skolan, va helt seg finns ungefär ingenting att göra nu inför lovet!
Så det blir att man mest sitter och tjötar på lektionerna!

Som sagt så var jag hos Felicia efter skolan och vi drog in till stan vid 6 och fikade med Sofie, Sofia och Sofija! Inte träffat Sofie och Sofija sedan i somras så det var trevligt! Fikade på Camillas och Felicias stammisfik Sweetcoffee bar (tror det hette så) Det va jättemysigt och otroligt goda cookeis!

SMISK PÅ DE! / ANNA

Dagens:
Marinblå tröja, vit tunika och svarta tights.


Galet med paparazzi




Smisk på de // FELICIA

FIKA

Hej hopp!  nu sitter jag i Felicias soffa och vi skall pallra oss in till köket och ta en fika! Hoppade över bilden idag, är otroligt seg skulle slutat 15:40 annars!


Men vi hörs senare! SMISK PÅ DE! / ANNA


Lördags, haha

Godmorgon

Hej hej , nu sitter jag här och väntar på Victor han skall komma förbi en stund innan han skall till skolan. Han börjar klockan halv 3 vilken tid haha. Jag sitter här med datorn i knät och kollar på MTV där dom spelar Take a bow med Rihanna. Nej nu skall jag inte skriva något mer för jag har inget intressant att komma med . puss på er!


NÅGOT SPECIELLT TILL JUL?



Alla längtar väl till jul? ;)
Tro det eller ej men idag var jag faktist med mamma och klädde granen!
Vi drack té, åt saffransbullar och pepparkakor och lyssnade på jullåtar haha!
That´s the spirit!

SMISK PÅ DE/ ANNA

LÖRDAGSKVÄLLEN!

Nu var det längesedan jag bloggade!
Igår kväll så var vi hemma hos Felicia och krökade. Va jättetrevligt och trevligt folk! =D
Jag och Johanna var där redan vid 6-7 så vi satt själva ett tag innan folket började droppa in men i slutet vi runt 15 st.

 NÅGRA PICS FRÅN IGÅR:




SMISK PÅ DE!!!!!!!! / ANNA

Friday

Min fredag blev hemma hos Johanna där jag och Anna käkade Thai mat och sedan kollade vi på Idolfinalen. Vi drack glögg och käkade pepparkakor med mögelost på. Visst låter det hel skumt? .. njaa jag vet inte riktigt hur jag tyckte att det smakade. När kevin tog hem segern blev vi överlyckliga, Han var verkligen hur grym som helst. Amina och Nathalie hennes kompis kom över en stund också det blev en mysig fredag.






SMISK PÅ DE // FELICIA

moorning

Godmorgon !

sorry för att vi inte slängt upp några inlägg. Men jag har inte suttit vid datorn någonting på hela helgen nästan , men nu är jag tillbaka som vanligt. Nu sitter jag här och kollar på The hills och dricker té. Det är ju något av det bästa jag vet. Tänker på att Anton den jäveln, är i Los Angeles just nu och gottar sig. Han berättade att han skulle till Laguna beach och hälsa på också. Nej jag kan ju fortsätta drömma mig bort tills jag åker dit om ett tag.  lovely  ♥

SMISK PÅ DE / FELICIA

FRIDAY NIGHT

HEY HO , LET´S GO AND HAVE FUN WITH YOUR GIRL FRIENDS !

I WILL DO IT NOW ,.. ANYWAY





smisk på de // FELICIA OHLANDER

LC

LC framtidsdrömmar har gått i upplevelse !
I ett program av Laguna beach för några år sen, när dom inte blivigt så kända som dom är idag.
Sa LO att när LC blir äldre kommer hon att ha en Silvrig Audi och en mijadär till man. Hon värkar ha fått sin dröm uppfylld.
med tanke på sin nya bil. Audi R8    1 milijon kronor.



