"SHE TOOK MY HEART, SHE TOOK MY SOUL"

Kings of Leon - Closer

 

Tja, tja, tja, börjar med en riktigt go låt från K.O.L! Introt är ju skit härligt!

Idag så hade jag och Felicia endast 2 lektioner för att vi skulle kolla upp våra praktikplatser. Jag skall ha min APU på Le Crossaint (eller hur det nu stavas) på frölunda torg, ett café för er som inte vet det! Hoppas på att få extrajobb, chefen snackade redan om att jag kanske skulle hoppa in nu i helgen medans min praktik inte börjar förrän v.47?! Hoppas iaf! Är i  behov av ett jobb =)

 

Ikväll så skall vi möta upp Amanda och Sofia för en fika inne i stan :) / anna


IT SUCKS NOT HAVIN' A BOYFRIEND AT DAYS LIKE THESE

Precis! Sånna här dagar skall man mysa heeela dagarna! Tror inte jag är singeltypen? Eller är jag det? Njee, föredrar att ha pojkvän! Någon som är villig? haha skåmt åsido, men en pojkvän hade inte suttit fel. Speciellt inte dagar som dessa. och hela hösten, vintern etc. Hmm, time to go hunting! or something... / anna


POWERYOGA

Idag provade jag och Felicia på Poweryoga, jag själv tycker att det var helt ok och kan tänka mig göra det igen! Felicia däremot tyckte det var så tråkigt så hon avbröt det haha, se så olika man kan tycka!

Nu har jag tagit mig ett varmt, hett, ångande bubbelbad och bara njutit ;) Erkänn det låter lockande? Hehe
Får se vad som händer ikväll! / anna


YESTERDAY


BEHIND MY EYES

 

 


kvällens outfit






// Felicia ohlander




PRECIS

Håller med Felicia totalt! Det är sjukt tråkigt att ni inte kommenterar, ni läser den men ingen kommenterar. Det är ju inte så att man blir mer motiverad till att fortsätta blogga. Aja, nog om det!

Ikväll så kommer Felicias familj hit och käkar middag, efter middagen vet jag inte riktigt vad vi skall hitta på. Sjukt sugen på att hitta på något roligt, men vad är tillräckligt roligt? Hehe.

Måste fixa mig nu för dom kommer om lite mindre än 2 h och här sitter jag i handduk!
/ anna


mina nya skor

 

älskar mina nya skor. Kommer verkligen komma till användning!

// Felicia ohlander


LÄGGER NER BLOGGEN!

VI LÄGGER NER BLOGGEN OM INGEN BÖRJAR KOMENTERA DET ÄR SJUKT TRÅKIGT!

LÄSARARE SKÄRP ER KOMENTERA MERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

känner du igen dom?

Nicole Richie




Paris Hilton


This is for Lovers


TJEJEN MED PRECIS MIN TYP AV STIL


STAN MED CAMILLA

jag smygfotar mig själv inne på zara medans Camilla provade en topp.

efter skolan trallade jag ner till stan och mötte upp Camilla. Vi gick och satte oss vid suschi stället i stan för hon ville äta sådan äcklig mat.Vilket jaag verkligen inte förstår mig på usch!
vi satt där och pratade om allt och sedan kom även louise och Anna,  Camillas kompisar dit och käkade.
Jag och Camilla fortsatte våran runda på stan en stund och jag fick köpt ett halsband och ett diadem.






skolan

Lina sötnosen mumsar i sig en chokladmuffins!
jag och lina spyr på skolmaten vi går hellre till hemköp och köper lunch.






// Felicia ohlander

BACKSTREET BOYS

Nu sitter jag och lyssnar på Backstreet Boys! haha. Idag har varit en jättebra dag hitills! Min kära syster Camilla kom och hämtade upp mig när jag hade slutat, så åkte vi ner till Evas Paley, på Avenyn, för en fika! Där satt vi och tjöta och tiden gick. När vi skulle gå tillbaka till bilen så började det HÄLLREGNA, det öste ner på oss och det enda paraplyet vi hade var mitt ynkliga. Där gick vi upp för den långa backen, jag halkade runt i mina sandaler och Camilla plaskade runt i sina ballerinaskor! Haha, då fick vi oss allt några skratt :)

Vi åkte och hämtar upp min systerson Lucas på dagis och hem till dom. Fixade ett problem på deras dator och sedan fick jag skjuts hem. Nu sitter jag och väntar på att min mage skall börja kurra så skall jag gå ner och köpa thaimat :)

/ anna






BODYPUMP

Nu ikväll så tog jag och Felicia igenom oss ett svettigt Bodypump pass! Vi träffade även på Lee där som går i vår pararellklass. Det var nog längesen jag svettades så mycket! Svettades ju som ett djur haha.

