HELGEN I BILDER

FREDAG



LÖRDAG - KALAS FÖR LUCAS OCH JÖRGEN




SÖNDAG - SOLAT OCH BADAT, FÖRST PÅ ALTANEN OCH SEDAN MARHOLMEN

 

Tack för en härlig helg!
/ anna

Frukost på balkongen





Äntligen lite sol ute eler strålande sol!
Jag är så glad och om 4 dagar drar jag till BULGARIEN!

/// FELICIA OHLANDER

GRATTIS BROR TILL STUDENTEN

Grattis till studenten brorsan!
Idag var det sebastians tur arr springa ut och vara glad. Jag har varit döds trött hela dagen och bara vräkt i mig onödiga kalorier som jag sitter med en fruktansvärd ångest för nu. Jag kan inte sluta äta heller men ímorgon är en ny dag.  Vad mer kan man göra jag är också en människa med sug. 

Imorgon är det fredag då skall jag upp tidigt och ut och springa eller så blir det en powerwalk med amelie ( brorsans flickvän)  som sebastian lämnat här hemma medans han är ute och festar. Sedan blir det att åka med Anna till frölunda torg och köpa studentpresent till Victor också.





// FELICIA OHLANDER


RÖDA NAGLAR



Inför Sebbes student imorn!
Blir svart, vit och röda naglar!

/ anna

GRATTIS TILL STUDENTEN RONJA!

Vilken trevlig dag jag haft idag.Den har varit grymt skön och tiden bara sprang iväg.  Jag har varit på Ronjas studentmottagning först var vi utanför hennes skola vid 12 tiden då det var utspringning. Efter utsprigningen gick jag och Eriqa hem till henne en stund innan vi åkte hem till ronja. Jag fick byta till leggins för jag hade ett par jätte korta svarta shorts på mig så jag visade lite för mycket hud tydligen eftersom killarna blev som galna. Äckliga slisk gubbar som tutade och visslade vad är det här för något? skall man inte kunna gå barbent längre här hemma i sverige heller.

Hemma hos Ronja käkade vi god smörgåstårta och tårta. Tårtan var jätte gullig med en bild på Ronja från när hon var en liten plutt , sötungen.  Tiden bara sprang iväg och jag kom hem för en stund sedan. När jag såg ronja ta studenten tänkte jag verkligen på att det är värt att gå klart gymnasiet och uppleva en sådan dag.




/// FELICIA OHLANDER

JUST NU...

... så är min favorit låt "meaning" med Gavin DeGraw :) LOVE HIM!!!



"Love has a reason, there's a meaning to the world, we're giving love"

/ anna

DET BLEV INGEN...

... lektion kvart i 10. Nästa börjar kl 12 istället så det är riktigt skönt :) Är sjukt uttråkad, sitter här och lyssnar på musik. Har ingen aning vad jag skall göra i ca 1 timma till, typ bättre att vara i skolan?

jaja,
/ anna

VÄDER



Ser ut som vi får sådant här väder i Golden Sands, inte illa :)
/ anna

KAFFEDOS!

Sitter här med en rejäl kopp kaffe med hopp om att jag skall piggna till! Vaknade 07.30 och vagnen gick 07.42, jag hann ta på mig och sminka mig, samt hinna till vagnen nästan utan att springa! Nästan rekord va?

Hade en utvärderingslektion och nu börjar nästa lektion kvart i 10, så jag måste egentligen gå nu! Men jag har hunnit slänga i mig lite frukost iaf :)

N U  Ä R  D E T  B A R A  6  D A G A R  K V A R ! ! !

/ ANNA


SOMMARLOV!

Det är helt sjukt att jag sitter här nu och har sommarlov i 3 månader från och med idag!!
jag kan säga att det beror på att jag skall på 3 studentmottagningar plus att jag åker till Bulgarien nästa tisdag. Jag är så glad men jag har inte riktigt fattat att det är sant. Jag har längtat efter att ha sommarlov i evigheter och nu har jag det. Imorgon skall jag på Ronjas student och på torsdag blir det min brors tur att ta studenten och vara lycklig. Sedan är det helg då blir det jobb på lördagen och sedan på kvällen blir det grillning hos Amanda och Alexandra.



mina sötnosar!




Haha det är inte lätt att bli tillsammans med en tjej med två pudlar hemma.Klart man blir lite små kär i hundarna eller vad säger du Victor?

PERFECT

Marie plosjö är sjukt snygg hon ser helt perfekt ut!



