SKILLNAD??

Det är sjukt hur man kan förändras med hjälp av pengar.
Miss Pratt är snygg ingen tvek









Mitt hår bakom MOD OCH TÅRAR!












HINDER

Sådär! Nystädat i rummet, gott! Har lyssnat på Hinder nu, dom är så jäkla bra! Snart kommer Linn hit, hon slutar 14.10 vi skall ta det lugnt, gå ner och köpa thai och sedan skall vi se Gothia spela, var VÄLDIGT längesen jag såg basket så det skall bli jätteroligt och med Linn, då blir det inget annat är roligt!

Nu får ni njuta lite av Hinder / anna








FORGOT TO TELL YOU GUYS...

Förra veckan så ramlade jag ju på rullbandet, och ni som har läst det vet ju hur det gick till hehehe... Men idag hände något som nästan var likadant! Det var jag och ca 5 st från min klass som var på väg till den nästa lektionen, jag går först i trappan och dom andra en bit bakom... Helt plötsligt ramlar jag rakt i trappan, nästan i slowmotion och glider ner för resten av trappan hahahahha. Så där låg jag och det slutade inte där - 2 m ifrån mig fanns en glasvägg in till biblioteket där det satt 3-4 killar, hahaha dom skrattade som fan! Även jag :D

Hahaha, så nu vet ni, ni som inte känner mig så väl, jag är väldigt klantig :D And proud of it!!!!

hihi (not) nu är jag på damphumör igen.
puss.



Just not my thing, hehehe

TUESDAY IT IS

 

 

 

 

 

 

Idag var det en kanon dag i skolan! Dagen har varit slapp men ändå effektiv. Vi hade en håltimma på 2½ timma så vi, Lina, Ruben, Hannes och Tristan gick ner för att luncha - de till kebabhouse och vi till condecco. Jessica och Linnea kom sedan och joinade oss :)

Vid sista lektionen, "inköp och varuhantering" så kom inte läraren så vi fick sluta tidigare vilket var oerhört skönt. Åkte hem, tog det lugnt och nu för en stund sedan kom jag hem från ett BodyCombat pass, vilket alltid resulterar i att det rinner svett av en!

Nu skall jag duscha och ta de lugnt! / anna


Kvällen



Här sitter jag med blött hår och lyssnar på James Blunt. Sådär lite små ångest över att det är en lång dag iskolan imorgon. Jag är grymt pepp som vanligt " eller inte..." Önskar mig ett jobb!
jag har spenderat dagen med först en fika på stan med Camilla och sedan blev eftermiddagen att ta det lugnt med Anna. Det har blivigt fruktansvärt KALLT ute så imorgon åker Vinterkappan på.
Nu skall jag dricka något varmt vintern är redan här vad hände med hösten?



// Felicia ohlander





En dröm


imorgon åker mitt hår av !

Jag hade aldrig i hela mitt liv förväntat mig att mitt långa underbara hår skulle åka av en dag. Men imorgon är det dags! jag måste gör det för annars går det av. Jag har mixat för mycket med det. Men klippa det skall helt ärligt bli skönt!

Den här längden har jag tänkt mig vad tror ni?

 

 

 

// Felicia ohlander


EN GÅNG FÖR ALLA!


SÅ ENKELT ÄR DET!
jag har aldrig fattat hur man kan tro att håret växer fortare om man hela tiden ska klippa de kortare?

Det rätta klippet

Hår växer ungefär 1 centimeter i månaden och går du till frisören varje/varannan månad och klipper av några centimeter kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Håll däremot efter och klipp av kluvna hårtoppar.

 

 

// Felicia ohlander


FIKAN IGÅR I BILD

Fikan igår var kanon,lätt till skratt,massa prat och flamms!

// Felicia ohlander






BREAKFAST IN BED!