Nu sitter jag här och dricker lite kvällsté medans jag tittar på de roliga bilderna från dagen. Imorn är det fredag, efter skolan skall jag fika med min syster inne i stan och sedan får jag se vart kvällen bär av! / anna


mina sexiga skor

OMBYTTA ROLLER

Haha, idag körde vi på lite ombytta roller!









hahahhaha mååååns

absolut dom underbaraste varelser på den här planet!

Jag är hur glad som helst för att ni finns!
love / Felicia




äckligt med komunaltrafik

Jag tycker det är äckligt att åka med buss eller spårvagn det känns smutsigt. Tänk bara hur många som suttit på ditt säte sådana som aldrig tvättar sig alkisar som har kissat på sig. Spyor likaså fy vad äckligt!
Men det värsta är nog att hålla sig i räcken / handtagen på vagnen och bussarna. SNACKA om BAKTERIER!
tusen människor har tagit där och innan det har dom pillat sig i näsan,onanerat, JA gjort allt vet vad!
Nej jag måste börja med mitt körkort nu!!!

jag med mina tankar på bussen från skolan




// Felicia ohlander

BROOKE HOGAN

Nya bröst Brooke?

EFTER


FÖRE


Spelar ingen roll om Brooke har mindre bröst eller större, för lika vacker är hon för det! Kolla på den här bilden nedan! / Anna


okej fötter är äckliga!

Visst är fötter äckliga men det är inte det jag tänkte ta upp nu. Titta på min fot se om du hittar ett fel?!
HAHA




// Felicia ohlander

MY eyes and lips

                                                


    

// Felicia ohlander

HATAR DET!!!!

Idag började vi skolan jag trodde inte det skulle vara så jobbigt som jag tyckte att det var att vara tillbaka!
Men det kändes inte alls bra. Jag gillar inte alls skolan och det känns inte alls bra. FYYYYYYYYYYYYYYYYYYY DEPP!!!!



FÖRSTA SKOLDAGEN AVKLARAD

Den var riktigt seg för vi gjorde ingenting på lektionerna och rasterna var jättelånga! Men kul att se alla igen =) Ikväll skulle jag egentligen till Sofia men det sket sig så nu vet jag inte vad som händer!

Imorn är en vanlig skoldag och sedan skall man träna! Nu börjar rutinerna igen! Har inte mycket mer att tillägga :P / anna

S-CORE

Kl 11.30 har jag och Felicia bokat in oss på ett S-Core pass, någon som gjort det innan? Vi tänkte passa på att sola också, för vi känner oss lite bleka och solningen ingår ju i priset som vi betalar in varje månad - det är kanon!

Sedan vad som händer mer idag vet jag inte. Felicia pratade om att åka till stallet men jag vet inte riktigt vad jag skall göra. Skolan börjar ju imorn, känns helt okej faktiskt! Bara det att mitt schema känns väldigt jobbigt... Men, men, det är bara att bita ihop! / anna



Härliga sommardagar

1 ÅR SEN

Tänkte lägga upp bilder som är från ca 1 år sen ;)
/ anna



















Vad tiden går fort! Dessa dagarna känns som igår!

min kärlek

Jag vet inte vart jag skall börja riktigt. Jag tänkte dela med mig av min kärlek som jag har för min älskling.
Det känns så himla sjukt att man kan bli så beroende av en person på något konstigt sätt. Vi har bara varit tillsammans i 5 månader men vi har "känt " varandra i 5 år nästan. Det känns som vi varit tillsammans hela vårat liv men det har aldrig varit så bra som nu. Det är faktiskt ett under att jag fortfarande är kär i honom så som det sett ut tidigare för oss. Men som mamma säger till mig " Den som väntar på något gott väntar tydligen aldrig för länge" Det hade hon ju väldigt rätt i. Jag väntade och väntade och tillslut så fick jag honom och det blev så bra!