MONDAY





Efter skolan gick jag, Felicia och Lina till EH och åt lunch :) Sedan gick vi i stan, köpte lite smått och gott! Jag och felicia drog hem till mig och solade på balkongen och pluggade samtidigt. Tog en promenix upp till torget :)

Nu ikväll har jag spelat basket med Robert, Loffe, Sebbe, Tobbe, Jocke och Alle :) Me and all the boys! Så jäkla härligt väder idag!

/ anna

Ny vecka

Idag är det måndag och det känns ganska skönt endå. Jag slutar vid halv 1 idag då skall jag åka ner till stan och köpa student present till VD hade jag tänkt mig. sedan måste jag hem och plugga för jag har prov imorgon sista provet innan lovet. Jag har bara idag,imorgon och på Fredag kvar i skolan förhoppningsvis innan jag har lov. Nu är det bara 8 dagar till vi reser det går så himla fort allting. Nej nu skall jag gå och göra mig iordning innan skolan börjar!

Jag var väl allt en liten trollunge när jag var liten haha

I STILL LOVE THIS SONG



/ anna

HELLO FLYGET



Jag och Anna är båda lika peppade inför vår flygresa till Bulgarien
jag är nog lite flygrädd iaf  det  är både är roligt och väldigt läskigt att flyga.!
 vi är nervösa och det är endå en vecka kvar. Jag har redan packat lite och Anna också.
Det kanske är någon slags ångest vi har nu. Det skall bli sjukt spännande i vilket fall.  Jag kan inte vänta tills nästa tisdag när vi flyger iväg ifrån sverige!!!!

Söndag

Söndagar är sega som vi alla vet. Jag har cyklat upp till Anna och gjort läxa, snackat om resan ( 10 dagar kvar!!!!!!!)  och druckit varm oboy!

Nu har jag suttit här och kollat gamla the hills avsnitt på datorn. Jag skall snart träna lite och sedan blir det att kolla  Gossip girl senare. så ser min roliga söndag ut! ni får ha en trevlig kväll här bjuder jag er på en bild på min snygging



// Felicia ohlander

Bilder ifrån fredags


TACK FÖR IGÅR, JOHANNA OCH ALLA!

Igår tillbringades kvällen hemma hos Johanna med ett gäng folk :) Var en riktigt trevlig kväll! När jag kommer hem och skall låsa upp porten halv 4 på morgonen så har jag inte nycklarna med mig! Mobilen var död så jag kunde inte ringa pappa så jag fick ropa på honom och som tur var så vaknade han haha!



Johanna med en redig fläskfilé, precis den storleken hon vill ha! haha

/ anna

PARIS ÄR SNYGGING

Klart att man haft sina fördomar om Paris det har väl alla. Men hon har blivigt jätte snygg på det senaste!
Kan det bero på att hon funnit sig själv med sin älskling Doug




GAVIN DEGRAW


"Baby, I'm a cop, stop! Put up your hands and surrender to meeeee"



/ anna

22 MAJ

Dagarna går fort som satan och nu är det bara 11 dagar kvar tills vi åker till Bulgarien! Helt ofattbart! Skall bli så jävla härligt! Blir ju bara jag och Felicia som åker men vi kommer ha så jävla kul ändå!

Sitter här och dricker kaffe, lyssnar på Gavin Degraw, honom blir man glad av även fast vädret i gbg är piss!
Var grillplaner ikväll, men vädret kanske inte tillåter det. Så vad händer istället?
/ anna


HÄRLIG DAG HÄR I GÖTEBORG

Tog oss en cykeltur ner till Linné - masthugget/majorna - Trimuf glass! Permiär för min del men inte för Feliciaaaa. Cyklade hem och tog det lugnt några timmar, sedan var det pizzadags för min del, tog Lepantos goda "Marklands Kebab"! MUUUMS!

Nu för ett tag sedan cyklade vi upp till Preem, Felicia hyrde film till henne och Victor och jag en till mig :)
Bilder från idag:





UNDERBAR DAG MED ANDRA ORD!
/ anna

STYLE BY MEEE

Min långkjol från VILA har numera blivit en favortiklänning i garderoben!



/ Felicia Ohlander!

2 JUNI DRAR VI TILL BULGARIEN!




VI DRAR TILL BULGARIEN, GOLDEN SANDS I EN VECKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANNA KC



Audrina Patridge's tattoo



Så jävla cool!
/anna

får inte nog av att pussas!


17 maj

Alla vet ju att norgesnationaldag är den 17 maj och det var igår det.
Vi firade det med en gudomligt god tårta massa kakor och godis.
För er som inte vet så är jag halvnorsk.

Norge firar dagen väldigt stort vilket jag tycker är roligt.