Sitter här och har precis druckit upp mitt kaffe. Varje morgon, går jag upp sätter på kaffe/té, går på toa och fräschar upp mig, tillbaka till köket fixar frukosten och går tillbaka i sängen, sätter på VAKNA med The Voice och njuter :) Tycker det är riktigt mysigt faktiskt! Nu sitter jag här vid datorn, försöker få tag på någon på Ungdomsmottagningen för att ta ut min P-Stav. Orkar inte ha en massa onödiga hormoner i kroppen när jag inte längre har pojkvän :P

Skall kila nu! / anna


RIKTIGT TREVLIG, SLAPP HELG!

Ja, helgen har varit riktigt lugn men skit härligt! I fredags blev det thaimat och mys hemma hos Felicia. Igår/Lördags blev det jobb och sedan bio och idag har jag tränat, fikat med Martin och Felicia och såg nyss filmen "Taken". "Taken" var riktigt, riktigt bra! Känner för att se om den med detsamma!

Imorn börjar en ny vecka och planerna jag har hitills är:

Måndag - Skola
Tisdag - Skola och Bodycombat
Onsdag - Orientering, middag med Linn och sedan se Gothia Basket spela. Var riktig längesen!
Torsdag - Skola
Fredag - Skola, kanske utgång med tjejerna?
Lördag - Kalas för mormor och sedan barnvakt för Lucas ♥
Söndag - Jobba

Sedan kan det ju ändras när som helst och hur som helst ;)
puss / anna

MIN NYA SNYGGA T-SHIRT

 

Drar in till stan och fikar med Martin och Felicia i min nya snygga t-shirt! ;) / anna


A WHITER SHADE OF PALE



sjukt bra låt! / anna

NOOMI RAPACE & JOSEFIN CRAFOORD

Sjukt lika tycker jag! Eller?


FLICKAN SOM LEKTE MED ELDEN

Hemma från bion nu! Jag och Ranjan gick och såg "Flickan som lekte med elden". Den var bra! Hoppade till några gånger och den var riktigt spännande. Mer spännande än "Män som hatar kvinnor" faktiskt. Den måste man se om man har sett 1:an! Dock så var det ett öppet slut igen, så nu måste man ju se trean!

Imorn blir det Afrodance på gymmet, och sedan får jag se vad jag skall göra! Skall ju inte jobba som jag gjorde idag, så vill hitta på något :) Vi hörs! / anna


STAN

 

 

Hur roligt är det att blogga när man vet att många andra får flera flera tusen i månaden för att göra det. Själv bloggar man för att ungefär 60 st läser bloggen om dagen och ingen komenterar för den delen heller. NEJ jag vet inte om det är roligt längre....

 

Idag blir det stan med Gabriella!

det var ett tag sedan vi sågs och jag saknar dig ditt lilla troll. Men idag blir det fika och en runda på stan med förhoppningsvis en skinnjacka hem i påsen. Vi får se vad det blir när jag kommer hem förövrigt har jag hört att snyggingarna Gynning och andreas kommer till stan idag men vart har jag ingen aning om.

 

 

// FELICIA


ÅÅÅH, VAD JAG VILL SE DEN


kanon dag

Idag åkte jag till Billdal till Amanda på gymmet där hon jobbade idag. Sofia var också där så vi satt i personalrummet och snackade massa tjejsnack och drack kaffe. Det är alltid kul att snacka massa tjejsnack eller =).
När vi tröttnat på att träna gick vi hem till Amanda och Alexandra en stund som förövrigt bort precis på andra sidan gatan av gymmet.

jag har inte så många bilder från idag men det kommer att komma upp en video senare under dagen.






YO, YO, YO

Sitter här och har druckit upp mitt kaffe. Skall snart äta middag, en riktigt torsdagsmiddag - ärtsoppa och pannkakor! Skall bli sjuuukt gottit :D

Idag skall jag bara vara hemma, plugga, städa ha en riktigt slappe dag :)
Har inte så mycket itnressant att skriva, blir mest en massa onödigt dösnack ;) Men ni fick er ett inlägg iaf!

puss / anna


snygg har jag iaf varit


sweetdreams

Drömmarna skall bli sanna. Det kanske tar lite tid bara!

nu skall jag gå och lägga mig i min gosiga vita säng Godnatt!