Jag och Victor har vuxit ihop på ett sätt. Vi känner verkligen varandra väldigt väl och vi kan bråka ena stunden men lika snabbt är vi vänner igen.  Vi har båda en stark vilja och blir lätt sura när vi inte får som vi vill haha. Som jag säger ibland till honom när vi bråkar Du både älskar och hatar mig på samma gång. Det är klart att vi bråkar ibland det måste man nog göra till en viss mängd. Men om man inte har olika åsikter borde det vara något som är fel.  Men vi kan knappt vara utan varandra i en dag utan att vi saknar varandra och tycker att det känns som evigheter sedan vi sågs sist det kallas äkta kärlek !!




QUADRAPOP

Verkar som att det inte bara är den yngre generationen som spelar Quadrapop! Haha, nu när jag och Felicia var på väg hem från gymet och satt på bussen ser vi en kvinna i 60-års åldern och spelar Quadrapop för fullt! Haha, jag menar en 60 tant som spelar Quadrapop? Att det inte bara är vi unga som hänger med i utvecklingen är faktiskt ganska skönt att veta ;)

Fikan idag var riktigt, riktigt trevlg! Alltid kul att träffa tjejerna men extra speciellt idag i.o.m att vi inte har träffat Amanda på hela sommaren :) Nu senare ikväll så var jag och Felicia och tränade på gymet, nu sitter jag här med en kopp té =)
/ anna


bakning för Amanda

Det var väldigt längesen vi träffade Amanda. Vi har inte träffat henne på hela sommaren!
Men äntligen idag fick vi träffat henne och vi bakade en kladdkaka åt henne.




Lördag

Lördagen började med att jag och familjen åkte till allum sen åkte vi hem och senare kom victor hem till mig. Tiden sprang iväg och jag fick jätte brottom hem till Alexandra som bor en bit bort efersom hon bor i billdal. Jag mötte upp anna och rusade iväg eller ja rusade och rusade jag har en sådan snäll pojkvän som körde mig till marklandsgatan.

Jag och Anna åkte i vilket fall hem till alexandra där sofia och philippa också var. Vi satt och drack vin och hade det jätte trevligt. Klockan sprang yttligare iväg och vi åkte in till stan i stan gick vi till chez och satte oss och sedan kom victor och martin och deras kompisar och umgick med oss en stund. kvällen blev helt plötsligt rörig och tiden sprang iväg jag och Victor gick hem till honom och sov. Det var den bästa känslan på hela kvällen när jag la mig i hans famn och han kramade om mig när vi skulle sova då kände jag att  " Gud så skönt det var att komma hem och lägga sig bredvid den man älskar mest i hela världen!.

Tack för igår tjejer, ni är underbara !



// Felicia ohlander

SÖNDAG

Jag lever trots allt. Jag har legat i sängen precis hela dagen utan dator och nästan utan tv också. Jag kan ju börja med att säga att jag var ute igår och innan vi gick ut drack vi vin hemma hos Alexandra. Jag kanske inte skulle druckit det vinet för jag spydde som en gris hela natten och då menar jag verkligen hela natten hemma hos Victor jag har sovit två timmar ungefär under hela natten. Jag måste blivigt magförgiftad för så mycket frack jag verkligen inte. Det var en fruktansvärd natt och jag har bara legat hela dagen och tyckt synd om mig själv. Mitt internet har inte funkat idag och inte tvn heller för det har varit något strul med comhem. Min dag kan inte blivigt bättre.

Jag har proppat i mig en massa onödiga kalorier idag eftersom jag känt att det var en dag utan någonting roligt alls då fick jag äta. Men nu har jag ätit för hela veckan idag känner jag fy vad äckligt. Nu skall jag snart sova jag tror jag behöver lite sömn.

// Felicia ohlander

SITTER HÄR

och taggar! Ikväll skall jag och Felicia ner till Billdal för att kröka med Sofia, Alexandra och Philippa :) Vi får se vart kvällen bär men har lite småplaner! Sitter här i underkläder just nu, helt ofixad så det kanske är dags att börja fixa sig! Ajusste, måste äta middag också!

Mycket att göra! Men vi höööörs / anna


ååååååh snygggggggggggggggggggggggg


fyfan!

Usch vad ful och äcklig jag känner mig idag. Mina p-piller har gjort mig ful !!!!!
Det låter jätte dåligt att sitta och skriva att jag är ful och äcklig kanske. Men det är så jag känner mig just nu.
Det är inte okej att känna så som jag gör nu fy vad deppigt.

