you don't have to be a part of the problem...

you don't need to be a part of the problem, I just need a second chance!

I'm in love with this song, from Gavin's album "free" from 2009.



/ anna

DIET COKE, FOR SURE



Felicia and I, we're both addicted to diet coke!

TUESDAY

jag åkte aldrig och badade! Följde med pappa, Evelyn och syrran till IKEA. Jäklar vad länge vi var där.... Pappa köpte lite smått och gott. Åkte hem, satt på balkongen en halvtimma men tänkte "här kan jag ju inte sitta". Ringde syrran och kollade vad hon och familjen hade för planer, vilka var inga. Så jag tog cykeln och cyklade ner dit. Tog bara en kvart! Tillbringade den tidiga kvällen där och nu är jag hemma!

Felicia har inte bloggat idag för hon är med Victor, han åker till Rhodos imorn så jag förstår henne gott och väl att hon inte bloggar! Hoppas dom har det mysigt nu sista kvällen ;) mohahaha

/ anna




(btw, jag rekommenderar EJ cappuchinon på IKEA)

I WANNA ROCK N ROLL ALL NIGHT, AND PARTY EVERY DAY

Lyssnar på Kiss samtidigt som jag väntar på att kaffet skall bli klart! Underbar start på morgonen. Skall ut och sola sen, men vart?

/ anna


Godkväll

Godkväll. Jag kom nyss hem ifrån att varit och "badat" på Marholmen med Victor,Martin och Anna. Jag badade inte trots att jag i stort sätt klagat hela dagen på att det varit så himla varmt och att man skulle haft bil så man kunde åkt ut och badat. Men när jag väl var där kände jag mig inte så lockad av att bada faktiskt.

Jag har inte kunnat vara ute i solen idag för jag brände mig väldigt mycket i ansiktet igår jag var rödare än en tomat då förstår ni hur röd jag har varit och svullen av att jag varit så bränd. Men nu har det lagt sig lite mer iaf så jag kan åka och bada imorgon.  Nu skall jag snart ringa mamma och be henne vara snäll och ta med sig coola light hem och nötter jag kan knapra på.  Skall kolla på filmen på 3an 40 year old virgin har dock sett den men det var ett bra tag sen.


// Felicia ohlander

Marholmen


båtturen igår




Grilla,Bada,Sola livet är underbart!


UT MED FELICIAS BÅT

Alledels strax skall vi ut med Felicias båt, skall bli otroligt härligt!!! Can't wait!
Ville bara meddela er vart vi håller hus idag! Gårdagen igår var jättebra! :D En lyckad kväll!



/ anna

Födelsedag


GRATTIS FELICIA!!!!!!!!!

HURRA, HURRA, HURRA FÖR DET ÄR FELICIAS FÖDELSEDAG!
HURRA, HURRA, HURRAAAAAA!!!!

IDAG FYLLER VÄRLDENS UNDERBARASTE PERSON ÅR, HENNES
SKRATT ÄR UNDERBART, HON FÖRSTÅR SIG PÅ OSS ANDRA, HON LYSSNAR
- HON ÄR BÄST!!!!



/ anna

Alltid mycket skratt

När man är med goingarna johanna och eric blir det alltid mycket skratt och flams det gillar jag. Vi har alltid skit roligt tillsammans vi är ett bra gäng !

förövrigt spenderade vi kvällen på fiskebäck med kycklingrulle och dom galningarna badade inte jag för ja är en badkruka.




Falkenberg

Jag kom precis hem ifrån en underbar tripp med älskling till Falkenberg. Vi åkte dit igår kväll och nu kom jag hem vi har varit på ett sjukt fint hotell med havsutsikt ifrån vårat fönster havet låg precis nedanför det var underbart. vi hade det jätte mysigt igår och idag var vi en liten stund på stranden i skrea. Tänk va härligt att ha det så varje dag och bara kunna gå längst stranden och doppa fötterna i havet.

 på balkongen













KING OF POP, IS NOW DEAD

Helt ofattbart! Självaste Michael Jackson är död. Dog utav en hjärtattack. Det trodde jag aldrig.... Usch...

Direktlänk till aftonbladet;
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5432546.ab


rest in peace, michael

/ anna


boom boom pow

Jaa, här sitter jag en torsdags kväll och inte gör någonting! Sounds like fun? Hell yeaah! No, not really!

Nyss gjort en utbildning på internet som heter "säker i butik" måste göra den p.g.a jobbet på ICA, så nu är den gjord! Sköönt!