 

// Felicia ohlander


gymmet för min del

Idag åkte jag till gymmet själv direkt efter skolan. Kände att jag ville ha träningen överstökad redan tidigt under eftermiddagen. Jag gick på bandet och sedan gjorde jag lite övningar på maskinerna. Sola hann jag också med när jag väl var där.






RAMLADE PÅ RULLBANDET...

Hahaha, ni missade allt något! När jag och Johanna var på gymmet idag så gick vi på bandet, men när jag skulle gå av så tänkte jag att jag skulle "glida" av snyggt och enkelt. Men det blev totala motsatsen! Jag ramlade och när jag skulle resa mig upp satte jag handen på bandet och ramlade igen, på bandet brevid där en kille sprang haha, till slut hann jag resa mig och jag och johanna börjad asgarva! Hahaha, synd att ingen filmade det som en biffig typ sa. haha

Sprang även 2,7 km idag på gympan och nu är jag redigt trött i knäna... Gammal "basketskada"
Nu orkar jag inte skriva mer, puss! / anna


NU ÄR JAG

redigt trött i kroppen efter dagens pass, roligt men jobbigt! Så det skall vara, sant?
Nu blir det sängen och tv'n.
puss

anna

BODYCOMBAT

Ikväll är det bodycombat på schemat! Är en ny koreografi nu hehe. Är nog det passet som jag gillar bäst av de jag har provat, riktigt kul!

Fick världens skrattanfall idag på marknadsföringen, haha så vår lärare sa åt mig att gå ut och skratta av mig. På tal om ingenting så vet jag att det är några från klassen som läser vår blogg, vet inte exakt vilka men vet att några gör det. Vill bara påpeka att det är riktigt viktigt med hygien, så som att dofta fräscht....... Deodorant är ett bra tips!

/ anna

take me to paradise

 

Ni som känner mig vet hur mycket jag vill åka till USA och stanna där föralltid. Där vill jag bo och det är nu!

Vädret,miljön,folket verkar vara så himla mycket trevligare där!

 

// Felicia ohlander


QUEEN - DON'T STOP ME NOW

En riktigt feel good låt!!!
/anna


JAMES FRANCO

Någon mer än jag som njuter av att titta på James Franco?
Something speciall with that boy...

/anna

 


till läsaren

tack till Tess vem du nu är ...

Jag måste verkligen säga att din komentar var så himla fin. Jag tackar så himla mycket för det!
Det fick mig nästan till fler tårar men självklart på ett bra sätt.

vad skall man säga


orka läsa hela texten

Jag är trött på det här nu. Jag skall ta tag i mitt liv och fan inte tänka på någon annan än bara mig själv!
Det låter egoistiskt men alla människor måste vara egoister för att komma någon vart i livet. Du kan aldrig lita på någon annan och så är det. Alla är egna personer med egen vilja och vill sitt eget bästa iförsta hand hemskt att säga för man vill inte att det skall vara så. Jag är en människa som oftast trott det bästa om dom flesta.  Men seriöst, nu behöver jag tänka på mig själv bara mig själv ett tag.


Jag måste ordna upp allt som jag inte mår bra av just nu. Jag tänker inte gå och må dåligt längre livet är för kort för det. Ni kanske undrar vad det är som skall vara ett sådant stort problem. . .
Jag mår inte bra på grund av att jag haft det jobbigt med skolan, ingenting har gått min väg. Jag ligger efter i skolan och jag har aldrig någonsin fått bra betyg genom min skolgång. Hur roligt är det? hur värdelös känner man sig inte när man alltid misslyckas?