Jag vill vara nöjd med mig själv och tycka att jag är skit snygg.Det hjälper inte hur mycket än alla säger du är inte alls ful du är jätte fin som du är. Eller vad nu folk säger.
Tänk  Vilken underbar känsla att känna fan vad snygg jag är och vara nöjd med sig själv. Det är inte många tjejer eller killar som är nöjda med hur man ser ut men fan vad deppigt det här är. Jag bantar som fan och tränar men händer inget!
Innan jag började med mina p-piller var jag smal och snygg nöjd med mig själv. Men nu när jag ätit dom pillerna och ändå tänker på vad jag äter och inte stoppar i mig vad som helst ( jobbigt NOG är det att inte kunna äta något gott överhuvudtaget ) så hjälper det ju fan inte!
 Hur avundsjuk är man inte på dom som är smala men endå kan äta precis vad dom har lust med jag hade ätit upp en hel godis affär eller ännu bättre KAKOR och glass är  det bästa som finns!!
Nej fyy , jag får helt enkelt sluta med dom skit pillrena.








// FELICIA OHLANDER

osminkad vs sminkad


Godmorgon

Godmorgon!
Idag vaknade jag hemma hos Anna klockan 07:30.
Om ni undrar varför jag var uppe så tidigt så var det för att Anna skulle åka iväg tidigt till vrångö.
Vi gick upp och drack kaffe sedan gick jag hem och åt frukost med Mamma och pappa. Det var faktiskt riktigt skönt att vara uppe så tidigt när man väl hade druckit kaffet och gått en promenad hemåt.




// Felicia ohlander

"DÖTID" SOM FELICIA SÄGER

Jaaa, då har man suttit här hemma hela tidigt kvällen och bara den sena kvar. Jag gör ingenting och det är sjukt segt! Skall upp tidigt och hjälpa till att städa huset på Vrångö som har blivit sålt nu. Sedan imorn så vill jag festa! Sista helgen nu innan skolan börjar!

Har inte mycket mer att säga, känns som om jag bara gör er som läser det deppiga också haha. Hej svejs / anna

NEW SHOES



Som ni ser så har dom kostat 699:- men jag fick dom för 499:-!
Niiiiiiiiiiice! / anna

RESTAURANG MED PAPPA





Igår tog jag och pappa en sväng ner till Linnégatan och satte oss på den grekiska restaurangen Mykonoz. Åt friterad fetaost som aptitretare, som man blev väldigt mätt på! Men allting var riktigt gott och det var väldigt trevligt!
/anna

FRUKOST HOS MORMOR OCH MORFAR

Dagen eller skall jag säga morgonen? Började med att jag cyklade bort till mormor och morfar för att äta frukost där kl 09.00 med mamma :) Det var jättetrevligt att träffa de små trollen!

Efter en god frukost och trevligt sällskap åkte jag till Fiskebäck med Linn. Ranjan och Felipe kom och höll oss sällskap och senare kom massa av deras kompisar dit också. Åkte hem runt 3 tiden och nu sitter jag här och skall snart fixa mig innan pappa och jag åker till Linné och äter en riktigt god middag på Mykonoz!

/ anna


ÄPPELPAJBAKNING

Igår tog vi ett pass på gymet - bodypump. Det var riktigt jobbigt men man kände att musklerna arbetade! Underbart! Vi åkte hem till mig, så kom Carolina. Vi satte igång med bakandet och resultatet blev u.n.d.e.r.b.a.r.t! Satt och mumsade vår äppelpaj och sedan kom Amina och joinade oss :) En underbart trevlig kväll! / anna













NY DESIGN

Jag hoppas att ni märker att vi har en ny design! Vad tycks? Jag och Felicia är jättenöjda för vi båda ville ha något enklare och mer stilrent. Ännu en gång har vi Josefin att tacka! :)

/ anna

MAMA, I'M COMING HOME



Underbar låt med Ozzy Osbourne

/anna

HIMLAGOTT

Hej, hej, hallå!
Sitter här och dricker té, Kobbs Himlagott. Och det är himla gott! Sitter här och väntar på att tiden skall gå, skall möta Felicia 13.15 för att åka till gymet :) Skall bli väldigt skönt att träna!

Igår så hade jag jättetrevligt med tjejerna men filmen var inget vidare. Salma Hayek hade huvudrollen och Antonio Banderas en liten, liten roll. Den började utspelas på 1920 talet och så fick man följa hennes liv i 2h. Segt! Men har alltid kul med tjejerna!

