godkväll

Godkväll trollungar!
Jag kom precis hem ifrån att varit på krök i näset hos någon kille som min kompis känner. Det var helt okej men eftersom jag inte hade tänkt dricka plus att jag inte kände någon alls där blev jag inte heller långvarig. Kan också bero på att jag kände att jag ville hem och dra på mig myskläder sätta mig vid datorn med en skål chili nötter lät mer som ett bra allternativ så blev det en tidig kväll för min del.

Jag förstår inte vad som flugit i mig nu på det senaste alltså. Jag har blivigt en tråkig hemmafru känns det som. Det lockar mig inte längre att gå flera km i högklackat till någon halvrolig hemma fest ute på något random ställe. Jag gillar bäst egna krök då man vet att det blir en rolig kväll.

Nej imorgon börjar hårdträningen för min del. Jag skall köpa gymkort nu vilket är på tiden!
Träna massor hela hösten lång.



Fan vad snygg jag var!

I vintras tränade jag som fan och var noga med vad jag stoppade i mig nu över sommaren har jag inte rört mig lika mkt och slarvat med att vara lika noga. FY fan nästan så att man lipar när jag ser hur snygg jag såg ut.

Nu jävlar blir det hårdträning och bara nyttig kost för min del!


Nu kan jag deppa hela kvällen för att jag såg dessa bilder.





ser fram imot höst

Först och främst får jag ursäkta mig / oss för att vi inte bloggat på länge och absolut inte haft någon bra uppdate överhuvudtaget. Men det har inte varit roligt att blogga om dagarna som det inte hänt något alls på. Det låter kanske dumt att säga det men nu längtar jag efter hösten och vintern. Jag längtar absolut inte efter snön och det äckliga regnet. Men jag kollade igenom bilder ifrån hösten och vintern och såg hur roligt vi faktiskt hade det på helgerna och även på vissa vardagar. Kanske är det för att man uppskattar ledigheten på ett helt annat sätt och tar tag i helgerna och hittar på roliga saker. Jag älskar verkligen sommar men då skall det vara en varm sommar med sol och bad.

Nu skall jag gå och fika med Mamma som köpt frallor påvägen hem. Jag skall se om det kommer upp en massa bilder och minnen ifrån hösten senare under eftermiddagen så kika in då.

// Felicia ohlander

promenad i kundslad(ugård)

Försökte komma på ett passande rim men lyckades inte så bra... hehe... Jag och mamma gick ner till mariaplan genom kungsladugård och sedan gick vi på insidan, mellan villorna, hemåt igen :) Tog ungefär en halvtimma :)

Ny blir det film, även det med mamma!
 / anna



NYTT FRÅN KARLSTAD

Dessa fina armbanden från MQ fick jag med mig hem! Plus två enkla baslinnen i strl M, som jag aldrig provade. Vilket jag skulle gjort. När vi kom tillbaka till stugan och skulle prova min linnen fick både jag och Felicia oss ett gott skratt! Såg ut som om jag var 10-20 kg tyngre, det hänge överallt! Haha, så blir en retur på dessa om inte mamsen vill ha dom (:



/ anna

BILDER FRÅN VÄRMLAND




























VÄRMLAND

Imorn åker vi till Värmland, är borta hela helgen i en mysig stuga med egen brygga hos Felicias kusiner! Vi båda tycker att det skall bli skönt att komma bort från den vanliga miljön ett par dagar, men en helg räcker gott och väl för att längta hem till det vanliga igen, tyvärr är det så! Haha.

Kommer inte ha tillgång till internet under dessa dagar men kameran skall laddas nu hela natten så det kommer bli en massa bilder. Det förstår ni väl, två tjejer - ute i skogen - med en kamera!
Take care!

/ Gloomies



Felicias tripp till Värmland förra sommaren!

BAKDAG!

Kan man minst säga! Vi har bakat tigerkaka, kärleksmums och hallongrottor! Va väldigt, väldigt gott! Vi började vid 1-2 på dagen och var klara runt 7 på kvällen, så vi har stått i köket hela dagen tillsammans med Felicias mor =)

Mysig dag i regninga Göööteborg!
/anna



Glad på Felicias födelsedag i Juni =)

HAHA

Haha jag skrattar gott åt dom här sötnosarna som vissa av er säkert känner igen ifrån Laguna beach. pojkarna umgicks med Lauren conrad ifrån The hills när dom bodde i Laguna beach.