TO DIE FOR

smisk på de // felicia ohlander

GOOD MORGNING SUNSHINE!

And yes, I´m up! As you´ve noticed!
Felicia det ostronet har sovmorgon till 1 idag, för hon har ingen turism och vår lunchrast är jätte lång! Anyway tänkte bara lägga upp en låt som jag har gått runt denna morgon och sjöngt otroligt falskt på. Väldigt fin låt - om det inte är jag som sjunger den!

SMISK PÅ DE! / ANNA


Mariah Carey - Without you

HANNES UPPTÄCKT


MY DAY IN SCHOOL

Hello , Nu sitter jag här och skall slänga upp ett inlägg om dagen som varit i skolan. Den har varit jätte bra , trots att jag fick pina mig upp klockan halv 7 usch. Men sedan väl i skolan så var det roligt . Har mest suttit vid datorn hela dagen och varit och fikat. Här kommer lite bilder från dagen !

Dagarna i skolan går snabbt med dom här filurerna som gör dagarna roliga.

jag och lina i skolan.

SMISK PÅ DE // FELICIA


HEJ ALLIHOPPA!

Tjofräs! Nu sitter vi i skolan, vi har info & layout men vi jobbar inte så mycket! Jag sitter här brevid Lina Ovdal, Anna och Felicia! Jag tänkte detta är mitt första blogginlägg så det kanske inte blir så bra som jag vill :) Detta är första dagen utan smink i skolan och jag känner mig sååå naken... Det känns så konstigt, alla killar tittar på mig. Jag vet inte om det är för att jag är snygg eller om jag ser förjävlig ut, eller mina tajta dolce & gabbana brallor köpta på Peters Dandy! (Lite smygreklam)

Tänkte gå dit efter skolan - hoppas ni gör detsamma!
Puss & Kram, skumtomte! / Oscar Ekgrund ´´


 


VIDEOINLÄGG

Man ser inte så mycket men det får duga! Från promenaden, jag och Felicia.


SMISK PÅ DE! //// ANNA

Pepparkakor

Jag och min bror Sebastian har bakat pepparkakor precis,Jätte mysigt. Jag älskar julen när man väl bakar och lyssnar på julmusik och sådant mysigt.  Tänk att det bara är 2 veckor kvar till julafton , då¨sitter jag i stockholm hos kusinerna och kollar på Kalle anka och skall äta julmat sedan öppna alla mjuka paket weei. ♥




JAG ÄR SÅ...

JAG ÄR SÅ SEG! Kan bero på att jag sov cirkus 6 timmar inatt och bara legat hemma hela dagen... Men snart skall man gå ut på en promenix i det kalla vädret. Kan nog lova att jag kommer piggna till då! Ajemän!

SMISK PÅ DE! / ANNAAAAA

STEPHEN

Förlåt men jag kan inte hjälpa det jag måste bara lägga upp en video med STEPHEN Coletti . Han får mig att smälta




SMISK PÅ DE //// FELICIA OHLANDER

BRODY JENNER - BROMANCE

Lika så som Whitney får en egen serie får Brody en också! Alla verkar få sina egna, men kommer dom fortfarande medverka i the Hills? Hope so!

Premiär i USA 29 december!


SMISK PÅ DE! / ANNA

ANNAS DAGENS

slänger upp det fort! :)



SMISK PÅ DE! / ANNAAAAAAAAAAAAAAAAA - hörs senare!

SEX

Guldplatsen knep Storbritannien, följt av Tyskland och Holland. Sverige fanns inte ens med på listan.

Sverige finns inte med på listan över vilka land som har mest sex?!
DET VAR DÅLIGT!

MER SEX I SVERIGE!



SMISK PÅ DE // FELICIA

BUS I SÄNGEN

Jag och Chanell har busat i sängen nu ett tag, Och här är det inte med något manligt sällskap inte, som Anna nämnde tidigare utan här blir det med hunden .. haha det är väl nästan samma sak? .. Nej men gud det lät inte bra.