Jag skall inte behöva känna mig världelös det skall alltid vara något problem med mig. Är det inte så att jag gråtit i alla år för Victor och när det löst sig skall det dyka upp en massa annat. Nu är det problem med skolan jag har tänkt på att hoppa av skolan och börja jobba men det beslutet är uteslutet! jag skall ta mig fan gå in för skolan nu på egen hand. Imorgon går jag raka vägen till rektorn och snackar med henne om hur jag skall lägga upp mina studier. Sedan får jag ta mig fan gå in för det ordentligt. Okej jag verkligen hatar skolan men jag skall stå ut!

Mitt värsta problem just nu är väl att mitt livs kärlek skall lämna mig och åka till USA i 4 år. Jag är totalt helt knäckt och det kommer helt olämpligt just nu för min del. Jag fattar inte hur jag kommer klara mig utan min absolut bästa vän och min älskade pojkvän. Jag trodde aldrig vi skulle skiljas åt nu när vi äntligen fått alla pusselbitarna på plats. Men klart att något skall hända i Felicias liv när det väl går bra med någonting. ...
Han är den som lyser upp mina dagar när dom är jobbiga men då skall han försvinna ifrån mitt liv föralltid troligen.


Nu skall jag gå och tvätta av mitt kladdiga smink som ligger kletat över hela ansiktet just nu. Bort med det och ta tag i ditt liv nu Felicia!


// Felicia ohlander

EN RIKTIGT TREVLIG LÖRDAGSKVÄLL!

 

 

 

 

 

solbränd?

 


ROAD TRIP WITH MUM AND DAD

Om ni undrar vart jag hållt hus idag så har jag varit ute på en liten roadtrip med Mamma och pappa.
Vi gick upp i morse åt frukost och sen satte vi oss i bilen mot Varberg. Vi stannade till ivarberg och gick runt i "centrum" sedan satte vi oss på Espresso och tog en fika.

Sedan drog vi oss vidare det blev ett stopp hos några gamla vänner vi inte träffat på över 10 år. Dom var tyvärr inte hemma men dottern var hemma och sist vi sågs var vi 4 år att de henne stå där 18 år i dörröppningen var en liten skum upplevelse men roligt. Vi åkte vidare och stannade i Ullared där vi gick in för att köpa påslakan och sådant till mig. Men kom ut med lite mer än så som vanligt där. Mamma blir som galen där inne man får säga hela tiden MAMMA KOM NU!  annars köper hon upp hela affären.

En trevlig dag med Mamma och Pappa idag jag är genast på bättre humör.








VILL MAMMA ATT JAG SKALL FRISKNA TILL FORT TRO?

Mamma var snäll och åkte hit efter jobbet och släppte av detta :) Är hos pappa och han jobbar kväll så är ensam, så hon höll mig sällskap en stund :)

Idag har jag legat i soffan sen 11.30 och skall snart fortsätta kvällen där. Skulle komma någon romantiskt komedi med Uma Thurman tror jag det var på TV ikväll, skall dricka ännu en kopp té för jag fryser som satan... hehe

hoppas jag mår bättre imorn, vi hörs! / Anna

 

P.S; Felicia, du är underbar!


LONG WAT TO HAPPY


MITT HÅR

 

vilket underbart hår jag hade!

sjukt fint vill ha det tillbaka!!!!


jag har rätt att tycka synd om mig själv

När pojkvännen tänkt sticka ifrån mig till Usa När jobbet gick åt helvete När jag inte vill tillbaka till skolan När man inte har ett öre i kassan då känns det fan inte bra!

underbar fredag verkligen...................................................

 

 

 


åt helvete

 

 

allt går åt helvete och jag orkar inte med att allt skall va så!


Verkligen inte paradise

Som jag skrev tidigare så mår jag inte bra idag vilket resulterade i att jag gick hem från skolan för ett tag sen. Så det är verkligen inte another day in paradise. Känner mig lite småfebrig, matt, öm i kroppen och ont i halsen. Så nu skall jag krypa ner i soffan med té och frukt för att krya på mig!

Vi hörs! / anna

Another day in paradise?

