MARDRÖMSSMEKMÅNAD

Heidi och spencer är fast i Mexico, isolerade på sitt hotell med masker och får inte lämna hotellet. Eftersom det är svininfluensan som befinner sig i mexico just nu. roligt smekmånad dom fick sig stackare.



It´s not the person I love , but the picture is amazing


Stan med min brud



Fikan med Sofia

Fikan med sofia igår var jätte mysig på alla sätt och vis!
helt sjukt gott med sommarväder jag är så glad.




Träffa zzzzzzzzzzzzzzzzooooooooooofia

Jag skall snart in till linné och fika på condeco med Sofia. Vi skall sitta på uteserveringen och fika hela kvällen och bara skratta och snacka en massa skit som alltid ! Det dröjer alltid för lång tid innan vi ses mellan varje gång. Men vi skall ta upp våran goa kontakt igen. Idag är jag på bra humör jag har utfört bra saker idag och då känns de genast bättre. Pluggat,mötet och varit i skolan + lämnat in lappen till jobbet. Det är så skönt att det var min sista dag den här veckan i skolan för imorgon är det hvitfeldskadagen och på torsdag åker jag till varberg!





smisk på de // Felicia ohlander

Hello monday

Måndag är kanske inte alltid den bästa. Den började inte alls bra. Men den blev bra senare under dagen när victor kom hem till mig och pussade på mig ! Det är konstigt igentligen att en person kan göra en så glad. Det känns som man glömmer bort allt annat just för stunden. Nej de är mysigt !



Spencer och heidi, gifta tillslut!



smisk på de // Felicia ohlander

LONDON, HERE I COME!

Tjeeeeeenare!
Idag åker jag och syrran till London, det skall bli såååååå kul! Helt sjukt! Fan vad härligt att komma bort lite men jag är lite orolig över flygningen dock...

Men ni får en härlig uppdatering med MASSA bilder när jag kommer hem! Ha det bra här i Sverige så hörs vi!
/ anna


klaga inte över dig själv, gör något åt det !

Springa tusen mil och tusen till. bränna på en fet solbränna. hårdträning. självkänslan på topp.
HERE I COOOOMEEEEEEEEEEE!
godnatt and hello to my new day with my new start!



smisk på de // Felicia ohlander!

fika mys på balkongen


Jag är lycklig med dig


Mys med Victor






Idag vaknade jag och Victor upp vid halv 9 tiden. Det var härligt att vakna så tidigt eftersom vi hunnit med massor  med saker idag. Vi käkade frukost i solen på min bakong och sedan åkte vi ner till frölunda där victor shoppade lite saker. Sedan åkte vi till stan och satte oss ute i solen vid kanalen. Det blev även en tripp till triumfglass !
klart dagen blev bra med en sådan underbar kille som jag har.

smisk på de // Felicia ohlander

Sångare BLAIR !!



Smisk på de // Felicia ohlander

STAN

Jag,Anna och Lina gick ner och satte oss på Fröken O. Vi satt i solen och käkade och drack kaffe jätte mysigt. Vi satt där i 2 timmar och bara hade det gott , sedan gick vi på stan en sväng och jag fick köpt en T-shirt och ett hårband. Nu sitter jag här och dricker äppel juice med is bitar i. ikväll skall jag vara med Victor får se vad vi hittar på !


Anna


smisk på de // felicia ohlander

SOPPA

Jag är jätte mätt nu puuh. Jag har precis ätit middag och idag blev det champinjon soppa och till det såklart knäckebröd med ost ! Jag älskar alla soppor jag smakat på hittils iallafall.  Det är alltid roligt och gott med soppa. Jag har alltid gillat det och de är enkelt också vilket är en annan fördel. 

Det är skönt med en dag utan tankar angående skolan ,att bara göra vad jag känner för idag. Jag skulle behövt springa iväg och solat men nej det skippar jag nog idag  faktiskt. Jag måste skärpa mig snart blir det solning,slingning och nagelförlägning.



smisk på de // Felicia ohlander

KVÄLLSMAT



/ anna

GRÄNSER!!

Det är inte klokt! Det här är absolut inte okej. Jag tycker de är snyggt att vara smal det gör jag verkligen. Men det här är inte okej någonstans. Det är verkligen inte snyggt och hon ser ut att falla ihop vilken sekund som helst.
Det måste sättas gränser på hur smal man vill bli. Idag är det mer hysteri om bantning och vikt än någonsin förr.



Smisk på de // Felicia ohlander

Perfekt!