Talan,jordan " han som var tillsammans med Heidi ett bra tag och brian som dejtade Audrina.
Jag hittade videon på Facebook och tyckte den var så söt så den får läggas upp här!


I think my eyes are blue?


Felicia


Mys hemma själv vid tvn

Hej bloggen jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera. Men nu skall jag sätta mig och kolla på The bachelorette och äta lite gottit , kexchoklad och malaco truly blir det jag var så himla sötsugen så det var sjukt. Vi hörs senare då skall jag lägga upp lite bilder!





// Felicia ohlander


ESPRESSO HOUSE




FILMKVÄLL

Det blev filmkväll med yogurtglass, popcorn och pepsi! Först så började vi se på "Young, single & angry". Var hur kass som helst - kvaliten, skådespelarna, ljud, text etc. Så vi satte på "Marley & me" istället, va en jättego film! I slutet så satt både jag och Felicia och grät haha.

/ anna









BEFORE AND AFTER

En liten del av rummet före:




Efter:



ÄR JÄTTE, JÄTTE, JÄTTE NÖJD!!!

/anna

MYSKVÄLL HOS VICTOR

Efter allt målande och slit i mitt rum igår så kom Victor och hämtade oss med bilen. Det begav mot honom och vi kollade på en riktigt, riktigt bra film! "Pride and glory" med bland annat Colin Farell och Jon Voight. Jag är nästan säker på att den handlar om en sann polishistoria i N.Y.C. En jättedeppig med bra film! Så om man skall bli polis så skall man nog se den och tänka om!

Peace / Anna


VI SKALL MÅLA HELA VÄRLDEN

Idag har vi målat om i Annas rum! 3 vita väggar och en fondvägg i mörkbeige. Jag är skit nöjd/ Anna

Ikväll skall Felicia hem till Victor och kolla på film, och för Anna vet vi inte riktigt vad som händer!/Gloomies












IGÅR I BILEN, ON THE WAY TO COOP







/ gloomies

CHILLIN'

Blir film i sängen med popcorn och cola! Är sjukt seg sen igår och vädret gör det ju inte bättre =)
Men imorn är en ny dag, då hoppas jag på lite piggare tider! haha
/anna



VIDEO!!!


HOS CAROLINA 17/7

Igår var jag hos Carolina =) Det var en riktigt trevlig kväll som började bra och slutade bra!
/anna






























have a nice day


bilden är tagen för några månader sedan

Någon som verkligen snyggat till sig!


NÄSET MED VICTOR OCH EMIL

Vi följde med Victor och Emil till näset. Man får ju passa på när solen är framme! Är ju redan mulet här i Göteborg... Va en jättehärlig dag =)

Ikväll skall jag till Carolina, så det skall bli skoj :D Nu skall jag äta, är skithungrig, har inte ätit sedan frukost!
/ anna












Frukost





filmkväll


En perfekt tjejkväll med mina två bästa vänner. Vi lagade god mat,  färsk pasta med löbiff,champinjoner,lök och cremé fresch. Sedan kollade vi på två riktiga tjejfilmer som var jätte bra verkligen!
Riktiga "Felicia filmer"
kärleksfilmer som man kan gråta lite till också. PERFEKT!
vi åt sorbet glass och vanilj glass till efterätt och jag åt en påse japanmix under filmerna haha.
Tack för en underbarkväll.






ANOTHER GREY DAY

That's right, another grey day! Nu sitter jag och lyssnar på låten jag la upp igår med David Cook, en ny favorit! Skall strax hoppa in i duschen, och sedan fixa mig. Men innan jag drar iväg till Felicia så skall jag hinna med frukost också :)

Igår behövde jag inte sitta ensam hemma själv och deppa, Martin kom och höll mig sällskap :) Vi spelade Chicago poker, lyssnade på musik och satt och pratade. Nu har jag även msn igen, för att förstå sig på felen gjorde inte jag. Men som tur var gjorde Martin det!

Have a nice day, or try at least.
/anna


ÅÅÅH

Känner mig väldigt rastlös, känns som om alla är bortresta, upptagna, bor långt bort, skall upp tidigt imorn eller så sitter alla ensamma hemma utan att göra något. Vad gör alla nu ikväll? Jag är väldigt rastlös och snart vet jag inte vad jag skall ta mig till. Vill göra något, umgås med några, jag vet faktiskt inte, men jag känner inte för att sitta hemma SJÄLV.

/ anna

onsdag


GRATTIS STOREBROR!