Är det det? Nej, det kan jag inte påstå. Jag sitter här i skolan och känner mig hänging, trött, ont i halsen och snuvig. Not fun.

Men, men, ni som läser detta jag skall inte deppa ner er totalt! Det är ju helg för fasen! Själv skall man ändå jobba imorgon, men fortfarande, det är heeelg! :D

Men hade inte vart helt fel att åka hem och ta sig en tupplur. Äcklig lunch idag, pyttipanna, not my cup of tea...
Puss! / anna


TJENA TJENA MITTBENA

Sitter här i morgonrock och en handduk virad runt huvudet. Tog mig ett bad med tända ljus och hade lite "me-time" :) Idag har jag tagit det väääldigt lugnt, för lugnt haha. Men jag och mamma hämtade upp Felicia och Tobbe när dom hade slutat jobbet, så släppte vi av Tobbe på hisingen någonstans så fortsatte vi vidare mot ICA Maxi. Nu har vi lämnat de sista sakerna så nu är vi helt off the hook!

Imorgon är det redan fredag, tiden bara flyger iväg! Det är skola som gäller, sedan skall jag passa Lucas en stund och så blir det antagligen att resten av kvällen tillbringas hos Carolina :)
Puss! / anna

"Excellent!" Haha, min och Philippas grej ;) haha Mr. Buuurns!


mitt liv om 5 år

 

// Felicia ohlander


GUTENMORGEN!

Ni som är lediga eller börjar lite senare idag har säkert precis vaknat eller ligger fortfarande och sover! Själv sitter jag i skolan och är trött. Svårt att vakna idag från min skönhetssömn. Och btw, sov otroligt gott i mina nybäddade lakan. Man sover extra gott då!

Imorgon är det redan fredag och tiden går sjukt fort!
Senare på håltimman skall jag ner och möta Linnea och Jess på EH :)
/ anna

PIZZATIME!

Pappa skall köpa med sig pizza hem och det var ett bra tag sen jag åt pizza! Sist var i början av April när jag och Martin firade 2 månader. Åt en av de godaste kebabpizzorna! Yummie, men nu beställde jag en Ciao Ciao!

Idag skall jag nog bara chilla och plugga. Har ett litet prov imorgon i Marknadsföring och sedan ett litet till i naturkunskap. Just nu är Felicia på Le Croissant och jobbar, jag tror det går bra för henne! :D

Akon ft. Kardinal Offishall - Rush, så gooo låt änna ;)


provjobba

Godmorgon!  Jag har precis druckit kaffe och ätit frukost med Mamma nu. Idag skall jag "prov" jobba första dagen på Cafet för att se om jag passar in att jobba hos dom. Jag hoppas det går bra, för nervös är jag verkligen.
Men det skall säkert gå sin väg. Jag börjar klockan 2 så jag och Mamma går troligen ut med hundarna nu en långpromenad.


 

// Felicia Ohlander


Body to die for!

 

// FELICIA OHLANDER


VITTNE TILL RÅN...

Hejsan.

Idag hände något som jag bara trodde hände på film. Jag, Jessica och Hannes har precis vart och tittat i lite affärer så går vi förbi juvlearbutiken "Sandin" vid kompassen, mellan Kungsgatan och Östra Hamngatan. Jessica säger att hon vill gå in och titta en snabbis, men jag och Hannes orkade inte gå in där så Jessica sa att vi skulle möta henna vid andra ingången.

När vi kommer till den andra ingången rusar en kvinna ut ur butiken och skriker "Det är ett rån! Ring polisen, ring polisen! Det är ett rån!". Helt hysterisk springer hon iväg till närmaste restaurang. Jag och Hannes fattar inte riktigt vad som har hänt förrän vi tittar in i butiken och ser alla människor ligga på govlet. Vi förflyttar oss en bit och hör ett ljud som låter som att någon slår med något. Min första tanke är "Nu är Jessica skadad". Men så ser vi att en utav rånarna står och slår med en jättestor yxa mot en av montrarna. En annan rånare står vid ena ingången och håller vakt. Några sekunder senare kommer de 4 rånarna mot oss med en stor bag där man ser ena yxan sticka ut. Dom joggade iväg och sedan var dom borta.