Men helt rätt klädsel Vanessa hudgens jag älskar den.




smisk på de // Felicia ohlander

THE MEMBERS

Men hallå vilket skönt band jag helt missat .Lite sådär halv risigt och slitet band men de är skön musik. Jag sitter och lyssnar igenom the sounds men plötsligt kom det upp en låt med The members  och den är verkligen bra. Jag får tillbaka lite musik känsla från några år tillbaka. Ni alla kanske har hört låten men jag har iaf inte hört den.




SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER

FOTBOLL

Jag är sämst på att lägga upp mina dagar. Idag hade vi fotbollstunering med skolan. Vi var i lisebergshallen där det var tunering mellan 4 lag. Alla var som galna och stod och skrek,hoppade och hejjade. Det var en väldigt amerikansk stämning med maskottar,dance crew och en massa annat. Men det var faktiskt ganska roligt att se på.

Jag förstår verkligen inte hur jag tänker. Helt seriöst jag kom hem för någon timma sedan lagade mat och tittade på The hills. Jag har prov i morgon som jag verkligen behöver plugga på men jag sitter endå vid datorn eller tvn min motivation är minus noll när det gäller skola. Nej jag måste skärpa mig ! Måste gå och plugga lite och sen skall jag träffa min älskling!




smisk på de // Felicia ohlander


MARTIN WESSBERG



I love you♥ / anna

IGÅR, TISDAG 21/4




Godnatt




Godkväll!  Har jag något roligt att komma med, nej inte direkt.
Men jag tänkte endå skriva av mig lite innan jag går och lägger mig. 
Idag har jag varit i skolan först och därefter blev det en lång fika med Camilla. Det är alltid lika roligt när vi tar en fika för den blir alltid så lång utan att man märker att tiden springer iväg. Men vi har alltid mycket saker att prata om så det är kul!
Nu skall jag faktiskt skynda mig i sängen så jag somnar i tid skall upp klockan 06:30. Det gillar vi inte.


ÅÅÅÅH SÅ UNDERBART!

Ni som inte har lyssnat på Hinder får allt ta och göra det! Dom är sjukt bra!

Sen så tror jag att de flesta har hört låten "bed of roses" med Bon Jovi, och tänk då en mix utav dessa två. Låten och bandet, kan ju inte blir annat än underbart!

Så här har ni det! Tycker det låter lika bra som orginalet! / anna

TAKE A BATH

Jag och Felicia var här och tjöta och pluggade lite Engelska. Gick upp till Susannes jobb och satt där och tjöta. Nu skall jag sätta på Bon Jovi högt som fan och lägga mig i ett varmt skönt bad, skall också passa på att göra en kroppspealing och ansiktsmask =) / anna


HAHA!!!!!!!!


Monday!

Jag sitter och lyssnar på gamla godingar från ronan keating. Jag har precis ätit havregrynsgröt och skall snart gå till läkaren och kolla upp vad det har varit för fel på mig. Hoppas inte dom tar en massa blodprover,  jag är livrädd för sådant!
Sedan blir det plugg hela dagen så roligt skall jag ha det här hemma idag.



SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER


GODNATT





avslutar dagen med en bild på min otroligt söta hund. Hon är en riktig cool brud hon.
Nu är det dags för mig att bädda ner mig i sängen. Måndag imorgon vilket innebär tillbaka till  den tråkiga  verkligheten.
SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER

TJOCKIS DAGEN

GLASS I StORA LASS. CHIPS MED DIPP.BALLERINA KEX

sjukt gott med massor av goda kalorier. Söndagen har varit en riktig tjockis dag. Men usch så illa jag mår nu efter allt.
det tar jag igen imorgon med träning och nyttig kost !




SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER

Lördag

Räkor och vin , hemmakväll med victor martin anna sebbe hans tjej, mamma och pappa. Kvällen sprang iväg men bra blev den.



7 DAGAR KVAR TILL...

... London!

Åker dit med Camilla, 3 nätter! :) Skall bli så jävla roligt!


SMISK PÅ DET! / ANNA

FRUKOST



Havegrynsgröt med mjölk och hallonsylt! Gott och mättande!

/ anna

FELICIA OHLANDER


GUDINNA

Hon är en Gudinna. Jävligt snygg,framgångsrik och har en galen och rolig personlighet.
Nej jag gillar verkligen Carolina gynning!






SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER

music

Jag drömmer om att bli berömd och stå på scenen och sjunga med coola scenkläder och en massa publik som älskar det jag gör. Jag har alltid älskat att sjunga enda sedan jag lärde mig att prata. Alltid har musiken varit det bästa som funnits för mig. Jag lyssnar ,sjunger,dansar och mår så jävla grymt av att ha på på högsta volymen. Jag skulle verkligen jobbat med musik. Det hade varit hur grymt som helst. jag kan vara på det deppigaste humöret men så får jag på lite musik och då känns allt genast bra igen!