KANSKE DÅLIG UPPDATERING?

Jaa, vi båda har prov imorgon så det kommer kanske inte bli världens bästa uppdatering och kanske inte den mest intressanta! Men det får ni ta (:

Dricker kaffe, lyssnar igenom Britney Spears nya album och myser i sängen med tända ljus! Fast det är inte så mysigt, är ju helt själv. Lite manligt sällskap hade inte varit fel... But don´t get me wrong though!

SMISK PÅ DE! / ANNA

TUEEESDAY!

Nyss kollat på The Hills! För trots att jag och Felicia går i samma klass så börjar vi lite olika tider! Håller med Felicia, avsnittet var väldigt bra idag! Skolan va kul, på matten så lyssnade jag och Felicia mest på musik och sjöng med i låtarna! Har prov imorn, och jag har inte ens börjat plugga! Samt prov på fredag som jag inte heller har börjat plugga på =) men men, det lööööööser "saj"!

btw, skall ladda kameran så vi får lägga upp lite bilder imorn :)!
SMISK PÅ DE! / ANNA

Godmorgon

Godmorgon. Precis kollat på det nya avsnittet av The hills det var bra som vanligt, Men idag var det faktiskt extra bra. Nu skall jag hoppa in i duschen jag börjar 1 idag. Det känns lite konstigt faktiskt men endå skönt.  Jag har inget mer just nu att tillägga dagen har inte börjat än för min del. Bloggar mera senare ..

SMISK PÅ DE // FELICIA


men missa inte !

Ni får bara inte missa min älsklings artist pink. Hennes nya låt är helt sjukt grym.


 

FELICIAS TIPS



är ju ingen nyhet att Felicia älskar musik? Nyss tipsade hon mig om den här låten:
Leona Lewis - Run, jättefin låt!

SMISK PÅ DE / ANNA

ETT KOMISKT CITAT FRÅN ANNAS BROR

"eran generation är wannabe superstars"
haha tyckte det lät väldigt roligt när det kom ut hans mun, för han är ju så gammal och så vuxen med sina 20 år! Kan ju inte göra annat än att le!

Skolan och jobb idag, alltid gott med extra pengar och kul att vara på Esprit idag istället för att bara vara på Mexx! Fick trevligt besök utav Felicia även =)

SMISK PÅ DE! / ANNA


Sockertoppar

Godkväll sockertoppar haha.. jag kom precis hem har varit med Mamma och Pappa på en liten runda på frölunda torg för att kika på julklappar till mig. Jag hittade en massor med fina kläder jag gillar mjuka paket bäst helt klart !
Sedan hälsade vi samtidigt på Anna som jobbar idag ,därför har jag skrivigt inläggen för hon haft fullt upp. Men hon kommer säkert att skriva ett inlägg senare när hon kommer hem ..så kika in då!
 

Nu skall jag ta på mig mina mys kläder och göra mig en kopp Tè , sätta mig och plugga lite engelska .. Ni får ha en trevlig fortsatt kväll

SMISK PÅ DE /// FELICIA


Min outfit

Dagnes outfit blev mina nya jeans och en vit topp.



SMISK PÅ DE / FELICIA

fika time

GODDAG. nu sitter jag här i skolan och slutar om 5-10 minuter SKÖNT! 
jag skall inte klaga började 12 och slutar nu klockan 10 över 2 . Skall snart ner till kungsportsplatsen och möta upp Camilla och så skall vi gå och ta en Fika. Vi har ju ofta våra fika stunder haha. trots att vi inte lagt upp videos och bilder nu på ett tag , så får ni fortsätta att läsa bloggen för att det kommer komma upp ALLDELES STRAX IGEN.♥


SMISK PÅ DE /// FELICIA


SNYGG

ANGELINA JOLIE ÄR HELT SJUKT SNYGG !

tittade igenom bilder på henne , och  har verkligen insett hur snygg hon verkligen är.
JAG BARA ÄLSKAR BILDERNA.