/ annaa

Mys på balkongen




SORRY

Igår uppdaterade jag ingenting, I know! Men jag hann inte vara hemma så mycket, vid halv 11 hoppade jag och Linn på bussen mot Fiskebäck, vilket väder det var! Sedan kom Amina vid ett. Jag och Amina åkte hem vid halv 4 och linn hade åkt innan.

När jag kom hem, så duschade jag, åt middag och fixade mig och sedan bar det av till jobbet. Sedan klockan 8 så var jag hemma hos Felicia och tog det lugnt, drog mig hem vid 11 och gick och la mig ganska snabbt för jag var trött!

Nu skall jag jobba kl 10 och framåt, men jag lovar att blogga ikväll!
/ anna



Bild från näst sista dagen i bulgarien, varmt som fan! Men gott att sommarvärmen har kommit till Sverige nu!

TYRA BANKS

Nu när jag varit sjuk har jag haft all tid i världen till att kolla på tv och jag har kollat på Tyra Banks show varje dag nu i 3 dagar. Jag älskar det vilket suveränt program med en sådan underbar programledare. Den kvinnan är min nya idol helt klart. Hon verkar vara en sådan ödmjuk,förstående och glad människa. Jag säger det till er som inte sett på programmet så måste ni kolla på det någon gång absolut. Det programmet får en att både skratta och gråta.


Godmorgon

Godmorgon, tittar ut och ser det vackra vädret utanför mitt fönster helt otroligt. Men jag kan inte gå ut och sola idag endå tyvärr. Jag mår bättre idag utan någon feber och det är kanon! Men att gå ut och ligga och sola när man har ont i halsen och förkyld är ingen bra idé iallafall. Jag måste vara helt frisk imorgon för då skall jag och Victor till falkenberg. Sedan fyller jag år till helgen och därför måste jag vila upp mig helt så jag är frisk. Det är mindre roligt att höra från Victor att han är jätte brun och solar för fullt plus att han skall till RHODOS nästa vecka. Jag har tappat all min färg ifrån Bulgarien och nu när jag har varit sjuk så har jag blivigt blekare. Jag tänkte att det skulle vara bra nu när det är fint väder så jag kunde sola upp mig lite inför min födelsedag men inte det.


DESTINATION STYRSÖ, AT LAST







Idag följde jag med Amina och hennes kompisar från sin klass ut i skärgården. Åkte runt lite men hamnade till sist på Sytrsö, en riktigt härligt dag! Synd att man inte var ute tidigare så kunde man fått lite mer sol haha.

/ anna

mäktigt


kollar igenom videos från när vi såg beyoncé live här i göteborg det var en sådan häftig upplevelse.
När den här låten spelades stod jag helt tyt och bara stirrade det var så fint gjort.



jag älskar den här låten nedanför



Bästa Mamma

Jag har världens bästa Mamma som gick och köpte soppor,glass,hallonkräm och tidning till mig när jag är sjuk.
Snart skall jag lägga mig i soffan med en kopp varm choklad och bläddra i tidningen.



SOMMAR O SOL

Yeeeeeey, äntligen sommarvärme!!!
Blir att åka och sola o bada hoppas jag på, men vart och med vem/vilka?


värsta värsta dåliga dagen!!!!

Ligger i soffan och svettas och stönar och tycker synd om mig själv. Jag vaknade upp med feber och jag lär vara sjuk hela dagen. Inget solande för mig inte hoppas ni andra få njuta av dom stackars sommardagar vi har.
Men såklart skall jag vara sjuk och en väldigt smärta i ena sidan av ryggen har jag fått. JAg fick det inatt och jag får panik av att inte kunna göra något åt smärtan i ryggen.

Kul att läsa ett sådant här posetivt inlägg men jag är verkligen inte posetiv idag verkligen inte!
klart jag vill vara ute och bli brun som alla andra jag har tappat all min färg från bulgarien. PINSAMT!
Jag saknar att pussa på min  pojkvän också som jag inte kan träffa nu när jag är sjuk.



FELICIA OHLANDER

GODNATT!

GODNATT
SNART ÄR DET LÄGGDAGS FÖR MIN DEL,  GOTT FOLK!

// FELICIA OHLANDER


 

osminkad och sjuk det är grejjer det.


Soffpotäta

Imorgon hoppas hoppas hoppas jag på att jag vaknar helt frisk och pigg druckit hur mycket som helst och borde äta hur många vitaminer som helst också. Imorgon blir det sola och bada !!!!!!!!!!!!!!!!!
men inte bada för min del .




