befinner du dig i en dålig relation?

Fem varningstecken på en dålig relation



Om han inte backar upp dig i svåra situationer bör du tänka efter en andra gång, vill du verkligen vara med honom? Visst kan ni vara oense om saker och ting och ha olika åsikter, men känner du inget stöd och hör du honom aldrig be om ursäkt kan det leda till att förhållandet förvärras.

Flirtar han med andra tjejer? Det handlar inte om en oskyldig flört lite då och då utan att han gör det konstant. Tycker han inte att han gör något fel och går över gränser, respekterar han dig inte.

Börjar han ignorera dig framför sina vänner, på fester och presenterar han dig inte för sina närmaste kretsar, betyder du inte så mycket för honom.

Om han trycker ner dig genom att kritisera dig för allt du gör och säger, bör du fundera över er relation. Konstruktiv kritik skadar inte men när de tar över kan det bli för påfrestande, speciellt när du inte får komplimanger.

Börjar han ljuga om vart han är och vem han är med ska du definitivt dumpa honom. Smålögner brukar ofta leda till större och redan då är förhållandet dömt. Ärligheten varar längst och kommunikation är nästan allt i alla förhållanden.

Smisk på de // FELICIA OHLANDER OCH ANNAKC

källa ; salongk.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0