5 tecken på att han gillar dig !





Han ringer dig ofta, speciellt när han säger att han ska. Det är ett tecken på att han är intresserad. Ringer han inte upp eller ringer sällan är det ett tecken på att han inte är intresserad eller att han inte vill ha dig för något mer än en vän kanske.



Han sms:ar dig konstant och småflörtar, fastän han är upptagen. Det spelar ingen roll om han är på middag, möte eller med sina vänner. Han hör av sig. Nu har du ett tydligt tecken på att han gillar dig.



Han bjuder ut dig. Även om han i det här fallet råka vara av den blyga typen så bjuder han ut dig. Undviker han att bjuda ut dig, är han inte så intresserad. Gå vidare.



Han blir äventyrlig. Nu när ni planerar att träffas vill han hitta på nya saker. Han gillar dig och vill uppleva det roliga med dig och ingen annan, därför planerar han in nya påhitt varje gång ni ska ses.

Han följer dig till dörren. Det är nog inte för att han hoppas på att du ska bjuda hem honom, utan nu vill han bara visa vilken gentleman han är. En godnatt puss på kinden skulle betyda mycket mer för honom än man kanske skulle tro. Nu är det uppenbart att han inte bara respekterar dig utan också tycker om dig.


Jag kan ju själv läsa mig fram till att ingen kille har hittils lyckats gilla mig isf haha .

Smisk på de // FELICIA OHLANDER


Kommentarer
Postat av: camilla

haha håller med dig...deprimerande.

2009-01-12 @ 19:25:22
URL: http://camillarudholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0