Nu sitter jag och lyssnar på musik högt som bara den. Lady Gaga´s album är faktiskt grymt jag är halv sur men snart skall jag möta upp Anna och så skall vi hem till henne. Käka och sedan äta youghurt glass !

SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER

Morgon sol!

Morgon solning på balkongen med Mamma.
Jag  och Mamma satt på balkongen och solade det var sjukt varmt. Kan behövas lite sol när man är så blek som jag är nu. Jag måste verkligen börja sola igen!

SMISK PÅ DE / FELICIA OHLANDER



JESSICA SIMPSON - ANGELS


MYS PÅ BALKONGEN




Mys på balkongen med frysta hallon, vanilj kesella och Rabarbergrädd té med mamma.
/ anna


MAXI YATZY

Håller med Felicia! Så underbart väder att man kan inte vara på dåligt humör! Ikväll skall jag bara vara hemma och inte göra någonting, vilket inte händer ofta!

Skall strax göra mig lite te eller kaffe har ännu inte bestämt mig och spela Maxi Yatzy, jag och mamma har blivit addicted!

/ anna



TORSDAG

Hello. Nu har precis Anna och Amina gått. Jag skall snart ställa mig och steka pankakor till pappa och sebastian och jag skall äta ärtsoppa. Det är så sjukt gott ! mycket senap skall det också vara i soppan. Idag är jag på bra humör det har med vädret att göra , det är så skönt med våren och snart har vi sommarlov!
ikväll skall jag på bio med pojken min. Vi skall se fast and furious . Det skall bli jätte mysigt !♥
 
                                                                      

l
love you


smisk på de //Felicia ohlander


FIKA STUND

FIKA STUND HEMMA HOS MIG.
Det blev frukt och digestive + en jätte god smoothie med Jordgubbar och kesella vanilj !


Skolan


GREY'S ANATOMY

Sitter här efter dansen, nyduschad och fräsch! Skall ta och fixa mig något att äta innan jag bäddar ner mig i sängen framför Grey's Anatomy! Hoppas ni har haft en trevlig dag!

/ anna

14 APRIL



Istället för lunch så gick vi och Lina ner till Espresso House, vasa, för en lunch :) Blev som vanligt scones & té!

Mexx ringde idag så jag hoppade in mellan halv 3 och halv 6, lite extra pengar är ju aldrig fel! Sedan mötte jag upp Martin på torget så åkte vi hem till mig, bjöds på currygrytan med kyckling och ris! Yummie! Sedan har vi bara chillat hela kvällen och vi skall strax lägga oss i sängen och se på tv!

/ anna


Påskafton 09, hos Martin


BAD UPDATE, I KNOW!

Som ni ser är det bara Felicia som har bloggat det senaste, har inte orkat blogga om jag skall vara ärlig :D Men nu kanske jag är "back on track" igen?

/ anna


MORGON

hello. Jag skall snart ta bussen till marklandsgatan och möta upp Anna , sedan blir det skolan. Efter skolan skall jag Plugga och plugga ännu mera. Sedan blir det en joggingrunda idag också hoppas jag att jag skall hinna med.
Jag skyndade mig i morse med frukosten och fixade mig för jag tänkte att jag skulle hinna se på The hills nya avsnitt som kommer ut på tisdagar. Men såklart hade det inte kommit ut ännu så jag fick sitta vid datorn och snoka runt. Nu skall jag borsta tänderna och göra iordning mig innan jag åker iväg.

SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER


DEPP



Det är inte sant hur deppigt det är att det är måndag idag sista dagen på lovet,  innan skolan börjar igen. Jag tycker de är jätte deppigt. Jag har verkligen haft ett skönt lov. Det har varit riktigt skönt!
Jag hade gärna haft flera veckors lov till. Det är så tråkigt att komma tillbaka till skolan. Ingenting där får mig att vilja gå dit. jag hatar verkligen det. Det är synd att det känns så, för så skall det inte kännas när det är där jag spenderar min tid på dagarna för det mesta.

Wellwell, jag får väl bita ihop vad annars skall man göra?
Nu snart skall jag och Min familj åka hem till Farmor och äta middag. Det kommer att bli en jätte god middag!
ha en fortsatt trevlig kväll.




SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER.