// Felicia ohlander


skäms på oss

Jag har gått och blivigt sjuk såklart!
När det fina vädret kommer in äntligen så blir jag sjuk med lite feber och ont i halsen och även huvudvärk.
Jag och Anna har varit hemma hos henne hela dagen och kollat på tv. Hur vi kan göra det en hel dag med solen lysande utanför är helt olikt oss. Jag har inte mått bra så vi får skylla på det. Vi gick ner till ICA här nere på torget och köpte drömmar och sockerkaka som var helt gudomligt god!
druckit en massa té och kaffe. Det konstiga är att jag har till och med önskat regn idag en perfekt dag för ös regn när man legat i soffan med god fika och stort täcke över sig.








/ felicia


A NEW WEEK

Monday it is!
Sitter hemma hos mig nu, felicia har precis duschat och vi skall snart gå ner och handla :) På lördag fyller Felicia år, lägg det på minnet!!

Hörs senare! Förhoppningsvis med lite egopics på oss om vi kommer ihåg det!

puss o kram / anna


Dags för powerwalk




Hej mina sköna. Nu har halva dagen gått ungefär och jag har inte gjort mycket men jag har haft en fixar dag här hemma och det är bra det också. Jag har skrivigt ett CV och så har jag umgåtts med bror och hans flickvän. Lagat pankakor och städat lite här hemma. Känner mig som en riktig hemma fru. Nu lyssnar jag på grym musik och skall om någon minut gå ut och gå en powerwalk.

FELICIA OHLANDER

skönhet


Godmorgon sverige

Godmorgon!
Ligger i min stora gosiga säng med massa kuddar. Söndag idag och det är som alltid en dag då det är okej att bara slappa hela dagen om man har lust med det. Jag vet inte vad jag har lust att hitta på idag jag tror jag skall åka en sväng med bror och hans flickvän. En sådan här dag skulle jag vilja ha en häst som man kunde åkt ut till och grejjat med. Det är så mysigt att bara gå och lulla i stallet och fixa och hålla på. Men tiden finns inte alltid där.

förövrigt sommaren i sverige är verkligen inte bra. Jag vill sola,bada,grilla och vara ute nätterna långa skapa mysiga sommarminnen. här har vi ingen sol och bad men man får använda fantasin och försöka hitta på roliga saker hela tiden för att skapa roliga minnen som man kan le åt.



Underbart med sommarlov
Felicia ohlander!

MIDSOMMARDAGEN

Jäkla slapp dag! Ligger i soffan, men myskläder och har legat här sedan 11. Skit härligt men vore mysigt att ha någon att tjöta med samtidigt haha!

Igår så kilade jag ner till Felicia runt  7 tiden, dom åt middag och sedan så åt jag jordgubbar med dom! Det var skit trevligt och dom hade även besök från USA, Jane och E.J! Så där satt vi och pratade ett tag. Sedan åkte vi och Victor till Fibbe, där det var några pojkar. Det blev singstar och en massa skratt och tjöt! Jag är riktigt nöjd med kvällen!

/ anna
Fibbe och Calle sjunger för fullt!


Victor, Martin och någon mer :)


Fiiiina Felicia


Jag och Fibbe


Semme, Sebastian och Fibbe


pimpen och vi


FINNS DET NÅGOT BÄTTRE


ALMOST LOVER


Midsommar

Idag är det Midsommar som vi alla redan vet.
vädret är inte bra alls som vanligt här i göteborg när det är Midsommar.
Det deppar vi inte ihop för det kan bli en trevlig midsommar för det. Klart man hoppas på sol och värme varje år men det är väl ingen idé att bara gå och hoppas nu är det regn och det är bara att göra det bästa av situationen.

trollungen i mitt knä sitter och diggar till musiken eller det vet jag inte riktigt om man tycker att en hund borde göra men man undrar ju vad annars hon håller på med när musiken spelas ut ur högtalaren blir hon vild Min söta lilla Amber.
Skall snart göra Mamma glad och städa i mitt rum. Sedan blir det träna lite här hemma och sedan skall jag nog göra mig midsommarfin. Det är alltid roligt att göra sig iordning nu spelas min absolut favorit låt  ALMOST LOVER heter den för er som inte har hört den lyssna på den jätte fin.
                                                                                                                                    
Ha en trevlig midsommar får jag väl säga till er iaf!

någon ; Glad misommar!
Victor; Det är väl inte jul direkt

haha nej älskling men det är midsommar och då säger man så.


Dags för ego

Kändes som det var dags för lite ego bilder!
I HAVE SO FUN WITH MYSELF


Godkväll

Godkväll på er!
Nu sitter jag här för mig själv i tystnaden vilket jag inte gillar jag gillar att alltid ha ljud och fart runt omkring mig. Men jag sitter här och väntar på Victor som skall komma till mig efter att ha varit och kollat på någon match. Anna gick hem för en halvtimma sedan så jag skall inte klaga på att jag varit helt ensam.