Imorn så skall jag äta frukost hos mormor och morfar, sedan så bär det av till Fiskebäck med Linn :)
/anna




I NEVER THOUGHT THAT I HAD ANYMORE TO GIVE

Sitter här och lyssnar på gavin rossdale! mysigt, mysigt! Fick köpt mig mobilen och även ett par enkla svarta jeans från Cubus för endast 199:-! Kap! Svarta byxor är skit bra på alla sätt och vis! Mobilen är helt ok! Inte riktigt vad jag förväntade mig men funkar gott och väl!

Ikväll skall jag se film med Amina, Sofia, Carolina och Johanna! Vad det blir för film än vet jag inte :)
/ anna

dötid

Jag hatar dötid!

dötid är det värsta som finns. När man bara sitter ut tiden under dagarna. När man har tapat all sin fantasi om att hitta på något roligt överhuvudtaget. sitta här och glo in i dataskärmen varför,varför?!
Nej fyfan. Det känns lite som om det bir skönt att börja skolan igen då man alltid gör något och uppskattar den såkallade dötiden.

Jag är ingen människa som gillar att bara ta det lugnt en hel dag. jag får panik och måste hitta på något helst hela tiden!
Man blir så himla trött och seg av att bara sitta såhär.


IN TILL STAN

In till stan för att köpa den här mobilen och kanske något annat :)

/ anna


NYVAKEN



Nu skall jag ta och fixa mig lite frukost! / anna

MED AMINA OCH FELICIA

Åkte till 4-gott vid kapell men dom stängde precis, så vi promenerade ner till Vasa Viktoria och tog vagnen till 4-gott i Linné. Köpte oss lite smått och gott, satte på "En shopaholics bekännelser", det var en bra film. Man kände sig lite ensam efteråt, iaf jag! haha

men det var en mysig kväll! / Anna














flytta till sitt eget, ja tack


Tänk vad mysigt att flytta ihop med sin pojkvn som blondinbella och Nils!
Jag är så himla avundsjuk på det. Jag hade verkligen velat att jag och Victor flyttade ihop. Tänk att vakna upp i sitt eget hem som man själv inredigt tillsammans med sin älskling. Vakna upp på morgonen bredvid sin pojkvän sedan göra frukost och mysa till det hemma. Kolla film på kvällarna tillsammans( vilket hade blivigt ett väldigt tjaffs om vilken film jag och victor skulle se på eller vilken kanal på tvn vi skulle kolla på under kvällen. Men det hade gått bra haha.   tända hela lägenheten med ljus och göra allt man precis vill göra. Bjuda hem vännerna på middag hemma i VÅRT hem som vi skapat tillsammans. Nej jag vill verkligen flytta ihop med Victor nuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!




snygg med annas glasögon


Gloomies


EGO






hallå eller

Hallå eller. Jag och Anna har varit och gymmet idag nu på morgonen eller förmiddagen kanske man säger.
Känns ju härligt att fått gjort det idag så har man hela dagen framför sig. Snart skall jag platta håret kan behöver så som min kaluffs ser ut nu.
har jag något mer att komma med Nej det har jag faktiskt inte. Roligt roligt.





// Felicia ohlander

ANANAS


DEN JÄKLA...

Den jäkla cappuchinon igår på Condecco, vid 23 tiden. Kunde inte somna och sov skit! Sååå nu tänker jag på refrängen och kryper ner under täcket!

nattinatti / anna

NORTHERN LIGHTS

Såg en riktigt bra film som hette Northern Lights. När en film är spännande, romantisk och rolig så brukar det resultera med att filmen är bra! Det var inga större "stjärnor" som var med i filmen men det var sångfågeln LeAnn Rimes och hunken Eddie Cibrian! / anna





Hello? Are you for real?


roligt!


Jag och brorsan gick upp igår morse ochgick direkt ut och åkte på ett par sådana här det var ett bra tag sen man gjorde det. Men gud vad kul det är!



// Felicia ohlander

MY LOVE







FELICIA


LIFEHOUSE

I'm falling apart, barely breathing, with a broken heart.

anna

LOVE REMAINS THE SAME

En annan Gavin, Gavin Rossdale! Riktigt skön röst.



/ anna

LAST NIGHT














rea



Köpte den här tröjan på Cubus för 100 kr
satte dit ett skärp i midjan och massa smycken på det.