SMISK PÅ DE / FELICIA


HAHAHA, MORSAN RAMLADE

HAHAHA FY FAN ATT JAG INTE HADE KAMERAN I HANDEN!
JAG OCH MAMMA LÖJLADE OSS MED COWBOY-DANS TILL SVÄNGIGA JULLÅTAR!
OCH VIPS, SÅ LIGGER MAMMA PÅ GOLVET! HAHA OCH JAG SÅG HENNE RAMLA
I SLOWMOTION! SVIN KUL OCH KUL ATT NI INTE KUNDE UPPLEVA DET!

(MAMMA KOM UNDAN UTAN BRUTNA BEN ELLER ENS ETT LITET BLÅMÄRKE)



( I somras, i Kungshamn! )
SMISK PÅ DE! /ANNA

XOXO, GOSSIP GIRL

"Waiting for a star to fall"
Antar att dom flesta såg Gossip Girl! Händer alltid något intressant haha!
Tänk hur många serier det finns som egentligen inte är verklighetsbaserade, visst det är säkert så som det är i Gossip Girl på många ställen men tänk hur många det är som tycker det kul att titta på det! Och då räknar jag med mig där bland dom "många".

Håller på med min galleri recension av Joerg Doering, faktist väldigt duktig!
Gillade han Betty Boop bild!


SMISK PÅ DE / ANNA

FILM FRÅN I FREDAGS I SKOLAN!



SMISK PÅ DE! / ANNA O FELICIA

BEN & JERRY´S

Nu ligger jag och Felicia i sängen, tittar på Hogan Knows Best på MTV, samtidigt som vi äter Ben & Jerry´s "Ice Vanilla Raspberry Brownie"!

Just so you know, den var aaaas god! =D Sedan skall vi pallra oss till solariet! ;)
Talk to you lateeeeeeer!
SMISK PÅ DE! / ANNAAA

HAHA


FOR THE RECORD

Klockan 22:35 kommer dokumentären om britneys liv missa inte det !



SMISK PÅ DE / FELICIA

BIO

Igår kväll var jag och Johanna på Bio med några killar från borås. Vi såg filmen My bestfriend Girl den var jätte bra så det var lyckat. En kärleks komedi som jag älskar så alla som gillar sådana filmer kolla på den. Efter filmen drog jag hem och slockande var ganska trött igår faktiskt... nu sitter jag här och har precis gjort mig i ordning duschat sminkat mig och nu kollar jag dessutom på "HOGAN KNOWS BEST"Som går på Mtv,

SMISK PÅ DE / FELICIA

NY HÅRFÄRG

Skall färga håret nu till jul, tänkte prova på Megan Fox mörka, chokladbruna hårfärg...
Vågar jag mig på det? Just nu så är min hårfärg död och uttvättad!



SMISK PÅ DE / ANNA

OTIS REDDING

Love this song!





 
SMISK PÅ DE! / ANNA

SATURDAY MORNING

Sitter här och har precis druckit upp mitt té! (:
Som sagt så var vi i stan igår efter skolan, jag köpte även 2 tröjor på Zara, very happy with my choices! Sedan så åkte jag och Lina hem till henne i Säve, vi bakade Lussebullar, åt en massa god mat och hade det mysigt! Sedan så var brorsan snäll att hämta mig så jag slapp sitta på en buss i 1 timma helt själv :)

Idag så skall jag och pappa till stan och handla julklappar, han behöver lite hjälp haha :P Sedan ikväll blir det julbord med jobbet på Glow, på Avenyn. Det blir säkert trevligt!

Nej jag vet hur jobbigt det är att läsa en massa text - so now I stop!

SMISK PÅ DE /// ANNAA

goddag fredag!