Något som är rätt tråkigt är att det är ganska många som läser bloggen men aldrig komenterar något av blogginläggen.
Men det hoppas jag det blir en förbättring på snart. Det är ju alltid roligt med lite komentarer. Imorgon hoppas jag att jag vaknar med världens bästa självdiciplin. Jag hade en sådan bra sådan för ett år sedan och gud så nöjd jag var över mig själv då. Nu på det senaste har jag inte alls lika bra sådan när det gäller att träna mycket och ofta och äta enbart nyttigt.
Imorgon skall jag ut och springa iaf och det har jag bestämt mig för.

bilderna är från idag på våran fika vi tog på David bagare


HÅR




Håret är endast stylat med plattång!

/gloooomies

VI HAR SHOPPAT!

FELICIAS:


Tunika från BikBok & skor från DinSko (Köpte även ett långt korallfärgat linne från ONLY med brottarrygg)



ANNAS:


Toppar från BikBok, skor från DinSko, sjal från ONLY och Bodylotion från Åhlens

/gloooomies

My day

Vaknade upp hos victor vid halv 8 tiden. Var hemma och käkade frukost och tog det lugnt sedan åkte jag in till stan med Amina kollade runt i affärer och sedan satte vi oss vid kanalen käkade yoghurtglass från 7eleven så god!
sofia kom förbi och satt och snackade i solen. Senare träffade jag Anna ner till stan igen för att byta mina skor stannade till på EspressoHouse för en Cappucino sedan hem igen.
Hemma hos mig käkade vi popcorn och kollade på Bachelorette.



TRÖTT

Efter att ha sovit i 6 timmar och jobbat i 9 timmar, är jag helt slut!
Skall faktiskt gå och lägga mig i sängen, käka något gott framför tv'n och sedan sova. Imorn bitti kommer Camilla och hämtar mig 09.15, så åker vi hem till henne och käkar frukost och sedan far i runt i Göteborg :)

Smisk! / anna

Mys på Smitten

Godmorgon på er.
Igår var det fint väder men ganska kallt men det funkade absolut för att åka ut på kvällen och grilla.
Jag,johanna,Eric och Anna åkte ut till smitten och grillade och hade det hur trevligt som helst.
Senare kom Emil och Victor dit också när vi hade frysigt ett bra tag.
Men vi hade hur trevligt som helst kvällen slutade på Mcdonalds med Emil,Victor och Anna där dom tog sig en Glass.





SÖNDAG

Söndag idag, men det gör inget för vi har ju sommarloooov!

Vi var hos Felicia, fikade med hembakad Kladdkaka och kaffe! Sedan blev det är väldigt god middag som Sussilull hade lagat :) Satt där och pratade ett tag och sedan drog vi hem till Annas mamma, packade och tog oss en promenad upp mot Annas pappa där vi är nu, skall lägga oss i sängen och se på "Hot Chick" och mysa!

/ gloomies


ANNAS LÖRDAG

Först blev det jobb, hade sjukt dålig inställning men blev bättre mot slutet :) Hem - sova - äta - duscha - träffa Linn! Åkte till Linn, drack ett glas vin och mös. Gick till hennes granne som hade krök, vi kommer dit och det är "HipHop tema", vilket inte var vår grej haha! Så vi drog ner till Hemköp där Emil satt i kassan. Sedan blev det filmen "Barnhemmet" (skit bra!) sedan en fest hos Linns granne, men vi stannade inte länge. Drog hem till henne och såg på Twilight (Har blivit som varenda annan tjej, förälskad i Robert Pattinson)



Tack för en jättekul lördag Linn!!!

vilken härlig dag

Trots det äckliga vädret har min dag varit jätte bra. Det började med att jag och anna vaknade hemma hos mig och käkade god frukost och så sedan gick hon hem. Jag städade och satt vid datorn en stund sedan kom Amina hem till mig och vi drack latte och snackade en massor. Det är kul att träffas när man inte setts på ett tag. Senare kom victor och hämtade mig så åkte vi till stadium XL och kollade runt där till honom och så åkte vi till videobutiken så köpte han filmer och så åkte vi hem till honom och lagade middag tillsammans. Kollade på tv i soffan och låg och myste och pratade.
Toppen dag imon skall vi jobba så vi skall sova nu skall ju upp vid 5. Jag orkar verkligen inte det igentligen men men.

// Felicia ohlander

ALLTID LIKA KUL ATT FYNDA!!!