Vi går tillbaka till den andra ingången och Jessica kommer rusandes ut med tårarna i ögonen och jag slår armarna om henne. Hon var helt chockad och Hannes och jag lika så.

Allting gick så fort och trodde inte att man skulle vara med om något sådant. Har fortfarande inte riktigt fattat det och jag är helt matt.

Fick sitta i polisförhör för dom ville veta det jag såg och la märke till. 2 timmar efter händelsen var jag äntligen hemma.

Fy fan. / Anna

PROMENAD RUNT SISJÖN

Jag och Felicia tyckte inte det gick några bra pass runt 6-7 tiden idag så vi tog bussen och tog en promenad runt Sisjön i det härliga vädret! Helt underbart!

Imorn är det skola som vanligt, jag börjar 8.00, gött eller vadå? ;)
Vi hörs / anna

 

 


BRUDAR, BRUDAR, BRUDAR!

 

Lina Ovdahl & Felicia Ohlander

 

snygga brudar!


AMBER

 

TITTA MIN SÖTNOS!

HON TAR OCKSÅ EGO BILDER PÅ SIG SJÄLV

 

 


lite bilder också såklart


sunday

 

 

 

 

 

Hallå mina små torrbollar!

ja vad skall man säga det är söndag och det innebär en riktig slappis dag.

Min söndag har varit bra Jag började dagen med en frukost med Anna sedan gick jag en promenad hemåt och la mig och vilade en stund igen med tanke på att vi inte fått så mycket sömn inatt. Jag vilade lite sedan var det dags att slå en signal till victor måste ju ha koll så han inte sover bort dagarna haha.

Jag var och handlade med pappa,  satt en stund vid datorn tittade på the hills och sedan gjorde jag mat till mig själv. Jag gick och mötte victor ute och sedan gick vi en promenad upp till Mamma på preem där vi tog en fika.

Nu har jag kollat på tv ett bra tag här hemma för mig själv. Ensam mamma söker såklart det är ju bara så mysigt program. Det tror jag ni håller med om ändå =)

 


brudar

Förfest hemma hos Amanda och Alexandra. Sedan bar det av till stan för utgång!
Tack brudar ni är BÄST




// Felicia ohlander


LINNÉS KÖK & BAR

Var stället där vi firade Amina som fyllde 17 år i onsdags! Det var jättemysigt och riktigt god mat, riktiga hästeportioner som ingen utav oss orkade äta upp. Så om ni skall ut och käka med pojkvännen är det ett bra ställe haha

Det var vi, Amina, Johanna, Sofia, Johanna från Aminas klass och Vanessa. Carolina var även med i början och grattade Amina :)

Hon fick lite av allt, smink, underkläder, smycken etc. What a girl wants :) Tack för en trevlig kväll och imorn så skall jag upp halv 8 för att jobba! / Anna

Johanna och Amina

 

Amina och Sofia

 

Johanna, Felicia och Anna

 

Johanna, Felicia, Amina, Sofia, Johanna och Vanessa.

Damn, those girls are hot!

 


CRAZY DAY

Jaa, kom till skolan kl 8 imorse. Och sen får vi reda på att första lektionen är inställd, vi fixar så att lektionen efter blir inställd för då har vi en håltimma på ca 3-4 h. Jag och Lina åker hem till mig, då får vi ett sms "Marknadsföringen är också inställd" Vilket resulterar i att vi har en lektion. Den sista lektionen varade i 30 min. Onödig dag? Oh Yes.

Felicia kom och joinade oss under håltimman också :)
Lite pics och videos från idag kommer här! / anna

cookietime

 

sweetiepie

 

Jag är helt inne i mobilen

 

Skrattade ju inte lite idag...