Då var jag hemma i min soffa och skall slänga upp ett inlägg från idag. Vi kan börja med skolan. Den tickade iväg sjukt snabbt men det är så go klass och goa lektioner så jag bara stor trvis !
Vi hade bara data lektioner hela dagen i princip. Men efter skolan drog jag,Anna,Johanna,Lina,jessica och Oscar till stan. Fikade med Scoones och Té på Fröken O. Sedan blev det en liten runda på stan fick köpt mina jeans så nu är jag nöjd.

SMISK PÅ DE / FELICIA



MOORNING

TJA ! FREDAAAAAAAAAAAAG IDAG. Gottit ..
Nu sitter jag här framför datorn i skolan. har druckit kaffe så jag vaknat till jag var verkligen helt slut i morse, förstår inte varför. Men nu är jag mycket piggare. Efter skolan blir det gå på stan och shoppa med Anna och Lina O. Det skall bli intressant och se vad som hamnar i påsen när man åker hem. Kika in senare så får ni väl se vad som kom med mig hem från stan.

Anna hälsar till er ALLA !
SMISK PÅ DE // FELICIA♥



MATT POKORA

Antar att Felicia och jag inte är ensamma om att tycker att han är "smoking hot"! En natt med honom hade man inte tackat nej till, haha ;) Eller vad säger du Felicia?



So ladies and gentlemen, only god can judge me! ;)

SMISK PÅ DE // ANNAAA

SHOPPING SUG

Jag är shopping sugen så jag dör! .
Imorgon efter skolan blir det ner till stan och köpa mig mina jeans som jag velat ha ett tag nu. ♥
Det finns så mycket jag vill ha i alla olika butiker. Jag har inspererats mycket nu av systrarna olsen. Det blir absolut månadens ikoner.

fuskpäls,ankelskor,fransar,oversize,slitna jeans,spets,stövlar,skjorta

SMISK PÅ DE // FELICIA



JOGGINGTUR NÄSTA

Jag och Felicia (samt Chanell) skall ut på en liten joggingrunda nu, hade tänkt ta med mig kamera men skall inte ha jacka eller väska! Så det blir inget med det! :) Men hörs sen! Slänger upp en bild på Flisan från igår!

SMISK PÅ DE! /// ANNAAAAAAAA


jahhahahha, så jävla go e hon :D

boooring

jag är riktigt uttråkad. När alla andra går i skolan så sitter jag här hemma och inte gör någonting. Jag hade ett ärende idag klockan halv 1 , så därför gick jag inte till skolan. Men det tog inte alls lång tid där. Nu sitter jag här och inte gör någonting jag vet inte vad jag skall hitta på. Jag får gå och göra mig en kopp té och sedan umgås med min bror eller någonting för här tänker jag inte bara sitta.  TITTA IN SENARE SKALL FÖRSÖKA FÅ IHOP EN VIDEO!


Smisk på de / FELICIA

bjuds på en party bild.


IN SCHOOOOOOOL

Just nu sitter jag på en Info & Layout lektion, huvudet dunkar, ingen luft här inne
- instängt och äckligt!
Uuuusch, längtar till rasten då jag skall springa bort till kiosken och
köpa en Bonaqua Silver - Päron!
Mums! Hörs sen!

SMISK PÅ DE! / ANNAAAAAAA

Vacker britney

Det Är verkligen skit roligt att se att britney är tillbaka. Snyggare än någonsin.


JEAN PAUL GAULTIER



KILLAR! Den är parfymen är så sjukt go! Sebastian (Felicias bror) sprejade den här på min arm förut! Och jag kan säga att jag fortfarande sitter och sniffar på armen! Den är ju typ... oemoståndlig! Kostar runt 400;-!

SMISK PÅ DE // ANNA

OLD PICT

HAHA för drygt 2 år sedan.

Jag och Anna för 2 år sedan .



Anna en dag i maj



Fest hos sofia


Midsommarafton


Anna och jag i Grekland med min Familj.