Smisk på de // felicia ohlander

LÖRDAGKVÄLL OCH EN HÄRLIG SÖNDAGSFRUKOST!

Igår så var jag och Johanna hemma hos Felicia, hälsade på den JÄTTESÖTA valpen, Amber =) Hoppas dom inte byter namn nu för jag gillade Amber! Tror aldrig ni skulle sett en sötare hund, helt sjukt!

Vi kollade på Eurovision Song Contest, det var inte så bra bidrag om jag skall vara ärlig :P Men, men, Norge drog ju ifrån redan från början och han som vann var bara 19 år och hade komponerat låten själv! Duktigt va? haha

Imorse så vaknade jag 08.20, och jag förstår inte varför? Har inte vaknade så tidigt av mig själv på VÄLDIGT länge! Mamma sprang och köpte färska frallor kl 9 och jag kokade ägg och dukade fram, en riktigt härlig söndagsfrukost!

/ anna

PUPPY




SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER

härlig Fredag

Vilken härlig dag!
Jag vaknade halv 7 här hemma hos mig med en sovande pojkvän bredvid mig eller skall man säga snarkande haha nej skoja älskling. Men jag var uppe pigg och glad åt frukost och fixade mig sedan drog jag iväg till skolan i några timmar. Jag slutade vid 10:25 då åkte jag hem igen och väckte Victor. Dags att gå upp när klockan är 11 och jag har gjort en massor med saker under tiden. Men vi gick upp och åt frukost sedan duschade vi och gick hem till Victor.

Vi tog en promenad till triumf glass där victor bjöd mig på glass. Vi satt och åt glass som vi brukar att göra. Men glass är aldrig fel och vi båda älskar det.  Efter glassen,promenaden och allt tog vi bilen och så körde victor mig för jag skulle köpa med mig Thai mat hem till familjen. Victor fick bestämma vad vi skulle köpa för någon och det blev jätte gott verkligen! good taste honey ♥


GREKLAND!

Jag kan inte vara mer sugen på att åka uomlands
 än vad jag är nu. Jag vill verkligen åka någonstans, till värmen och miljön. Det är det bästa jag vet.
Ligga vid stranden hela dagen på en solstol och bara steka. Sedan går man ner och tar sig ett dopp och njuter av solen.



J


GAVIN DEGRAW - YOUNG LOVE




For the young lovers, taking the hill
One plants the flag while the other is killed
When the wine pours we raise our cups
Young love is sacrifice, young love is tough
Young love is innocent, young love is us


anna

BIKINI



Älskar min nya bikini från H&M, svart-enkel med guldhjärtan,
ett mellan brösten och ett på ena höften :)
/anna

VARM CHOKLAD




VARM CHOKLAD
är nog det godast som finns.
jag älskar verkligen det.
på lördag får jag min goda kopp på jobbet.
MUMS!

SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER

CITY

Hello Y. Nu sitter jag här ny duschad och fryser en aning men de är så det är när man inte längre har något badkar som man kan ligga och mysa i.
Idag har jag,Lina och Anna varit först på Café Vasa och fikade vi fick pluggat lite  svenska också. Vi satt där i några timmar sedan pallrade vi oss ner till stan och kollade runt i affärer. Jag vill inte gå i affärer igentligen nu när jag tänkt att spara mina pengar. Men det är svårt att hålla sig borta från shoppingen. Idag fick jag med mig ett par söta svarta rosett örhängen från Gina och sedan köpte jag lite bas smink också. Men det är sådant man behöver så det är okej endå.




CUTE


MY NAME





jag vill vara brun och ha mitt hår som jag hade det här. Jag skall slinga mitt hår blondt nu snart så det blir lika fint. Nej nu skall jag fortsätta att plugga...Drömma mig bort in på sommarlovet som kommer att komma om bara några veckor helt sjukt!

smisk på de // Felicia ohlander


SNYGGA


ENKELT ATT KLICKA HEM!



Allt från H&M!
/ anna

beyoncé



STÖRT BRAAAAA!!!!!!!!!!

Jag får rysningar i benen varje gång jag lyssnar på den här kvinnan nu efter igår!
Jag visste att hon var bra men fan inte så här jävla sjukt grym.
Det var den häftigaste upplevelse jag varit med om.



/// FELICIA OHLANDER

BEYONCÉ





IKVÄLL BLIR DET KONSERT MED BEYONCÉ !!!!
JAG,ANNA,JOHANNA OCH AMINA SKALL HA EN UNDERBART ROLIG KVÄLL!

MONDAY MORNING

Sitter här och lyssnar på Beyoncé, precis ätit frukost och skall snart fixa mig inför skolan.