 

 

 

JAG ÄLSKAR ATT LINA BJUDER PÅ SIG SJÄLV :D


Dinner time

Jag kom hem för någon timma sedan. Suttit och kollat jobb. Nu har jag ätit färdigt min fruktansvärt "svårlagade middag" haha. Det kan nog inte gå fortare och vara enklare att steka upp sig en firre och göra lite ärtor i mikron. Det är faktiskt gott också något ni kanske borde prova när ni har brottom men ändå inte tänkt slänga i er en pizza eller hamburgare för att det skall gå snabbt för fet vill jag då inte bli =) !

 

snart dax för träning för min och Annas del. S-core blir det idag spännande med min träningsvärk haha.

 

 

// Felicia ohlander


TANKARNA FLÖDAR

Tankarna i huvudet bara flödar just nu för min del. Jag tänker och tänker men ingenting är säkert och jag känner mig osäker. Kommer det beslutet man väljer just nu vara rätt för min del och för min framtid. Jag vet inte om jag skall bli makeup artist eller om jag skall bli stylist. Jag kan inte riktigt bestämma mig just nu.

Det jag vet just nu är att jag är redo att börja jobba så att jag kan spara pengarna. Man måste ta tag i sina egna saker det kommer tyvärr inte flygande till mig. Det är så mycket projekt jag vill göra men ingen punkt kan jag nå än. Det känns som jag har lite brottom men jag har dåligt tålamod ifall jag verkligen vill något det har jag alltid haft.

Önska mig lycka till så skall vi se att det kommer bli som jag vill!


hur lyckas man vara så snygg


DET SLÄPPER VISST ALDRIG...

Vaknade upp med ont i halsen och snuvig, idag igen! Har gjort de sen nästan en vecka tillbaka. Segt? Oja. Är inne på min andra jumbokopp med té, vanilla!!

Skall jobba idag, känns riktigt kul :D Tänkte träna innan, men får se hur det blir med det :) Skall få tag på Felicia men hon kanske ligger och sover, who knows! Vi är ju ändå lediga idag!

Vi hörs!
/ anna

KOMMER NOG ALDRIG...

sluta tycka om den här låten. Riktig going!
I'll be missing you - P.Diddy ft. Faith Evans



Idag har det vart en riktigt go slappe dag! Orkade inte gå till skolan i morse, men jag har fått städat lite och skall snart bege mig till gymet för ett Bodypump pass! Nice, nice!

/ anna

klant

hemma från skolan. Tappar ut brorsans pengar på golvet. Dricka Té. Kolla The hills.

 






so sexy bitch











// Felicia ohlander

FIKA PÅ ESPRESSO HOUSE MED SNYGGINGEN, AFTER SCHOOL



/ anna

MIN HELG HAR VARIT UNDERBAR

Ja, det har den verkligen! En riktigt lyckad helg:)
I fredags så åt jag på en grekisk restaurang i Kungshöjd med pappa, syster och bror och hade det jättetrevligt. Det har nog aldrig bara varit vi 4 förut. Igår/Lördags så jobbade jag på Le Croissant för första gången, stressigt, varmt men kul! Senare så förfestade vi hos Alexandra i Mölnlycke innan vi drog vidare in till Chez :) Blev inte för sent igår med tanke på att jag skulle jobba idag också.

Nu sitter jag här hemma hos pappa inför dom kommande 2 veckorna. Allting är uppackat och jag sitter här med en kopp té och lyssnar på Elton John.

Ja, denna helgen har varit riktigt lyckad!
/ anna




MY girls



partyyyyyyyyy

BYE BITCHES!

 

 


kvällens outfit

 

// Felicia


my friend

Camilla Rudholm

kom hem nu så vi kan ses igen! du har en del att berätta från din resa och det är alltid roligt att träffa dig. Vi ses alldeles för sällan. Men det skall verkligen bli ändring på det!