VIDEOS

Haha, ja - dans i köket! Bjuds på lite shake och lite vals! Skön mix, va?





SMISK PÅ DE / FELICIA O ANNA

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

Just nu sitter jag och Felicia i hennes säng! (som btw användes igår av henne och ett manligt kön! haha) Vi skall dricka té!
Felicia:
- det är ju typ det enda vi gör!
Hahaha, det stämmer faktist till en viss del, haha!

Så NU kommer bilder från i SÖNDAGS, så, bättre sent än aldrig!
 


SMISK PÅ DE!! / FELICIA O ANNA

Skönhets tips

Torra läppar nu till vintern? . Då har jag ett tips här till alla er!
 ett väldigt enkelt tips för att få bort dom torra läpparna på nolltid.

Börja med att blanda socker och olivolja , skrubba sedan läpparna med sockret och olivoljan med fingertoppen.
skölj sedan av läpparna med vatten och så har du fått helt nya fina lena läppar. Ingen vill ju ha torra äckliga läppar inte.




SMISK PÅ DE // FELICIA

TJEEEENA!

Som sagt skall jag hämta kameran hos mamma! Tänkte göra det alldeles strax, efter det skall jag in på ICA och handla lite saker som pappa behöver!
Mjooo, vad skall jag göra på min lediga dag då? I have no idea....
Yeahyeah, talk to you lateeeeeer (:

Godkväll!

Godkväll! Nu sitter jag här och väntar på Victor som är den segaste människan jag vet jisses.  Han bor 10 minuter bort och för honom har det tagit 2 timmar att ta sig hit haha.  Idag har jag och Anna varit och Solat  och sedan har jag inte gjort så mycket mera.  Jag och victor skulle igentligen på Bio men det regnar så vi orkar inte ta oss ut. Det blir att vi kollar Film hos mig istället.

Förlåt för våra inlägg utan videos och Bilder på vad vi håller på med. Men ANNA har som sagt glömt kameran hos sin mamma och hon skall hämta den imorgon så då jäävlar!

ALLA ÄR EN SUCKER FÖR DIRTY DANCING

Det är vad jag tror! Vem kan inte gilla/älska Dirty Dancing? En film som aldrig går ur tiderna utan alltid kommer finnas där hos alla! Hittade ett jättefint youtube-klipp med klipp därifrån!

Check it out!


Har precis tagit mig ett bubbelbad med tända levande ljus! Så jäkla härligt och mysigt! Funderar på att se på Hancock ikväll men lite tråkigt att se film själv, eller?

SMISK PÅ DE! / ANNAAAAAA

MOOORNING

♥GOOOODMOOORNING!     Jag vaknade halv 10 idag gottit värre. Jag har såklart kollat på THE HILLS !
så det har jag inte missat ANNA. Det skulle man ju aldrig tro att jag gjort heller haha.
Jag börjar klockan 1 idag så det är ganska skönt. Nu skall jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig. Utan att STRESSA!.

Imorgon är jag Ledig för våran lärare är sjuk kan inte bli goare vecka för min del.♥

SMISK PÅ DE  // FELICIA


THE HILLS

Såg nyss det nya avsnittet av The Hill på mtv.com! Så det får ni absolut inte missa!
Och du, Felicia? Se det med eeeeeeeen gång. Om ni inte har märkt det så är hon nog den största  The Hills-nörden av alla! Haha!

Nu skall jag fixa mig inför skolan, börjar om 1 timma!

SMISK PÅ DE! / ANNA


LOVE IT

Vad tycks om min balla fläta jag hade igår ?

jag älskar den.





SMISK PÅ DE // FELICIA

KALL OM STJÄRTEN

Jaa det kan jag nog intyga att vi alla 4 tjejer var - jag, Felicia, Johanna och Amina var! Efter en 2 timmars promenad nu ikväll!