Skall bli så sjukt kul att gå på Beyoncé ikväll med tjejerna Felicia, Amina och Johanna! Vi kommer ha det så skoj!!!
Kanske hörs sen om vi hinner, kommer typ hem halv 5 och konserten börjar vi 7.

Grattis Victor!

/ anna



Bild från i lördags, hemma hos mig

GRATTIS ÄLSKLING

Idag fyller Victor år GRATTIS TILL DIG ♥!
ikväll skall du få en massa pussar av mig


Min valp


det nya lilla trollet



Om en vecka får jag hem en liten ny familjemedlem i hemmet. Vi har redan en liten buse här hemma som är 1 år nu men nu skall hon få ett till sällskap med samma ras en pudel såklart. Vi har blivigt till en stor pudelfamilj nu här hemma. Vi skall ju ha massor med pudlar enligt Mamma. Men dom är underbara.

SUNDAY






Hello sunday!
Idag vaknade jag upp hos Anna med Lina bredvid mig. Jag var pigg och ville självklart inte vara vaken själv så jag väckte Lina med att ta kort på henne. Jag är en liten devil som älskar att retas med folk. Vi vaknade och sedan gick jag upp, diskade och städade upp allting som vi stökat ner igår. Jag gillar inte att äta frukost bland tomma burkar och skräp från gårdagen. Jag och Lina gick ner till ICA och handlade frallor medans Anna gjorde iordning frukost.

Senare idag har jag tagit det lugnt. Kollat på Tv,pluggat och tiden har sprungit iväg. Nu skall jag träna lite och sedan skall jag in och duscha.

TACK FÖR IGÅR!




Godmorgon

Jag sitter hemma hos Anna vi vaknade vid 9 tiden idag. Nu är klockan bara 11 och det känns som man varit uppe i en evighet. Men dagen kommer gå fort för ikväll skall vi partaja hemma hos Anna. Vi skall vara några tjejer och äta middag först och sedan blir det partaj.


Anna ligger i sängen och kollar på Tv


 

FRIDAY



SECONDHAND

Har aldrig shoppat på secondhand innan. Jag var inne på Emmaus och letade efter ett par jeans att göra till jeansshorts, hittade ett par Diesel för 97,50 kr.

Here's the result:


Hittade ett par assnygga jeansshorts på Bik Bok, men kände inte för att lägga 500 :- på dom, så gjorde såhär istället och jag är helnöjd!

/ anna

FRIDAY



PARTYLÅT!
/ anna

JAG VS PINK !

Haha kan man ha roligare än vad jag just haft på min torsdagkväll när jag flummat mig framför webbkameran

jag kan också bjuda på mig själv oseriös som jag är.


IMORN ÄR DET FREDAG!

Yeeeeeees!
Imorn är det fredag! Finally! Helg!

Idag så har jag chillat, chillar och pluggat, pluggat... Inte så kul men jag känner mig duktig :) Skall strax läsa lite skvaller och sedan får jag se vad jag hittar på. Tror att det lutar åt tv'n eller datorn, vilket är TRAGISKT!!!

Tror min förkylning snart är över, seriöst, hur mycket snor får plats egentligen?
/ anna


promenad

Jag kom precis hem nu ifrån att varit ute på en lång promenad med min hund. Vi gick runt slottskogen och lite överallt .
Det är härligt att gå i solen med hunden och bara kolla på allt roligt folk som verkligen kämpar för att jogga och få sina kroppar snygga till sommaren. Jag och Chanell gick och kollade på sälarna i slottis och nu när jag är hemma känns det skönt att man varit ute och rört på sig.

Jag behöver verkligen plugga idag vilket var det ända jag hade tänkt att göra men jag vill hellre träna och snacka skit med vänner som jag tycker är roligt!




Sommarkänslan?

Vart tog sommarkänslan vägen? Sommaren börjar fint med vårat underbara regn.
jag dödar någon om det regnar hela sommaren !




Smisk på de // Felicia ohlander

Hos Anna

druckit té ätit en dröm kollat på the hills.
YEEEY!!



SOM SAGT, JAG FYLLER ÅR!


GRATTIS ANNA


GRATTIS ANNA SOM FYLLER 17 år IDAAAAAAAAAAAAAAG!
massa pussar och kramar till dig tjejen !!!!!!!!!!




Onsdag mina vänner..

Smaskandes i soffan på naturgodis samidigt som jag sitter vid datorn är inte helt fel. Jag har massor framför mig idag att göra igentligen men endå sitter jag här och tar det lugnt. Jag skall plugga massor har fruktansvärt mycket att göra i skolan nu. Jag orkar verkligen inte vill bara ha lov nu!