// Felicia ohlander

Min bebis mage

Nej nu luras jag kanske lite jag har inte någon bebis mage på riktigt så ni kan vara lugna. Jag är bara mätt eftersom jag precis ätit kräfor gus så gott det är.  jag tänker inte berätta om min dag idag. Jag har inte riktigt tiden eller bilderna för det just nu.
Men jag sitter hemma hos Anna nu i vilket fall och vi gör oss iordning för PARTAJ!











PONTUS KAN SIN GREJ

Många bra låtar har jag fått av Pontus. Här är en till med Jason Derulo, riktigt, riktigt bra! Taaaack Pontus :)



/anna

ANNA


NYTT I GARDEROBEN

Kofta från MQ, STOCKH LM, 699:-



ÄR RIKTIGT NÖJD MED KÖPET!

Som ni ser i bakrunden så är det en påse från Raglady också, kan inte visa vad som ligger i den för det är en present till min syster :) och självklart läser hon bloggen!

/ anna

EUROPE MED LACABAANJA

Igår bar det av till stan med Carolina. Fy fan, vad mycket folk! Måste nog vart mer folk där än alla som var på Beyoncé konserten. Vi knödde och knödde oss men kom inte äns fram till Poseidon. Fick bland annat en armbåga i ansiktet, knuffar båda i rygg och mage, haha, det var sjukt trångt och jobbigt! Vi höll ut i ca 10 min, sedan började vi dra oss ut men bara det tog ju 15 min. Vi träffade på Philip, Alex och hans tjejkompis, så vi gick runt med dom ett tag. Dom skulle vidare ut, men vi drog hem och drack té! haha, men vet ni vad? lika mysigt det!

/ anna
snygg


crazy kitten


framför oss


bakom oss


som ni ser så var det väldigt mycket folk...

haha,oh yeah


hahahah, no words


Fredag

Hello bloggen,bloggläsare,bloggfreak,blogghatare vad som helst!
Här sitter jag och dricker cola light såklart. Jag har haft en super mysig dag med min underbara kille!
Vi vaknade hos mig i morse och gick upp åt frukost och sedan åkte vi iväg till havet för att vad vi trodde att vi skulle göra "sola" och kanske bada. Men det var så fruktansvärt kallt ute så vi låg och frös. Inget för oss två så vi köpte med ossen glasspinne var och så åkte vi hem till mig och satte oss på balkongen och myste.

Nu har jag ätit middag med mamma som blev havregrynsgröt haha jag och mamma älskar det. Vi har även spelat yatzy jag och mammsen.

                                                                   Pussen!


UNDERBAR SKÄRGÅRD

Södra skärgården i Göteborg är så sjukt fin! Tog mig till Saltholmen, inte mycket folk. Underbart! Tog mig ett dopp i det blå, la mig på filten som var anpassad efter solen. Tog inte lång tid innan det började blåsa. Och det blev bara värre och värre! Pinade där i 2 ½ timma innan jag fick nog och åkte hem.

Nu har jag legat i soffan och känt mig allmänt depp. Satte mig vid datorn, med hög musik på och blev genast på glatt humör! Ikväll blir det Europe med Carolina, nice!

/anna


DAVID GUETTA

EVERYTIME WE TOUCH




/ anna

MORGONKAFFE!

Sitter här och dricker mitt morgonkaffe nu. Jag och Felicia hade egentligen tänkt gymma nu på dagen, men tack vare vädret så bestämde vi oss för att gymma ikväll istället :)

Vet inte vilket hav jag skall ta mig ut till men det lutar nog mot Saltholmen eller Fiskebäck!
Ha det fint så hörs vi sen / anna


GAVIN DEGRAW

5 av mina favoritllåtar med Gavin Degraw!

Gavin Degraw - Just Friends



Gavin Degraw - Cop Stop



Gavin Degraw - young love



Gavin Degraw - Stay



Gavin Degraw - Crush



/ anna kristensson

HELLOOOOOO, I'M ALIVE

Jaa, som ni ser hade vi ju sconeslunch hemma hos mig igår, det var jättemysigt och jättekul att träffa Johanna som verkar ha haft en underbar vecka i Rhodos med sin boy Eric :) Senare på kvällen åt jag och Felicia middag tillsammans, åkte och tittade en stund på Victors match och sedan begav det till mig igen!

Vi kollade på filmen "How to lose a guy in 10 days" som vi har sett ett x antal gånger, men alltid lika bra!