PUSSEN







Idag vaknade jag och Victor vid 12 någongång tror jag. Vi gick upp klockan halv 1, usch vad jag inte tycker att det är okej igentligen. Men vi kom hem rätt sent igår så att det gjorde inte så mycket att gå upp lite senare idag.
Nu sitter jag och väntar på Anna och Martin som skall komma hit och fika med mig. Det är ju "lördag" idag. Jag vet inte riktigt ifall det kommer att kännas som en lördag när det igentligen är söndag. Men alla är lediga imorgon så det får bli en lördag idag. Jag klagar inte för det , jag gillar lördagar.
smisk på de // Felicia ohlander

LÖRDAG HOS MARTIN










TACK FÖR IGÅR ANNA,JOHANNA,ERIC,MARTIN,VICTOR♥
SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER

Fredagkväll hemma hos johanna


FIKA I SLOTTSKOGEN

FREDAG

Jag, johanna och Anna gick ut i det goda vädret. Vi promenerade till slottskogen där vi satte oss och tog en fika.
Det är verkligen super skönt att man bara kan sitta ute och mysa på alla uteserveringar.


Torsdag






I Torsdagskväll var jag och Anna hemma hos mig och satt och lyssnade på musikvideos och hade det trevligt med min bror,Mamma och Pappa. Senare kom även Martin och Victor .Det blev en trevlig torsdag.

SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER

GLAD PÅSK!!!

Nu är vi här hemma hos Martin, skall strax börja förbereda för ikväll :) Victor, Johanna & Eric kommer hit och joinar oss ikväll med middag och annat gott! ;)

GLAD PÅSK!


Jag och Amina






Jag och Amina skolavslutningen förra året.

Fika på stan

Nu kom jag precis hem från en fika på stan med Camilla och Anna. Vi satt på Fröken O och fikade. Efter fikan gick vi runt och kollade en snabbis i få affärer men jag hittade en jätte söt vit blus och en randig  t-hirt jag velat ha ett tag nu.





SMISK PÅ DEET // FELICIA OHLANDER

YO

Jag lever iaf , om ni hade trott något annat vill jag mena. igår  var jag hos min moster i lindome med Mamma och så var även min kusin johanna ,som är tjock och gravid nu med och hade det mysigt där i huset. Vi åt jätte god mat och sedan hade vi spa kväll. Det var jätte trevligt. Nu är jag avslappnad iaf lite haha.

Nu skall jag göra iordning mitt rum och sätta in en stor gosig säng i rummet. Det kan vara bra att ha nu när pojken min och jag skall ligga och gosa hela nätterna.

SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER


TUESDAY

Efter jag och Martin hade hämtat Lucas så gick vi en promenad hem från dagis och åt isglass!




have a nice day! / anna


MONDAY

Ja, då har vi varit vakna sen innan 8! Vad händer resten av dagen? Jag har redan varit iväg till ungdomsmottagningen, handlat choklad och åkt hem igen! Och klockan är strax 12. Helt sjukt hur mycket man hinner med om man verkligen vill.

Medan jag var på um. så passade Felicia, Lucas =)
TACK GUMMAN!
Några bilder som dom tog i morse.



/ anna

SUNDAY



Felicia ohlander



Godmorgon






Godmorgon !
jag har ätit frukost,städat kollat på tv och druckit té redan och vad är klockan 10:25 inte dåligt.
Jag skall snart hoppa in i duschen och göra mig fräsch.
Sedan blir det iväg till Annas syster där Anna passar lucas i några dagar och jag skall passa honom imorgon på morgonen när Anna skall iväg =)
Nu skall jag hoppa in i duschen.

SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER

Lördag med Gabriella

Jag och Gabriella skulle kolla robinson och äta thaimat och så blev det. Efter thaimaten och robinson gjorde vi oss iordning och drack en drink innan vi gick upp till Fanny som fyllt år och skulle fira det med lite party. När vi kom hem till Fanny var det inte som vi hoppades på att det skulle bli. Det var folk där som förstörde hela party stämningen så att allt blev lite sådär kaos. Vi kände att vi ville gå hem och dricka Té på min balkong istället och bara sitta och prata och mysa.



2 MÅNADER FIRAS MED...

... kebabpizza!


Det har gått 2 månader nu, tiden bara rinner iväg! Antar att det kommer bli många månader framåt ;) Idag har vi bara myst och på onsdag när du älsklingen, Martin, fyller 19 blir det ännu mer mys! Vill ge dig din present nu och kleta tårta i ansiktet på dig! Haha, vi kommer har riktigt roligt framöver kan jag lova dig, Martin!

Puss på dig! Älskar dig!