Imorse vaknade jag upp bredvid min älskling. Kollade ut och regnet bara öste ner då har man stor lust att gå upp eller inte. Jag ville bara ligga kvar och mysa i sängen hela dagen.  Men vi skyndade oss upp  eftersom victor fick bestämma och iväg ut i det äckliga regnet . Kanske borde gå och plugga lite inför provet imorgon och på måndag och på onsdagen och på torsdagen nästa vecka.


SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER


TACK CAMILLA


FÖDELSEDAGSFIRANDE FÖR MIG OCH PAPPA

Som jag antar att ni har läst(!) så var jag och Felicia i stan. Köpte födelsedagspresent till pappa i sista minuten och så shoppade jag lite till mig själv :) Blev ett par jeans, ett linne och blus :)

Fick datorhögtalare av pappa och robban vilket verkligen behövdes kan jag säga! Sedan fick jag ett kortkollage av bilder från London på mig och Camilla, jag fick ju London-resan som tack för barnpassning och födelsedagspresent :) Så nu återstår bara imorn, då jag verkligen fyller år!




/ anna

Stan

Idag var jag iskolan. Mår bättre nu vilket är väldigt skönt!
Jag lina och Anna gick och tog en fika idag under lunchen jag gillar verkligen inte bamba någonstans.  Vi hade bara 3 lektioner idag så himla gott. Efter skolan gick jag och Anna runt i stan och kollade och så fick jag köpt en present åt victor som fyller år på måndag. Det är skönt att jag hittade något , man är ju livrädd för att köpa present åt en kille. Men jag fick köpt en jätte fin present som jag tror han gillar.
Det är jobbigt att gå istan och kolla när det finns så mycket snyggt man vill ha just nu. Jag hittar saker i varje butik jag går



i.


Metro station - Shake it



/ anna

SJUK

Sitter här med en äcklig snorig näsa och tycker synd om mig själv. Får ju snyta mig stup i kvarten, skit irriterande! Jag hade  verkligen behövt gå till skolan idag för vi har prov på torsdag och sedan 3 eller 4 prov nästa vecka.

Jag var ju borta hela förra veckan så missade nog ett antal genomgångar där...
Jaja, "det löser sig"!

/ anna

3 MÅNADER




♥♥♥

SLÄKTKALAS

Igår så jobbade jag och Fifflan, vi var båda sjukt trötta och sega! Sedan träffade jag Martin en stund och på kvällen var jag hemma och såg Dreamgirls på tv, bra film!

Idag var det som sagt släktkalas här, mormor och morfar kom inte för mormor har precis genomgått en operation som hon fortfarande återhämtar sig från :)

Cake time!


Mitt UNDERBARA fina armband som jag fick av Martin ♥


Älskar er!


Very nice and sexy things from my babe Felicia


Haha, fint födelsedagskort av Michael and co. Min andra morbror sa att det
var ett självporträtt av mig! Haha


Tack för ett jättetrevligt födelsedagsfirande men för er som inte vet så fyller jag år på onsdag!
Have a nice daaaaay! / anna

1 månad


SJUK SJUK...

Jag sov aldrig hos Victor igår och jag gick inte  hem till Anna heller. Jag satt hemma och inte gjorde någonting på min lördagkväll. Jag gick och la mig väldigt tidigt.  Men jag mådde inte bra och nu är jag sjuk!
Det känns ju toppen. 

Idag har jag varit hemma hos Anna på hennes släktkalas där vi käkade lite tårta och grattade henne för hon fyller år på onsdag den lilla skrutten. Nu sitter jag här och snorar och väntar på att victor snart skall ringa han med sitt fruktansvärt dåliga tidsbegräpp. 1/5 timma sa han för 3 timmar sedan ungefär. Det är som alltid med honom. .
Jaja hoppas ni har en trevlig söndag!

Smisk på de // Felicia ohlander

sjuk?

Så jag skall bli sjuk nu när det börjar bli gott väder och allting. Det hoppas jag verkligen inte.. Nu sitter jag och diggar på brittans låtar. Hon är så förbannat grym men snart är det min tur att stå på scen !
Jag kan ju alltid hoppas haha. Men det hade allt varit riktigt kul. Nej nu skall jag gå hem till Anna en stund innan jag går hem och sover hos Victor!





SHOPPINGEN I LONDON




LONDON 26-29 APRIL





















Tack för en underbar resa Camilla!!!!!
/ anna



pojkvännens fotografi


VALBORG MED DOM BÄSTA




TACK FÖR EN UNDERBAR VALBORG MED ER !

RSS 2.0