VAD ÄR KÄRLEK FÖR DIG

LÄNGTAN!

Jag som alla andra drömmer om att få vara med den person man verkligen tycker om. Att få umgås hur mycket man vill med personen , och bara vara glada och kära i varandra. Kära så man nästan vill äta upp varandra. Bara ligga i sängen hela dagarna och pussas och mysa. Känna fjärilarna i magen sprattla runt som aldrig förr när personen i frågan kommer nära. känslan känns så rätt när man går där hand i hand. Känslan att bara få prata med personen i telefonen i timmar och du glömmer av allting annat i din omgivning. Du bara sitter och Ler för dig själv då du tänker på er två tillsammans. När du kan lita på personen och prata med honom/henne om precis allting. Känslan du känner när du inte träffat personen på ett bra tag och du inte vet vart du skall ta vägen för längtan efter att få ses och bara få vara är med varandra är så stor. Att bara få höra rösten av personen är något av det finaste du vet.
Den bästa känslan är väl endå när du känner att du och han/hon bara behöver varandra ingen annan för det är den personen som gör dig lyckligast i världen, när ni är med varandra vill du aldrig att det skall ta slut!

KÄNNER ni igen er kanske?



I can´t help it but I love the picture

Det var då,  jag fick känna känslan av fjärilar,underbara stunder,glädje. Och framförallt en underbar tid tillsammans med min vän och dåvarande pojkvän Victor..



SMISK PÅ DE // FELICIA OHLANDER

Kommentarer
Postat av: ANNA

Man blir rörd av att läsa det gumman...

2009-01-27 @ 21:22:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0