Idag så har jag vart hos min syster hela dagen! Har varit en underbar dag ute på altanen i solstolarna :) Camilla och Lucas doppade sig t.o.m i poolen men det var för kallt för mig! Vi hade en mysig lunch också med vattenmelon, gifflar och pepsimax :) Åt en trevlig middag där innan Camilla körde hem mig :)

Blir nog en lugn hemmakväll nu! / anna



Jag och syrran på hotellrummet i London, April 2009 :)



Lucas, i slutet på maj, några dagar innan han fyllde 2 :)

Mycket Felicia nu på bloggen !





Gårdagen

Hemma hos mig åt jag och Anna middag som vi lagade




Godmorgon

Godmorgon.
Jag vaknade hemma hos Anna runt 09:20 och vi gick upp och tog på oss och drog ut på en powerwalk innan frukosten.
Sedan när vi kom tillbaka gjorde vi oss frukost och satt och myste framför frukostbordet en lång stund.
Nu skall jag snart gå hem till mig sedan skall jag träffa Victor!



// Felicia ohlander

godkväll

Nu  skall vi kolla på Film jag och Anna. Det är min älsklings film så tjingeling!!



Dagens outfit

Pappas gamla jeans som jag stylade till shorts
bodyklänning" ifrån Gina tricot
Rosa kofta från gina tricot
skärp ifrån mormors garderob


SCONES LUNCH


Får Fan aldrig nog!


THERESE JOHANSSON ROJO

Såg precis klippet om Therese Johansson Rojo som Felicia har lagt ut. Jag blir så jäääävla arg! Hur kan två 16åringar ens tänka tanken att vilja döda och sedan genomföra det?!?! Jag vet inte riktigt vad jag skall skriva för jag är så arg. Något fel måste det vara i deras huvuden och jag önskar, jag önskar att man hade kunnat ge dom livstid. Vissa är helt emot livstid, men har man dödat någon, tagit ett liv från en oskyldig människa så tycker jag att den ansvarige för detta kan sitta bakom lås och bom resten av livet. Men Sveriges fängelse är för bra, för bra för folk som har skadat, dödat, rånat, våldtagit etc. människor! Dom förtjänar att lida, och då skall dom verkligen lida. För det dom har gjort mot dessa människor kommer att finnas kvar föralltid, om det så är i psyket, fysiskt eller hos ens nära och kära som föralltid kommer att sörja.

/anna

R.I.P Therese

Det är så fruktansvärt hemskt att kolla på den här videon. Även om jag inte känner henne så föll tårarna ner ifrån min kind.

godkväll

Godkväll på er!
Jag har ju inte bloggat på år och dar känns det som. Jag har iallafall varit sjukt dålig på att uppdatera och skriva inlägg!
Min dag idag har inte varit händelserik överhuvudtaget.

Vaknade upp hemma hos Victor vi låg och drog oss ett tag och sedan gick vi up och käkade frukost och läste tidningen som alltid vid bordet hemma hos honom på morgonen haha. Soffmys och en massa pussar senare körde han hem mig för att jag skulle träna. Ganska sjukt att man blivigt så bortskämd med skjuts när man har en pojkvän som har körkort men och andra sidan är han VÄLDIGT generös med att köra mig. Vilket jag är glad för vilken guldklimp till pojkvän jag har!

Det blev inte någon träning eftersom jag har kvar mina blåsor på fötterna så jag inte kan ha på mig några andra skor än gladiator skorna som är öppna. Jag städade här hemma och sedan somnade jag i någon timma. Anna kom hit och spelade yatzy med mig och sedan dess har jag bara suttit hemma.

hoppas ni haft en trevlig kväll  nu skall jag sova godnatt!



TA MIG TILLBAKA TILL DAGAR UTAN LAGAR


// FELICIA OHLANDER


VIDEOS FRÅN FELIPES LAND - HÄLLESÅKER








MUSIKER, JA VISST



BUBBLEBATH

Tog mig nyss ett skönt varmt bad och nu sitter jag här med en kopp kaffe och lyssnar på Josh Groban. En sån otrolig röst, helt otroligt!!! Får ju gåshud när han tar i!



På tal om ingenting, så tog jag en kort joggingrunda förut på max ca 10 min. och jag flåsade som ett djur! Min kondition är nere på botten ifall jag jämför med då jag spelade basket. Herregud säger jag bara! Gjorde även några utfallsövningar och dom tog knäcken på mig!