ANNAS MOBILKAMERa




LÖRDAG

Jag och Anna har varit och jobbat imorse. Det var faktiskt inte alls jobbigt idag och det var till och med lite roligt. Vi var jätte snabba och klara snabbt. Efter jobbet åkte vi hem till Anna och drack lite kaffe och käkade goda små våfflor som man värmer i brödrosten goda. Sedan hade det blivigt sådant fint och varmt väder igen så vi gick ut på en powerwalk ner till hamnen vid röda sten och satte oss i solen och njöt.


mina våfflor med hallonsylt                Annas våfflor med Glass och hallonsylt









FREDAG

Jag och Anna gjorde inte mycket en fredag som den här. Jag vaknade vid halv 12 inte likt mig. Men Jag gick upop gjorde mig en god frukost och kollade på The hills. Sedan blev det möta upp Anna så gick vi iväg och köpte ärtsoppa. Senare gick vi hem till mig igen och lagade pankakor med ärtsoppa och senap. SÅ GOTT !

Vi har inte gjort någonting alls den här fredagen på grund av att vi skulle upp och jobba idag på lördag morgon vi fick stiga upp klockan 5 på morgonen så för oss var det sängdags vid 10 igår kväll.



TORSDAG

FIKA HOS MIG MED VÄNNERNA FRÅN KLASSEN Í HÖGSTADIET





Det var jätte trevligt att träffa godingarna samlade igen. Vi snackade om allt nytt som hänt och skrattade en massa!
Mycket trevligt hörni.






KVÄLLEN  fortsatte HEMMA HOS TOBBBEE!



Niklas och Anna



ANNAA


TOBBE MAN SJÄLV



TREVLIG KVÄLL DÄR HEMMA HOS TOBBE OCKSÅ !


smisk på de // FELICIA OHLANDER



NY SKÖN LÅT



Ni kanske undrar varför jag lägger upp så många musikvideos men på datorlektionerna så finns det inte så mycket att göra utan att man tittar runt på youtube!

Den här låten är riktigt skön:
Justin timberlake feat. Ciara - Love & sex & magic

/anna

PLAY WITH THE CAMERA


Torsdag

Nu är jag hemma igen från stan. Jag Mötte upp Camilla på Schillerska där jag även träffade mina gamla klasskamrater. Saknar de goda gänget. Jag och Camilla tog oss ner till stan och mötte upp hennes vänner där vi satt och snackade ett tag sedan gick vi och satte oss på uteserveringen på SweetCB.  men min jävla yrsel kom tillbaka när vi satt där så jag fick bedra mig hemåt hatar att det blir så på fel tillfällen måste kolla upp det ordentligt.

jag har precis ätit min goda smoothie som består enbart av  frysta jordgubbar och en banan. Verkligen jätte gott.
Senare ikväll skall gamla gänget från högstadiet komma hem till mig på en fika det skall bli hur roligt som helst att träffa alla godingar.




smisk på de // Felicia ohlander

THE KOOKS - SEASIDE



En härlig låt i det fina vårvädret! (Rekommenderad av Martin)
/ anna

Godmorgon

Hello everybody!

nu sitter jag här hemma hos Anna och vi håller på att göra oss iordning. Vi hoppades på att åka till Stockholm idag men vi har ännu inte fått besked från jobbet om hur det blir med ledigheten. Jag skall snart in till stan och möta upp Camilla för en fika i solen. Det ser tyvärr ut att bli molnigt helt plötsligt när det har varit strålande sol hela morgonen de är väl typiskt.
Well well . Nu skall jag kila






Smisk på de // FELICIA OHLANDER

OH VILKEN HÄRLIGT DAG!

1 april har varit fantasktisk härlig dag. Jag har varit hemma idag och vädret har varit helt otroligt skönt. Jag har kunnat gå i tröja hela dagen och inte frysigt en sekund.  Från att varit så dåligt väder till det här underbara sommarvädret man hinner inte med.

Jag träffade sofia idag och vi åkte till triumf och satte oss i solen och åt en Glass där i solen.
Det var jätte kul att ses igen fy vad roligt vi har. Senare kom Victor också .  Tränat har jag också hunnit med jag och Anna åkte till Dansen och nu är jag hemma igen och äter knäckebröd.

En riktigt underbar dag!



The hills


HAR DET HÄNT ER?

Att ni går upp som vanligt, så kommer ni på strax innan ni skall åka till skolan "fan, jag har ju sovmorgon". Detta hände mig och så jag hade kunnat sova längre än att gå upp 06.50! Men tur att jag inte hann åka till skolan :P

Onsdag idag :) Imorn torsdag och sen är det heeeeelg!
/ anna



Lite avundsjuk blir man när man ser hur härligt min bror och hans tjej hade det i Thailand!

RSS 2.0