Vår vänskap började med att vi inte alls tyckte om varandra man har ju dom där dåliga fördomarna man inte ska ha igentligen. Camilla gick i victors klass under gymnasiet så det var så vi började umgås på något sätt. Vi började prata på Msn då hade vi olika åsikter om nästan allt och var inte alls bra vänner. Några månader senare så träffades vi när vi båda skulle på Lars Winnerbäck. Vi klickade direkt och sedan dess har vi träffats och fikat och snackat massa skit massor med gånger. Det är skönt att ha en vän man kan prata av sig med och trots att vi inte ses så ofta så är vi väldigt bra vänner. Det känns som i alla lägen finns vi ändå där för varandra.

love you !

 


I like this one

// Felicia Ohlander


NU DRAR JAG PÅ RESTAURANG


SHOPPING MED MAMMA

Jag och Mamma åkte till torget och kollade lite jag fick köpt tajts och en skarf plus min brillor på bilden då

Klart mamma skall säga ; men det är ju inte någon sol kvar så varför köpa brillor nu?!

Men dom är snygga och jag kan ha dom när jag vill!

 

 

// Felicia ohlander


GRATTIS MAMMA

Jag vaknade imorse tänkte att jag skulle vara lite snäll mot Mamma som fyller år idag!

Så jag dukade fram en massa frukost och gjorde gröt och kaffe.

Efter frukosten ställde jag mig och bakade muffins åt Mamma och Moster. Gud vad jag är snäll!

 

 

 

// FELICIA OHLANDER

 

 

 

 

 


HALLOJSAN

Hoppas ni tycker att bilderna som Felicia har lagt upp är lika snygga som jag tycker! Skit coola!

Ja, nu har verkligen hösten börjat på riktigt. Det har hällregnat hela eftermiddag och jag var nog inte den enda som såg ut som en dränkt katt när jag kom hem, tyvärr, haha!

Det är inte det enda som tyder på att hösten har börjat. Detta är första dagen jag har pluggat. Svenska B läxa tills imorgon! Nu skall jag ta mig en varm skön dusch, kanske ett bad t.o.m ;) Vem vet, får se vad jag känner för!

Imorn är det fredag, då blir det restaurang med pappa, syster och bror :) På lördag blir det en riktigt tjejkväll som börjar hos Alexandra och sen drar vi vidare :)

Peace! / anna

Dagens favorit : Waiting on the world to change - John Mayer

YESTERDAY


YESTERDAY


bror och amber

BROR OCH AMBER

foto; Felicia ohlander


IDAG KAN NI KALLA MIG TRÖTTER.

Är så seg idag så det inte är sant. Skulle egentligen gått till 16.25 idag, men eftersom jag inte skall fullfölja kursen som ligger sist på schemat denna dag så skippa jag den :)

Skall äta lite god lasagne senare sen skall jag bara slappa järnet idag :D MYSIGT!
/anna

MY DOGS






 

// Felicia ohlander


TRÄNA MERA

Vi överlever trots det tuffa träningspasset vi körde!
Det var helt sjukt jobbigt men ett otroligt roligt pass. Det var en blandning mellan alla kampsporter men samtidigt var det som ett danspass med olika slag och kickar. Det var ett motionspass det var det vi visste och visst var det ett motionspass det kände vi verkligen. Jag tror aldrig jag svettats så mycket som jag gjorde idag.
Jätte roligt pass som vi absolut kommer att göra flera gånger till. Jag tycker absolut ni skall prova på Bodycompat som det hette.  Jag älskar verkligen att träna jag blir så pigg och frisk.


at school



on my way to school








Felicia och Anna i farten!









 

// Felicia Ohlander


FIKA PÅ SENSE

Vilken mysig fika det blev igårkväll på Sense. Det var jag Anna,Sofia och Amanda som satte oss på Sense vi tog en kaffe och pratade om allting. Det är riktigt skönt att man har så bra vänner !

 

 

 


 

// Felicia ohlander


RSS 2.0