Kom hem för en timma sedan och har gjort ett snabbt och slarvigt turismarbete tills imorgon. Aja, no big deal haha! Slappt och gott på handelsprogrammet!

Nej inte mycket intressant att säger överhuvudtaget!

SMISK PÅ DE!!! / ANNA

SLUT PÅ MISSHANDEL

Nu är jag riktigt  förbannad på alla idioter där ute till killar som misshandlar sina tjejer!
Alltså på mindre än en vecka har jag och Anna sett två tjejer som blivigt misshandlade av sina pojkvänner. Det är absolut inte OKEJ! .  Herromdagen gick jag och Anna hem från solariet och vid en port som vi gick förbi ute stod en kille och slog sin tjej som grät och skrek åt honom att han skulle försvinna ifrån henne. han slog henne över ansiktet och knuffade på henne..  Sedan IDAG nu alldeles nyss var vi ute på promenad Jag,Anna,johanna och Amina då vi gick förbi ett hus område där vi såg in i genom ett fönster på övervåningen att killen slog ner sin tjej?! vad fan är det liksom hon låg ner och han sparkade och kastade runt henne som en vante. paret kan inte varit äldre än 17-18 år . jag blir så ARG!


det är hemskt att tjejer blir så rädda och kvävda av sina killar så att dom tillslut oftast lägger skulden på sig själva. Dom tror tillslut att det var deras fel från början. Kanske för att jag retade upp honom eller för att jag varit tyken och dum. Det var ju bara en gång han slog mig jag ger honom fler chanser. För jag älskar ju honom så mycket.

MEN DET ÄR INTE OKEJ ATT FÅ ETT ÄNDA SLAG AV SIN POJKVÄN. EFTER ETT SLAG ÄR DET KÖRT HUR MYCKET MAN ÄN ÄLSKAR HONOM SÅ HAR HAN INGEN RESPEKT FÖR DIG.

/// FELICIAAAAAAAAAA


NYTT ARMBAND - AS SNYGGT


(Ursäkta den dåliga bilden, mobilkameran)

Idag köpte jag detta armband på Cubus som jag såg i lördags!
I love it! Gulligt, glammigt och rockigt samtidigt tycker jag! NICE

Sedan skall vi bege oss till solariet!

SMISK PÅ DE! / ANNAAAA

CITY

Hello ! Måndag idag då det började med att vi pallrade oss iväg till skolan eller som min lärare säger Gled ner till skolan haha. Sedan så hade vi håltimma i 3 timmar så jag, Anna och Lina åkte till Linas mammas café " Rosa Mi " som det herer. Där käkade vi en god lunch och hade det jätte mysigt
 
!

Efter det drog vi oss ned på Stan för att kolla runt i affärer. Det finns så mycket fina kläder nu som man bara vill ha hemma i garderoben. Men de får bli julklappar! .. Vid 2 tiden åkte jag till Schillerska och väntade på Camilla för vi skulle gå och ta en fika. Vi gick och fikade på Sweer Coffée bar skit mysigt ställe verkligen. VI hade det jätte trevlig som vanligt på våra Fika stunder.  Men fyfan för toalett besöket vi gjorde , det var en kille före oss som hade bajsat och fyfan va de luktade efter honom! det var sjukt äckligt andas in hans bajspartiklar.

Haha fyyyfan. Nu skall jag steka mig en omelett med bacon till middag SMISK PÅ DE !  // FELICIAAAAA

Blaske kaffe!

Tjenmors all goa gloomies!
Sitter på mammas jobb och dricker blaskigt kaffe, mamma måttade fel haha!
Vi skall på ett konstgalleri i Linné... Wohoooooo.... Bild läxa, och vem är inte bättre att ta med än mamma haha, som gillar konst! Nåja, får väl inte tänka allt för negativt!

Sedan kommer en massa bilder från igår och idag!

SMISK PÅ DE!!! / ANNA

RSS 2.0