Idag fyller min storebror Robert, 21 år! Grattis!!!



puss o kram / anna

DAVID COOK - LIGHT ON



Mycke bra låt, mycke bra!

/ anna

GLOOMIES









say hello


Spontandag

Hallå! dålig uppdatering från min sida iallafall kan man ju lugnt säga. Idag har vi varit på Frölunda torg köpte hårfärg bara helt plötsligt pågrund av att vi verkligen inte visste vad vi skulle hitta på idag.  Efter torget köpte vi med oss Thaimat hem och naturgodis självklart fick vi med oss Coola lighten hem också.

Men nu sitter jag här hur blond som helst vilket man kanske borde tänkt över innan man bara gick och köpte färg och färgade det. Men nu är det som det är och jag får ha det såhär vilket jag vill eller inte. Sitter hemma hos Anna nu skall strax gå och lägga oss jag måste bara bläddra igenom Glaze!










BÖRJAR DAGEN MED MAROON 5, FUNKAR ALLTID



/ anna

ANNA KRISTENSSON CASTRO











VANILLA TEA

Sitter här med en stor kopp té, skall hoppa in i duschen och fräscha upp mig strax :) Det är så otroligt tråkigt väder att man knappt vill gå utanför dörren, aja, sen kommer Felicia hit och så skall vi träffa Carolina senare ikväll :) Ciao / Anna


(Y)












/ anna

Gloomies





I LOVE MY SHOES!




















JUST NU...


WHEN LOVE TAKES OVER

Lalallala (8)

Käkat en otroligt god frukost och här sitter vi och sjunger med! Skall fixa oss och ta en promenad till Frölunda Torg!

Puss och kram! / Felicia och Anna



GOLDEN SANDS

I´m back

Hallå igen. Jag har inte försvunnit helt jag har bara inte haft tid eller någon lust till att skria men nu är jag tillbaka igen. Victor har ju kommit hem ifrån Grekland och då har vi umgåtts och mysigt en del. Något annat har jag inte gjort som varit så intressant faktiskt. Jag har varit med Victor och pussats massor!

Det regnar som alltid här i Götet. Ett sommarlov utan några roliga händelserika dagar, det är inte alls okej. Jag får ändra på det. Men nu skall jag dricka upp mitt té och sedan dammsuga lägenheten.

// Felicia Ohlander


FREEPORT


Jag och mamma tog en spontantripp till Freeport, i Kungsbacka!
Vi fick ta oss dit med buss och pendel för robban hade bilen =) Men inga problem för oss!



Mitt fynd från Pepe Jeans, prisskillnaden kan ni se själva:


Det kallar jag underbart! / anna

ICE AGE 3, 3D

Felicia och Victor bangade ur i sista sekunden :(
Så då återstod vi andra 5, vi såg som ni ser Ice Age, haha, den var helt ok!

Här får ni några charmerande bilder på oss:




/ anna

BIO

Ikväll blir det bio, vi skall se "Baksmällan" om det finns tillräckligt med platser när vi kommer dit. The proposal var typ slutsålt. Det blir vi, johanna, eric, victor, fibbe och ranjan! Skall bli mysigt, något att göra i detta tråkiga väder iaf :)

Idag har jag inte gjort någonting! Endast tagit det lugnt, så skall bli skönt att få påminnas om hur omvärlden är!
/ anna


me myself and I



SVENSK SOMMAR...

... innehåller alltid ungefär 50 % regn, det bara är så! Kom hem från Johanna för ett tag sen, när jag och Felicia kommer ut ur hennes port hinner vi inte mer än ca 50 m, innan det börjar SPÖREGNA!!! Ååååh vad mysigt! Not.

Annars har dagen bara bestått utav att ta det lugnt, ännu en dag. Så jävla tråkigt, känner på mig att min helg kommer att suga rejält... Johanna är i Espevik, Amina i Marocko och Felicia kommer ju vara med Victor nu när han har vart i Rhodos... Yey, I say.

/ anna


Jordgubbar med vaniljyogurt på balkongen förut idag! Yummie

ÄNTLIGEN!

Åh vad jag längtar tills imorgon när jag får träffa Victor!
han kommer hem inatt ifrån Grekland och jag kan inte vänta längre.
Vill pussa på honom nu!!




THAIMAT

Jag och Anna har precis ätit Thaimat i jordnötsås.
Det är något av det godaste m
an kan äta helt klart.



