sluta snacka var ärlig

tycker ni att era vänner är falska eller tycker ni att ni själva snackar en del skit?
isåfall tyckar jag ni skall ta er en funderare på varför det är så. Jag kan säga såhär det är så mycket enklare och bättre om  ni säger till eran vän direkt till henne/honom vad ni tycker istället för att gå till nästa person och tala om vad ni tycker och tänker om den andra personen ifall personen i frågan sagt något du tycker är fel sagt eller något som ni retar er på. SÄG DET TILL PERSONEN ISTÄLLET FÖR ATT SPRIDA DET VIDARE.

Jag kan säga att det faktiskt är tusen gånger lättare att lösa problemet med en gång om ni tar det med er vän istället för att vara rädd för att säga det till personen. Det kommer oftast fram tillslut ändå fast då är orden omvandlade till massa annat eftersom varje person tar det på olika sätt. falskhet leder ingen stans sluta snacka skit om andra livet är för kort för att grubbla över små skit.

Ta vara på varandra och var vänner och var glad för andras skull.



Kommentarer
Postat av: Anna

Hej!



Vi är tre högskolestudenter på Södertörn Högskola. Just nu forskar vi om medieteknik och ämnet nätmobbning på bloggar. Vi skulle därför vara evigt tacksam om du skulle kunna vara med och deltaga i denna enkätundersökning.



Du kommer självklart få ta del utav resultatet.



Tack på förhand



Med Vänliga Hälsningar,

Anna Harrysson, Marcus Carlsson och Joakim Öquist.



För att komma till enkäten klicka på länken http://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&formkey=dHI2U2JnQTZxZ3FnMGNHOE4wUW1JVHc6MA

2009-10-20 @ 12:48:26
Postat av: jess

så sant så!! fler borde tänka till :) !

2009-10-20 @ 22:08:56
URL: http://thefashionjunkie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0