Fick sluta tidigare idag så då passade jag på att gå runt och titta lite i affärer, ville ha något somrigt till midsommar! Hittade en underbar klänning, samt en ring, ett armband och en hårklämma :) Allt tillsammans gick på drygt 200 kr!!!



/ anna

WORK


SÅHÄR GLAD VAR FELICIA...

IGÅR NÄR VI ÅT GLASS:



Idag skall jag jobba mellan 14.00 - 19.00 på Mexx, för er
som inte vet skulle jag sommarjobbat där, men dom skall
lägga ner hela butiken den 28:e juni, så jag tar dom
tiderna jag får innan dess :)

Ikväll blir det lugnt för imorn går jag och Felicia upp kl 05.00
och skall jobba!

puss på er

för 7 månader sedan


rain rain rain

Hallå eller. Nu sitter jag och Anna hemma hos mig och kollar på sex and the city avsnitt som går på tv. Idag har verkligen varit en riktigt seg dag alltså. Jag vaknade upp här hemma med Victor sedan så låg vi i sängen och kollade the hills och myste haha äntligen fått honom till att kolla på the hills. Sedan har jag bara varit hemma hos Anna hela dagen ätit thaimat , hallon sorbet glass och vanilj lättglass mums vilken blandning borde ni prova på.
Nej nu skall jag vara lite social mot Anna igen ha det gottans !



Smisk på de // FELICIA OHLANDER

AVSLUTNING OCH KAFFE



Kaffe och ett av mina nya nagellack från Bulgarien!

Idag var det skolavslutning, kändes ganska onödigt men men. Kul att träffa alla och Johanna var jättefin idag, själv hade man jeans och en enkel vit topp, orkade inte fixa mig direkt :P

Efter allt så gick de flesta från klassen till Espresso House och fikade, va skitkul och skrattade åt en massa fula bilder!
Får se vad som händer ikväll!

/ anna

Kärlek är underbart

Jag älskar att vara kär i den underbaraste killen i hela världen!
ikväll skall vi äntligen få vara med varandra och mysa massor. SAKNAT DIG MASSOR!


RESAN

































HOME AGAIN!

NU är vi hemma igen!

skönt säger jag. Det regnar här hemma såklart men det känns endå väldigt gott att vara hemma igen. Det räcker med en vecka vi har haft det väldigt bra där nere. Träffat mycket nytt folk, legat på beachen hela dagarna ätit massor med glass och haft det skönt i solen. Flygresan dit var det värsta jag varit med om jag trodde seriöst att vi skulle dö det skakade som aldrig förr.

Vi har bott på ett hotell som låg nära strand och stan. Festat med massa svenska,norska och danska galna människor.
Gott folk! Vi blev rätt snabbt bra vänner med dom som jobbade på "Den glade viking " som den svenska scandinaviska klubben heter. Det var på det stället vi var hela tiden kändes bäst eftersom det var svenskar där som man kunde ha  roligt med. Dom som jobbade där drack hela dagarna,festade gärnet och var alltid på topp. Jag hade aldrig orkat med att festa på det viset varje dag i 5 månader.  Det räckte gott och väl med en vecka. Jag längtade hem till Victor såklart. Mamma,pappa och alla vänner här hemma längtade jag också hem till. Man lär sig att uppskatta allt här hemma trots att man har det väldigt bra där nere.

Vi gick på pubcraw det var skit roligt första gången trots att vi fick gå hem väldigt tidigt eftersom jag inte mådde så bra tyvärr. Men det var galet mycket dans och man fick en tröja som alla gick runt med och så festade man runt på 5 olika ställer där man fick 5 olika gratis drinkar varje gång. Svenne banan spelades hela tiden på alla ställen såklart.
Dom som jobbade där var alla snygga och unga. Dom bärde upp oss på bardisken där vi skulle stå och dansa. Helt galet.

Massa bilder kommer snart upp för anna har kamera sladden.

BORTA BRA MEN HEMMA BÄÄÄÄÄÄÄÄST!

men tack Anna för en väldigt bra resa!♥

BULGARIEN!!!!!!

Nu drar vi till BULGARIEN!!
Jag och Anna skall om 1 timma och en kvart åka till flygplatsen. Vi lyfter vid 4 tiden och det skall bli spännande och roligt såklart. Jag kommer sakna min älskling så himla mycket vi kommer inte att ses förrän om 8 dagar. Men han kommer  och hämtar oss på flygplatsen när vi kommer hem då blir det massa pussar och kramar !!!
Nästan så att jag längtar hem redan haha.  Ni får ha det så bra här hemma i sverige!


lite bilder från förra helgen


Älsklingens student





RSS 2.0