TONÅRSGRAVIDITET

Herregud... Såg på "The Tyra Banks show" tidigare idag. Några andra som har sett det? Helt sinnessjukt, hur tonåringar tänker! Vissa hade inte ens hunnit fylla 13 innan de hade sex första gången. Är man mogen då? Nej, skulle inte tro det! Men är ju fortfarande ett barn!

Och att sen sitta och höra om 14 åringar som vill ha barn... Som sitter där och argumentera för tonårsgraviditet - det kallar jag sinnes! Vad får dom ens att tro att dom skall klara sig ekonomiskt? Dom missar ju sin utbildning och pappan till barnet stannar nog inte länge enligt de flesta studier. Och tyvärr är det inte så att dom bara önskar sig en liten bebis utan de FÖRSÖKER även skaffa, alltså medvetet skyddar de sig inte. Det är sorgligt att tro att dom kan klara sig på egen hand eller förlitar sig på sina föräldrar. Tyvärr hjälper inte alla föräldrar till...

Jag tycker att alla borde tänka ett steg längre när det kommer till att skaffa barn tidigt, om man har en utbildning och fast ekonomi, samt en fast partner - då är det en helt annan femma!

SMISK PÅ DE! / ANNA

Kommentarer
Postat av: paulina baekke

såg också det!

tjejen som hade börjat ha sex när hon var 12?!

herregud... och som är gravid när hon är 13 år?

vart är världen påväg kan man undra.



puss!

2009-03-12 @ 17:32:59
URL: http://paulinabaekke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0