/ anna

HAHA VIDEO FRÅN LOTTA PÅ LISEBERG

Haha, kolla slutet!



MÅNDAG 10/8

Först var det Lotta på Liseberg som gällde! Haha, det var faktiskt kul och man fick sig en del goa skratt. Vi drog därifrån strax efter att Bingon hade börjat, vi åkte hem till Victor och spelade lite olika spel :) Sedan kom Emil också, så dom satte sig vid pianot och gitarren och satte igång och spelade och sjöng :) Senare på kvällen så tog vi med oss värmeljus och filtar, så satte vi oss på Victors uteplats och pratade om allt och inget. En riktigt trevlig kväll!

/ anna















LOTTA PÅ LISEBERG!

Snart åker vi in till Liseberg, jag och Felicia med hennes mamma och moster :) Vet ej om det är några mer vi skall åka med haha. Men det skall iaf bli kul att komma till Liseberg för en gångs skull, men nästa gång jag är där så skall jag allt åka det mesta! Då får det bli en heldag på Liseberg!

/ anna


Power walk / jogging




Kom hem ifrån att ha varit ute och power walkat och joggat lite i slottskogen. Men jag var så dum att jag inte tog på mig strumpor i mina skor så nu haltar jag och har världens äckligaste blåsor under fötterna. AAJ!

EN VÄLDIG MYSIG FIKA

Jag, Carolina, Felicia och Sofia möttes på Markland i ös regnet! Jäääklar vad det regnade igår! Vi skulle egentligen se på filme L.A Gigolo, men det var nästan utsålt så vi beslutade oss för att ta en fika istället. Vi åkte till Café Vasa för att jag ville ha min efterlängtade cocosboll, men dom var slut :( Blev en god paj istället, Amina kom och joinade oss lite senare :) Tack för en jättetrevlig fika tjejer!

/ anna







MIRANDA KERR





// FELICIA OHLANDER

Det är så här jag skall se ut !


AT FELIPES PLACE

Igår så tillbringades kvällen hemma hos Felipe!









Hann inte ta mycket mer bilder! / anna

blond eller brunett?

     BLOND VS BRUNETT

yesterday


bra jobbat lindsay


GÅRDAGENS DAGSTRIPP TILL HÄLLESÅKER!






























SHOPPAT

Igår när jag var i stan, tog vi en runda på Gina Tricot och jag fick med mig detta hem!






/ anna

EN KVÄLL HOS FELICIA















puss på er!

FIKA MED LINN

Linns blogg









JAG IDAG







år tillbaka .. sjukt gamla bilder


JUICE



Haha, underbar!!!

Sitter här med ett glas juice efter att nyss har fixat garderoben (galga, vika, slänga, "varför köpte jag den här"). Var inte roligt men det var behövligt kan jag säga! Idag var det träning som gällde för mig och Felicia. Blev fram&bak-lår, biceps, rygg och mage samt 10 min på bandet :) Ikväll får jag se vad som händer, är riktigt sugen på att se Moulin Rouge!
/anna

BAKSMÄLLAN

Jag och Sofia joinade Fibbe och Ranjan på filmkväll och det blev "Baksmällan/ The Hangover"!!! 5/5! En riktigt bra film som jag tror att alla som har sett rekommenderar!

Tack för en trevlig kväll :) / anna




MIN FÖREBILD '// FELICIA


Regn regn....

Nu sitter jag här hemma hos Anna och dricker Té det regnar ute.
Gud vilken fin sommar vi har här i Götet. Men jag har vant mig så klaga är väl ingen idé att göra nu när vi bor i det här landet , som för varje år bara försämras med en massa regn.
Klockan 3 åker jag och anna in till stan och tränar på gymmet sedan blir det fika med Gabriella.



// FELICIA OHLANDER

Söndag




Filmkväll med Anna och Lina Glass,popcorn och coola tittade på Sex and the city the movie.
Mysigt.


Lördag


BILDER

Hos Lucas

















Jag och Felicia har varit duktiga och köpt gymkort på Sportlife! Känns riktigt bra, och efter gymmet så unnade vi oss detta:



MITT INTERNET...

Mitt internet har inte funkat de senaste dagarna, därför det inte har blivit några bilder från vad som har hänt oss det senaste pga att alla bilder ligger på min dator!

Men nu kommer alla bilder upp!
/anna

RSS 2.0