TISDAG 7/7

















/gloomies

SHOPPAT



Klänning från Carlings




Tunika från indiska



Skjorta från Gina Tricot


Stan med Mamma

Udag har jag varit istan med Mamma. Jag älskar att åka till stan med Mamma då man alltid har det trevligt och får med säg massa med roliga grejjer hem i påsen.  Vi var inne på Gina tricot i 2 timmar helt sjukt länge.
Det var en massa med Rea överallt och då blir vi som galna både jag och Mamma. Sedan gick vi och Fikade med Anna och hennes mamma , som också var i stan .

När vi stod på Gina vid kompassen där nere på undervåningen och kollade på trosor hör jag en högljud och stressad röst och det var JANET ifrån Made in sweden som stod i kön och skulle byta sin tröja till en annan färg eller storlek. Hon var snygg som vanligt i sitt lockiga hår och stora solglasögon. Det roliga var att hon har börjat få stockholmsdialekt när hon är ifrån Göteborg det var lite pinsamt faktiskt.  Men att vara med mamma när man ser en känd person är inget roligt hon fattade inte vem det var och tyckte inte alls att det var något speciellt. Jag är ganska töntig och tyckte de va jätte coolt.


shopping idag med Mamma

Mina sjukt snygga skor ifrån dinsko
399:-




T-hirt hittade jag på REAN inne på Gina Tricot
49,50 :-



trosor ifrån Gina Tricot
29:- st



smycke Gina Tricot
 halsband 60 :-
armband 50 :-



Älskar min snygga oversize kofta ifrån Gina på Rean
125 :-


klänning från Forever 21


När jag fyllde år för någon vecka sedan fick jag en klänning ifrån Jane som var hemma i sverige ifrån USA
klänningen kommer ifrån Forever 21 och är helt underbar.
Den är ceriserosa men syns tyvärr ej på bild.

Tyvärr passade den inte mig runt bysten då mina tuttar är för stora.
Så jag känner att det finns någon annan där ute som skulle klä snyggt i den här snyggingen. 

 jag säljer den för 399:-  
storlek small



SALTHOLMEN, SEDAN NÄSET

Jag och Johanna låg på saltholmen och solade hela dagen, underbart!
Senare drog vi till Carolina i näset och träffa hennes vänner dä
r!











/ anna

TJAOE

Sitter här på mitt rum i min säng och väntar på att klockan skall bli 3 så skall jag,mamma och pappa åka ut med båten och sola och bada.  mysigt med tid för familjen det behövs verkligen!
 bara en som fattas väldigt mycket, victor!
kom hem och ge mig lite glad energi nu älskling.




Fredag

En kväll hos johanna med grillning,vin och sol på balkongen.


JAI HO!

Nu sitter jag här och lyssnar på musik samtidigt som Felicia fixar mitt hår. Själv har jag precis plattat, lockat och satt upp hennes hår. Otroligt nöjd!

Om vi tycker det är skönt att bli ompysslade? Det har du rätt i!
That's what bestfriends are for, right?

/ anna



Favorit i repris, 27/6

HALLOJSAN!

Igår så åkte jag och Felicia till Sofia. Vi tillbringade kvällen med thaimat, snacks och vin ute i Sofias trädgård! Var skitmysigt! Imorse när vi vaknade, så åt vi en rejäl frukost och drog oss in mot stan för att åka vidare till Amanda, men vi stannade i stan och tog en fika på Fröken Olsson för det började ju mula på... Men sedan tog vi oss ett dopp i sisjön, var bara där en snabbis!

/ anna





















FISKEBÄCK









Godkväll

Godkväll på er. Jag kom nyss hem ifrån Victor vi har umgåtts hela dagen och det har varit jätte mysigt verkligen!
vi vaknade här hemma hos mig vid kvart över 9 tiden då gick vi upp och duschade och käkade frukost. Vi skulle igentligen åkt och badat men eftersom vi inte hade bil idag och vädret var lite sådär stannade vi hemma och myste lite innan vi gick en promenad bort till frölunda torg.

Vi åkte hem till honom senare och käkade thaimat med hans familj. Sedan har vi bara umgåtts med varandra och tagit vara på dagen innan han åker bort i en vecka utan mig. När jag var borta i en vecka när jag och Anna åkte till Bulgarien var det en hemsk känsla när jag satt i ett helt annat land så långt bort ifrån hemma och framförallt ifrån Victor. Men det är jätte roligt att åka iväg men jag säger bara det skall jag åka iväg i en vecka någonstans skall det vara med honom.


love you

RSS 2.0